Sakarya///54

hayırlısı böyleymş ablacım,ii istirahatler olsunŞeniz

ablam iyiki önceden belli olmus, sorun oldugu
uzaması senin için kötü oldu daha çok stres olucaksın ama vardır bundada bi hayır elbet

iidir pantiş melül melül bakıniim arada gelip,halsizliimi gidersin deyi dayandım bitki çaylarınaboshayallersmilesizlerden nbrler

Ne oldu be böyle size güsel hatunlar kendinize dikkat edin. Bu havalar aldatıcı şairr ne demiş beni bu güsel havalar mahvettiii...
bilmiyorumkismile

ıı geceler hanımlar bırden komsıler geldı
oturduk sımcık gıttıler gırem dedım de kımse kalmamıs
ben ıım artık
sengulum ne guzel sozmus o oyle yawrımmmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar...
Ctesi pazar full ev aradık karamanda ama bulduğumuz evler ya biçimsizdi yada pis.Çok sinir oldum yaa..Sizlerin karamanda bildiğiniz ev yokmu hiç

günaydınnnnn sakaryaaaaa
haydeç aplam herşeyde bi hayır vardır.sıkma kendiniii
benimde bu ara biraz canım sıkkın..pazartesi günü çarşıdaydım.ergen kızım eve benden önce gelmiş.markete felan uğramış.apt. girerken arkasına çocuğun teki takılmış.arkasından apt felan gelmiş.çocuğum komşuya zor atmış kendini.ödü kopmuş yafrumun.şimdi her sabah ben çıkarıyorum yola akşamada bekliyorum çocuğumu.allahım evlatlarımızı kötülerden korusun
kızçeler hepiciğinizi öpeyrumm

Aman canım çocuklar çok dikkatli olsunn. Neler neler oluyor bir bilsen benim kardeşim polis öyle şeyler anlatıyorkii şaşarsınız yanii. (Mesela insan hiç beklemez ama kırmızı ışıkta bir yaşlıyı karşından karşıya geçmeşine yardım eden biri meğer ki organ mafyasıymış.. Yaşlı teyze demişki kızım-oğlum neyse işte beni karşı bi geçiriver oda girmiş teyzenin koluna sonra çocuk bayılmış tabi kim bilecek teyze demişki benim torun bayıldı yardım edin taksiye bindireyimm hastane götüreyim diye sonra çocuk bulunmuş ama organları alınmışş yanii meğer teyze koluna girdiği an bir iğne batırmış ona.... )
Daha neler neler var ya sakın ola kimseye güvenmeyin. Bide sessiz kalmayın ne olursa olsun bağırsınnn etrafta iki kötü birileri olur.. Zaten artık sivil resmi çok polis var aramızdaaa..
neyse canımm üzülme sen...

Ne oldu be böyle size güsel hatunlar kendinize dikkat edin. Bu havalar aldatıcı şairr ne demiş beni bu güsel havalar mahvettiii...
bilmiyorumkismile
nazar olduk zannımcaakannehir
kıs sen eslem diye güzel bi minişin anasını taniin mi,
resmini görünce tanıdı arkadaşım seniyerimseniben
Günaydın kızlar...
Ctesi pazar full ev aradık karamanda ama bulduğumuz evler ya biçimsizdi yada pis.Çok sinir oldum yaa..Sizlerin karamanda bildiğiniz ev yokmu hiç
allah kolaylık versin cnm,aklımda olsun kardeşim karamanda oturuyo,
ona söyleyeyim biCADIARZU
aay eltiim çok geçmş olsun,ödü kopmuştur çocuun yaa,
allahım kötülerden korusun evlatlarımızı:Saruboceq:
hade bee nerene diyet yapiin kısım,kıs gibin ddolaniin ortalıkta ,
dün akşam arkedeşlerle toplaştık,felekten bi gece çaldık,sositososito
acaaip maynadık,sona size buluşma fotolarını gösteriim dedim,
nilüfer arkadaşım seni görünce dedi ,aaa bu canooo dikişten arkadaşım,
aynen hatırladıım gibi duruyo,
hiç değişmemşakannehir
Siz buluşun pastaları börekleri götürün sonra diyet hadi beeeekaydirigubbakcemile
aynen katıliim hade hade hadeeeeesositososito

Olmazz ben anlamam baŞlıces dedım se baŞlıcess:)
pantıŞı kandırdım oda baŞlıcak hadı ama yaa gas verırıs bırbırımıze hemmmm

slm mıllet
pısım ck gecmıs olsun
ben dun ewde yoktum bugun canomla sakaryamın altına ustune getırdık
once bulusup carsambaya gıttık gezdıkkk mama yedık
ordandan adacentera gıttık orayıda tarasladık
sonra pıncırım geldı bıze profeterol ısmarladıııı
allahım bu nası bı guzel tattı ole
sao canoma ayakkabı aldık cocuk reyonundan sonacıma da ewlerımıze bıraktı pıncırım
bu arada beyazzz sana kırmızı karttt anladın sen haberın ola bakalım gonlumuzu nasıl alacaksın ???
yarın bende warım dıyette bugun yedıklerımızı erıterım barı:)

Olmazz ben anlamam baŞlıces dedİm se baŞlıcess:)
pantİŞİ kandırdım oda baŞlıcak hadİ ama yaa gas verİrİs bİrbİrİmİze hemmmm

tmm canım ben baslıcam pıncırı duydun ptesıde spora baslıcammmm:sinifsinif:

evett daha esas konuya gelmemiştim ben
.arşamba çok kalabalık tıhiç bişeye bakamadık,avm hafta içi daha güzel oluyo , onca gezdik sonracıma çocuk reyonunda bi ayakkabı buldukk:lepi:
profitrol için teşekkür ederim şekerim
güzel bi gündü ,dayak falan yemeden döndüm eve yaniguclubacismile
sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…