Sakarya///54

heyecan var panterim..iyiyim diyemicem..zaman daraldıkça daha kötü oluyorum..canım sen nasılsın ...Şeniz

heyecan var panterim..iyiyim diyemicem..zaman daraldıkça daha kötü oluyorum..canım sen nasılsın ...Şeniz

bol bol dua oku bıdanem yha
allahın ıznı ıle bı cırpıda olacak amelıyatın
bızlerde dualar ıle yanındayız cnm benımŞeniz

ben bugun ewde ıdım aksam pıncırla ızmıte reale gıttık bıraz gezındık bıseler aldık dondukkk
ıım ıste yarın anamla oglusum dönüyolar abımden bolee ıste

ben bugun ewde ıdım aksam pıncırla ızmıte reale gıttık bıraz gezındık bıseler aldık dondukkk
ıım ıste yarın anamla oglusum dönüyolar abımden bolee ıste

gözün aydın bitanem oğlunuda özlemişindir...inşallah dua ediyorum..rabbim ne derse o olacak..sıkıntı yapmamamk elde değil panterim...

tabıkı haklısın bıdanem sıkılıyorsundur ben amelıyatlarımı 6 ay arayla oldum ılkınde bılmıyodum laylaylom gıttım
2.sınde tecrubelıydım ama ılkı gıbı heyecanlıydım
sana ıgene yapacaklar zateee ohhhhh bole leyla gıbım olacannnn hersey pembe pembe :)))

inşallah bitanem dedğin gibi olur..ne olacaksa olsun artık beklemekte yoruyor insanı....

günaydın güzellerrrr
beyazım canım ya çok geçmiş olsun.ben tel.den ulaşamadığımda bile çıldırıyorum.seni düşenemedim bile..allah bidaha yaşatmasın.
yeni gelen arkidiş m_m hoşgelmişsin.her daim gel olar mı.bak buluşma sayfasında resimlerimiz var
haydeç aplam gönlünü ferah tut.,nş.tez zamanda iyileşip gelcen

boşverim beyazım tekrar tekrar geçmiş olsun canlarım.. rabbim bir daha yaşatmasın böyle kötü olayları inşallah...Şeniz

çok sağolasın ablacım amin inş. seninde hayırlı haberlerini en yakın zamanda bekliyoruz inş. kızlara tenbih et ablam bizleri senden habersiz bırakmasınlar girip yazsınlar hoş biz sana bi şekilde mutlaka ulaşırız da sen yinede ulşamıyacaklar için tanbihle girip yazsınlar olurmua.s
hepinize güzel hafta sonları dilicem ama hafta sonu bitti dimeeekafamçokkarıştıbenneyaptımki

slm sakaryam.......................
oglusumla anacım geldıler benım welet dayısını bı guzel yolmus:))))
bende aasam ustu pıncırımla bulustum bıraz dertlestık ıslerden moralı bozuk garıbım
beyazım sen bılırsın bızım bulamadıgımız pıdecıye gıttık :))))
ck lezzetlı we ucuz bı yer
carsambaya cıkarsak ugrayalaım muhakkak:)
sona da adacentera gıttık tatlı aldık cıktık ck kalabalıktı hıc bakınmadım saga sola kendımı sıze sakladım:)))
hatta tatlıyı arabada yedık o kadar sıkıldım yanı
ama koskoca özsüt bıle rosumumun elıne su dokemez profeterol hakkındacokacimcoook

bıyendınız dmek:jeyyar:anacımın dedıgı gıbım hanım hanımcık:kedi:tsk ederım bebegım yha walla utandım sımcık saolasın sende ck hossun barbıemmmm
valla heç utancak bişe yok şikerim,düşündüümü derim ben heç yüksünmem,
bende tşk ediimde biz zati anacıının dediği gibi,hep hanım hanımcık giyiniiz be kuşum denişik bişe yok,ama sende denişklik süper gitmş,kıyafet seçimin güzellini daa bi ortaya çıkarmışbayanssulusmile
inşallah bitanem dedğin gibi olur..ne olacaksa olsun artık beklemekte yoruyor insanı....
ablaların güzeli ,hayırlısıyla her bişeler yolunda gitçek inş.dualarımız seninle,:Saruboceq:ama zıkkımı azalt lüffenolumunekankayizsmile

gözünaydın olsun kıs,sen geldin onlar gitti anca kavuştunuz yaneyerimseniben
aman be kuzum kimin madii sıkıntısı yok ki ,herkeşler darda,
rabbim heppimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
özsüt kim laa benim yanımda,zemuszemusadı büyük olsun nolcek ki maharet yok ohaoldumsmile
dadı damaanda kaldı dime gııyerimseniben

saol rosumum walla kawustum sukur cır cır konusuyo geldıgınden berı hala uyumadı cıngoz sabah nasıl kalkacak bılmıyom zate:)
wall ole herkes darda dedıgın gıbım herufun agzı burnu yara ıcınde kalmıs sıkıntıdan onların su ısı oldugu ıcın sımcık ölü sezon yatıyolar yazı beklıyooo garıbımmm cok streslı ....
yha ne dıon sen fıstıgım senınkı hejyanıktı kımın yaptıgı bellı ıdı tadı muthıstı
yha offffffffffffffff agzım sulandı yıne malum gunlerde de degılım ne bu tatlı ıstegım annamadımkı yaw:kedi:

rosumum ben normalde salaş gıyınmekten hoslanıyorum bana rahat gelıyıııı
bugunde esofman takım geydım pıncırın yanına gıderken
saclarımı duz fonledım sadece kalem we rımel surdummm...
heruff dıyo bugun daaa bı degısık guzel geldın gozume
arada sırada bole degısıklıkler ıı oluyo demekkı tekrar tsk ederım cnmmmm yha:kedi:

canlar bütün hazırlıklarım bitti.yarın erkenden hastahanedeydim.anacım ve kardeşim geldi...öbür günde işlem tamam dır inşallah..beyazım tabiki kızlar yazar burda ....CADIARZU

haydecım sık dısını gulum az kaldı hastaneye gelecegımkısmet olursa tel arar oda numaranı falan alırım haydecımmmmmmmmmmmm senı cok sewııııım ben Şeniz

senlen konuşmayı özlemştir kıs kuzucuunolumunekankayizsmile
benimkileride şimci yatırdım ,sabah kalkmaları zor olcek kesinguclubacismile
bazen bünye sebep yoiken istii böle işte,sonacııma gelsin kilolarsositososito

bende günlük rahat giyinmee seviim,mesela kaffaltılara giderkene çekiim eşofmanları üstüme ,
ama yerine göre süslenmeede seviim heç belli olmuyo demiibayanssulusmile

canlar bütün hazırlıklarım bitti.yarın erkenden hastahanedeydim.anacım ve kardeşim geldi...öbür günde işlem tamam dır inşallah..beyazım tabiki kızlar yazar burda ....CADIARZU

dualarım seninle ablacım eminim tüm hanımlarında öyle

beyaz cabık mesaneye gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…