selam kızlar. bu sabah erkenden hastaneye gittim. bu gün ameliyatımı olacaktım. bana takılacak olan mekanizmalardan birinde problem varmış ameliyatım perşembe gününe ertelendi. şimdi yatmaya gidiyorum hepinizi öptüm
günaydınnnnn sakaryaaaaa
haydeç aplam herşeyde bi hayır vardır.sıkma kendiniii
benimde bu ara biraz canım sıkkın..pazartesi günü çarşıdaydım.ergen kızım eve benden önce gelmiş.markete felan uğramış.apt. girerken arkasına çocuğun teki takılmış.arkasından apt felan gelmiş.çocuğum komşuya zor atmış kendini.ödü kopmuş yafrumun.şimdi her sabah ben çıkarıyorum yola akşamada bekliyorum çocuğumu.allahım evlatlarımızı kötülerden korusun
kızçeler hepiciğinizi öpeyrumm
kızlar hep beraber bu diyeti yapalım bu hafta hadiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html
nazar olduk zannımcaNe oldu be böyle size güsel hatunlar kendinize dikkat edin. Bu havalar aldatıcı şairr ne demiş beni bu güsel havalar mahvettiii...
bilmiyorumkismile
allah kolaylık versin cnm,aklımda olsun kardeşim karamanda oturuyo,Günaydın kızlar...
Ctesi pazar full ev aradık karamanda ama bulduğumuz evler ya biçimsizdi yada pis.Çok sinir oldum yaa..Sizlerin karamanda bildiğiniz ev yokmu hiç
aay eltiim çok geçmş olsun,ödü kopmuştur çocuun yaa,günaydınnnnn sakaryaaaaa
haydeç aplam herşeyde bi hayır vardır.sıkma kendiniii
benimde bu ara biraz canım sıkkın..pazartesi günü çarşıdaydım.ergen kızım eve benden önce gelmiş.markete felan uğramış.apt. girerken arkasına çocuğun teki takılmış.arkasından apt felan gelmiş.çocuğum komşuya zor atmış kendini.ödü kopmuş yafrumun.şimdi her sabah ben çıkarıyorum yola akşamada bekliyorum çocuğumu.allahım evlatlarımızı kötülerden korusun
kızçeler hepiciğinizi öpeyrumm
hade bee nerene diyet yapiin kısım,kıs gibin ddolaniin ortalıkta ,kızlar hep beraber bu diyeti yapalım bu hafta hadiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html
aynen katıliim hade hade hadeeeeesositosositoSiz buluşun pastaları börekleri götürün sonra diyet hadi beeeekaydirigubbakcemile
Olmazz ben anlamam baŞlıces dedİm se baŞlıcess:)
pantİŞİ kandırdım oda baŞlıcak hadİ ama yaa gas verİrİs bİrbİrİmİze hemmmm
evett daha esas konuya gelmemiştim benslm mıllet
pısım ck gecmıs olsun
ben dun ewde yoktum bugun canomla sakaryamın altına ustune getırdık
once bulusup carsambaya gıttık gezdıkkk mama yedık
ordandan adacentera gıttık orayıda tarasladık
sonra pıncırım geldı bıze profeterol ısmarladıııı
allahım bu nası bı guzel tattı ole
sao canoma ayakkabı aldık cocuk reyonundan sonacıma da ewlerımıze bıraktı pıncırım
bu arada beyazzz sana kırmızı karttt anladın sen haberın ola bakalım gonlumuzu nasıl alacaksın ???
yarın bende warım dıyette bugun yedıklerımızı erıterım barı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?