senlen konuşmayı özlemştir kıs kuzucuunolumunekankayizsmile
benimkileride şimci yatırdım ,sabah kalkmaları zor olcek kesinguclubacismile
bazen bünye sebep yoiken istii böle işte,sonacııma gelsin kilolarsositososito
bende günlük rahat giyinmee seviim,mesela kaffaltılara giderkene çekiim eşofmanları üstüme ,
ama yerine göre süslenmeede seviim heç belli olmuyo demiibayanssulusmile
senlen konuşmayı özlemştir kıs kuzucuunolumunekankayizsmile
benimkileride şimci yatırdım ,sabah kalkmaları zor olcek kesinguclubacismile
bazen bünye sebep yoiken istii böle işte,sonacııma gelsin kilolarsositososito
bende günlük rahat giyinmee seviim,mesela kaffaltılara giderkene çekiim eşofmanları üstüme ,
ama yerine göre süslenmeede seviim heç belli olmuyo demiibayanssulusmile
sahsen ben suslenmeyı heccccccc sewmem
makkaj malzemelerı ıle uzaktan yakından heccc ılgım yoktur-tatlicadiarzu-
boshayallersmileşakkıdı
nan mesaneye gel dıye kıme dıommm ben kaydirigubbakcemile
gidiyorum bende yatmaya sözüm ona bugün uyuyacaktım ama 3 canavar evdeyken ne mümkün akşam üzeri benimkileri babalarına götürdüm ev şimdi sessiz sakinken biraz uyuyup kendime geleyim kızımı çok zor bıraktım ama naparsın da babsını özlemiş hasret gidersinler azcık:gitme:
haydecım sık dısını gulum az kaldı hastaneye gelecegımkısmet olursa tel arar oda numaranı falan alırım haydecımmmmmmmmmmmm senı cok sewııııım ben Şeniz
ablacım anacınla kardeşin için gözünaydın diyim,canlar bütün hazırlıklarım bitti.yarın erkenden hastahanedeydim.anacım ve kardeşim geldi...öbür günde işlem tamam dır inşallah..beyazım tabiki kızlar yazar burda ....CADIARZU
yane kim demiş ilgin vaa deyee yalaaannnzemuszemussahsen ben suslenmeyı heccccccc sewmem
makkaj malzemelerı ıle uzaktan yakından heccc ılgım yoktur-tatlicadiarzu-
hade yaa ciddisin miisengözlerimebaksanabtopıgı ben kapıom sanırım hade sakaryam ıı uykular:)
ablacım ziyaretine gelmeyi bizde çok istiyoruz eltimle,inş.kısmetse yerine getircezboshayallersmilesağol canım ya.hiç zahmet etme valla.. okadar işinin arasında birde bana mı zaman ayırcan..çok öperem sizleri..bende sizleri seviyorum....ŞenizŞeniz
selam kızlar. bu sabah erkenden hastaneye gittim. bu gün ameliyatımı olacaktım. bana takılacak olan mekanizmalardan birinde problem varmış ameliyatım perşembe gününe ertelendi. şimdi yatmaya gidiyorum hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?