Sakarya///54

arkadaşım biraz yoğunum bugünlerde misafirim vardı malum tatilya gelem giden oluyor bende özledim sizlerle sohbet etmeyi herşey gönül hoşluğuyla oluyor allahım herkese sağlık sıhat versin öptüm canım

çok haklısın canım benim... bak kendini ayarla buluşmada olmanı çok istiyorum. hayırlısıyla görüşmek nasip olsun inşallah:1hug:

hayırlı geceler hanımlar nasılsınız bakem beni bu gece uyku tutmadı heyacandanmıdır nedir desemlayhayhoyhadi bakalım yarın görüşmek üzere:a015:
hee bu arada yarın bir iki iş görüşmesine daha gidecem dua edin emi hadi bakem öpüldünüzŞeniz

hadi hayırlısı beyazım.. nasibinde ne varsa onu gör ..dilerim tüm arzuların gerçekleşsin..bendede var o heyacan.... canımsın sevgiler :teytey:

inananamıyorum kızlar siteye girebildim ...ama virüs var yapamaya çalışıyor bizmkiler..herkese günaydınlar ..birde buluşma haberlerine bakem..

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar ne olur bu gün bana çok dua edin iş görüşmesine gidecem artık bıçak kemiğe dayandı:çok üzgünüm:

hadi kızlar buluşma haberlerine bakın ..büyük buluşma yarınnnnnnnn :sm_cool:

beni ekerseniz varya artık bilemiyorum yani bilginize...:Saruboceq:

kıslar çok istiyodum ama merkez dışında olduğu için kocişimden izin koparamadım :çok üzgünüm:benim yerimede eğlenin hepinisi öptmŞeniz

kızlarrrrrrrrrr... sakaryanın hanımları davetlisiniz..sonradan demeyin haberim olsaydı gelirdik giye...buluşma bugün.buluşma haberlerine bakın..

valla kızlar süper bir buluşmaydı uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum haydeç ablacım emek vermiş özene bezene hazırlık yapmış canım sana ve o dünyalar tatlısı kızına çok çok teşekkür ederim çok yorduk sizi ayrıca evlerinden küçük ikramlar getiren cano gümüş boncuk ve yeşil gözede çok teşekkür ederim sizlerle olmaktan çok çok mutluyum kızlar dotluğumuz daim olsun inş en yakın zamanda tekrar buluşma temennisiyle hepinizi öpüyor ve burdan o muhteşem resimlerimize bakmaya geçiyorum:lepi:

ay ne güzel bende orada olsam gelirdim.hepinize iyi eglenceler simdiden.benim icinde eglenin.

aylacım buluştuk canım çok güzel bir gündü...ayrıca seninde kulaklarını çınlattık..burda olsaydın eminim gelirdin... inşallah tekrar görüşmek nasip olur sevgilerimlea.s.

ince ruhlu kardeşim benim...geldiğiniz için ben teşekkür ederim Şeniz

arkadşlar gerçekten çok güzel bir gündü haydeçcimede çok teşekkür ederim bizleri güzel ağırladı arkadşlarımada teşekkür ederim hepisi harika insanlar köy bir başka güzel bayıldım inanki

evet ablacım senin bayıldığın belliydi hatta herhalde dedim bir ara yeşil gözlüyü götüremiyecez buralardan ineklerlede aranız iyilayhayhoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…