yaa ben dedim panterim yatmamıştır diye oda benim gibi hortlakgillerdendir dedim işte iyiyim cnm yaa sen nasılsın
bende bakınayım biraz dedim hafta sonu oturamam kocacımmmm geliyor opuyorumnanaktan sevgilim geliyor çok mutluyum alkisalkisalkis
:jeyyar:aklinialirimsmile:CüvCüv:temem hafta sonu sana ızın kusum
ptesı burdasın ona goreolumunekankayizsmile
tamam gülüm buradayım adam beni sınavlara taşımak için geliyor garibim benim yaaa yatacaksan iyi geceler arkadaşım öpüyorum seni :1hug:
slm mıleet ne soledım neler oldu annatam
aneyle sıgorta ısını hallettık pıncır gec kaLDI dıye kendı gıttı golcuge ben kaldım
kuaforume gıttım manıkur kas derken onuda hallettık canomu aradım haydecıme gıdelım hastaneye dıye tmm dedı
tam gelmewaktı geldı canomun hastane adını ogrenmek ıcın aradım enıste cıktı haydec ewde uyuyo dedı bı sewındım anlatamam
nsem bız canomla bulustuk carsıyı turladık bu seferde sona benım heruf geldı golcukten onun yanına geldım canomla wedalastık rejımde dıye bısede yımedık gercı waktımızde olmadı
4bucuk arabası ıle oglusumuda babasına yolladımm
sımcık pıncırın yanındayım ohhhhhhhh benden bugunluk bu kadar aasama gorusuruk operem
he gülüm aynen öle olduvereliniortak
oje çok sevildi bu arada,
tşk ederiz:)
iyiakşamlar kızlar anca sayfaları okuyup bitirdim neler olmuş neler panterim geçmiş olsun gözünden oluyomuşun allah korusun, canom yeni bi diyete başlamışsın diyetler kraliçesi hadi bakalım kolay gelsin bende deneyebilirim güzel kolay bişeye benziyo,kısmetsizim canın sıkılmasında haklısın o kadar tehlikeli bi toplum oldukki insan herşeyden herkezden korkar oldu ne olduğu belirsiz insanlar dolu ortalıkta rabbim evlatlarımızı korusun,roşum sana ne oldu gülüm nedendir bu keyifsizlik bak bahar geldi yaz yağmurları başladı haydeçimizde ameliyatını atlattı çok şükür yakında sapa sağlam aramızda olacak inş.
bende yeni işime başladım 2 gündür gidip geliyoz 1:30 17:30 arası normal günlük ev işi işte teyzem sağolsun temiz hatunmuş çokta zorlamdı beni inş. bi tatsızlık olmadan daim olur hadi benden bu kadar iyi akşamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?