ne zaman başlayalım yarınmı pazartesiyi mi bekleyelim:)tmm canım ben baslıcam pıncırı duydun ptesıde spora baslıcammmm:sinifsinif:
Olmazz ben anlamam baŞlıces dedİm se baŞlıcess:)
pantİŞİ kandırdım oda baŞlıcak hadİ ama yaa gas verİrİs bİrbİrİmİze hemmmm
evett daha esas konuya gelmemiştim ben
.arşamba çok kalabalık tıhiç bişeye bakamadık,avm hafta içi daha güzel oluyo , onca gezdik sonracıma çocuk reyonunda bi ayakkabı buldukk:lepi:
profitrol için teşekkür ederim şekerim
güzel bi gündü ,dayak falan yemeden döndüm eve yaniguclubacismile
sağol tatlım
efet istemiim ,içimden gelmii ,keyfim yok,
bu arızalı boynum tutuldu yinee,çok ağrii,başımı bilem zonk zonk ettiriyo:gitme:
saol bebegımmsaolasın az önce krem sürdürdüm eşime,
sanada geçmş olsun,ucuz atlatmışsın,allah korumuş,bu ergenlerin hepisi aynı,
benimkide boonumdan dönemiim ya,anne fil gibin kadınsın yaa deyo,ohaoldumsmile
kayfen afiyet ossun şikerimolumunekankayizsmile
saol cnm benım allahın ıznı ıle gıt bı an once don aramıza ıns... hayecım dualarım senınle.........pisim çok geçmiş olsun canım ya.. çocuklarımı evden çıktımı aklım hep onlarda.devir kötü .rabbim kötü insanlardan korusun evlatlarımızı...
panterim çok geçmiş olsun canım ya...
kızlar yarın sabah hastahanediyim.sizde benden bıktınız ama sanırsam yarın bir aksilik olmazsa ameliyatımı olucam..hayırlısı diyelim..hakkınızı helal edin...Şeniz
selam kızlarrr yine karabatağa döndüm panterin dediği gibi ben yokken neler olmuş oku oku bitmedi toptan cevaplayım hastalara şifa dertlilere deva ver allahım :Saruboceq:
allah yardımcın olsun ablacım,dualarımız seninleŞenizpisim çok geçmiş olsun canım ya.. çocuklarımı evden çıktımı aklım hep onlarda.devir kötü .rabbim kötü insanlardan korusun evlatlarımızı...
kızlar yarın sabah hastahanediyim.sizde benden bıktınız ama sanırsam yarın bir aksilik olmazsa ameliyatımı olucam..hayırlısı diyelim..hakkınızı helal edin...Şeniz
aamiiinŞenizselam kızlarrr yine karabatağa döndüm panterin dediği gibi ben yokken neler olmuş oku oku bitmedi toptan cevaplayım hastalara şifa dertlilere deva ver allahım :Saruboceq:
ablacım sanırım şu saatlerde bi telaş vardır sendepisim çok geçmiş olsun canım ya.. çocuklarımı evden çıktımı aklım hep onlarda.devir kötü .rabbim kötü insanlardan korusun evlatlarımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?