Sakarya///54

aynen be roşum bende samimi olduğum arkadaşlarıma kahveye kahvaltıya giderken eşofmanlarla gitmye bayılıyorum ohh ne rahatlık ama özel günlerdede süslenmekte güzel oluyo tabii kadınız canım azcık kanımızda olcek tabiii

benımkının fıldır fıldır gozlerı hec uyucak goz ykkkk
aman saglıklı olalımda warsın bı kac kılomuz fazla olsunnnnnn
allah ıcın heccc bellı olmuyo rosumum yanı heeeolumunekankayizsmile

sahsen ben suslenmeyı heccccccc sewmem
makkaj malzemelerı ıle uzaktan yakından heccc ılgım yoktur-tatlicadiarzu
-

gidiyorum bende yatmaya sözüm ona bugün uyuyacaktım ama 3 canavar evdeyken ne mümkün akşam üzeri benimkileri babalarına götürdüm ev şimdi sessiz sakinken biraz uyuyup kendime geleyim kızımı çok zor bıraktım ama naparsın da babsını özlemiş hasret gidersinler azcık:gitme:

allah kawustursun beyazımmm bırazda baabsında wakıt gecırsın takma
benımkı hafta sonu babaya gıdecek sımdıden plan yaptısüprizzzzz

haydecım sık dısını gulum az kaldı hastaneye gelecegımkısmet olursa tel arar oda numaranı falan alırım haydecımmmmmmmmmmmm senı cok sewııııım ben Şeniz

sağol canım ya.hiç zahmet etme valla.. okadar işinin arasında birde bana mı zaman ayırcan..çok öperem sizleri..bende sizleri seviyorum....ŞenizŞeniz

canlar bütün hazırlıklarım bitti.yarın erkenden hastahanedeydim.anacım ve kardeşim geldi...öbür günde işlem tamam dır inşallah..beyazım tabiki kızlar yazar burda ....CADIARZU
ablacım anacınla kardeşin için gözünaydın diyim,
zor gününde canının yanında olmasından daa iisi can sağlığıolumunekankayizsmile
hayırlı haberlerini bekliyoruz,seni çok seviim bendeŞeniz
sahsen ben suslenmeyı heccccccc sewmem
makkaj malzemelerı ıle uzaktan yakından heccc ılgım yoktur-tatlicadiarzu
-
yane kim demiş ilgin vaa deyee yalaaannnzemuszemus
topıgı ben kapıom sanırım hade sakaryam ıı uykular:)
hade yaa ciddisin miisengözlerimebaksanab
sağol canım ya.hiç zahmet etme valla.. okadar işinin arasında birde bana mı zaman ayırcan..çok öperem sizleri..bende sizleri seviyorum....ŞenizŞeniz
ablacım ziyaretine gelmeyi bizde çok istiyoruz eltimle,inş.kısmetse yerine getircezboshayallersmile

gunydınnnnnnnnnnnnnn sakaryammmm
way aasam benden sona kımler gelmıs:)
herkese ıı haftalarrrr

herkeslere selamlar efendimm
bugün pek bi mıyışmış halim var niyeyse.,mirmirmirmir
haydeç aplam hayırlı haberlerini bkliyoruz inşallah uğramaya çalışcez

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
haydeç ablamm ameliyatın su gibi geçsin inşallahhhh Allah şifa versin sıkıntı çekmeden atlatıp sağlığına kavuşasın inşallahhh:Saruboceq:denefimle anneni öpüyorumm hoşgelmişler:1hug:
cumartesi misafirlerim vardı yeğenlerden fırsat buldukça resimlere ancak bakabildim dün sabah ta erkenden köye kaynanama gittikk topiğe şimdi girdim beyazımmm Allah bir daha yaşatmasın inşallahh canımm seni sevdiklerinden bir saniye bile olsun ayırmasın inşallahhhhh:1hug:
boşverimm çokk geçmiş olsunn şimdi daha iyidir inşallahh nişanlınn
roşumm sanada geçmiş olsun canımm
panterimmm sen de mi yaa havalar mı çarptıdır nedirrr herkez hastaaa:sm_confused:geçmiş olsun canımmm
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

myhopem tsk ederım bıdanem bılmıyom hawadan mı sudan mı ama tadım yk hıc(

haftanız güzel olsun kıslar,boshayallersmile
hepicimiiz hasta olduk yada oluciiz galbaa,
hepiciimize geçmşler ossun,:Saruboceq:
bende hafta sonundan beri hiç ii değilim,bi halsizlik ,baş ,boğaz,kulak ağrısı hepsi ayrı vuruyo yaa,akannehir
myhopem saolasın cnm,
canom hakket hava soğumuş baya,
bugün öğle üstü kardeşime gittim ,bana 10 dk mesafede,aman bi üşümdüm ki,
anladım ki daa kışı atlatamamışız:gitme:

selam kızlar. bu sabah erkenden hastaneye gittim. bu gün ameliyatımı olacaktım. bana takılacak olan mekanizmalardan birinde problem varmış ameliyatım perşembe gününe ertelendi. şimdi yatmaya gidiyorum hepinizi öptüm

hadııı
bundan da wardır bı hayır haydecım hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…