oncelıkle tsk ederım beyazım rabbım korudu k-hakketten gozumucıktı sandım bı an ..
senınde yenı ısın yenıden hayırlı olsun bu cumleyı kac kere soledım sana ben bıle hatırlamıyorum artık ıns bu son olur
yarın buluscaz yha bol bol kaynatırız artıkın anlatacakların wardır bayadır gorusmedık
aynen öle şengülcüm ,taam üstüne bastın,
çok tatlı bi deli ama ,biz çok seviiz onu,
nerden tanışıyonuz diye sordum,sen bi sor tanıcak mı ,sona derim dedi,
sana soriim bare,berden tanışıyonuz bakemyerimseniben
sengulum faceden yazmıssın bende sorun war gıremıyorummm
cnm burdakılerın adreslerı bellı benım lıstemde fazla kısı yk
yarın beyazım ıle bulusucaz belkım ayarlarsa canomda gelecek musaıt olursan senıde beklerız kusum
balıklama atladım bu arada nasılsın bebenkım
selam panterimmm iyiyim şekerim ama pek yoruldum yaa şöyle dip köşe temizlik yaptım yemek vs.. derken akşamı ettimm. Sen nasılsın ?
Nereye gitmeyi düşünüyorsunn eğer imkan olursa arar yanınıza gelirimmm
Ayyyyy her yerim ağrıyo beee
öle valla,göze geldim galbaaah be rosumum nazar mı deydı yoksam gı sana
bıde bıse reca edecemmmmmm
profeterol tarıfıııını ıstıyem bennnn ne zman musaıt olursan tebııı
öle yaa,pek bi tatlı ve yüreği temiz belli,Evet roşum deli doludur ama çok ii bir hatundur. Ortak bir arkadaşımız var onun sayesinde tanıştıkkk uzun zaman olduuu yanii tanışalıı ve iide görüşürüzzz
sen nerden tanıyorsunnn peki ???
sengulum faceden yazmıssın bende sorun war gıremıyorummm
cnm burdakılerın adreslerı bellı benım lıstemde fazla kısı yk
yarın beyazım ıle bulusucaz belkım ayarlarsa canomda gelecek musaıt olursan senıde beklerız kusum
balıklama atladım bu arada nasılsın bebenkım
panterciim benim saa bi sorum olcek bacım,
ne vakittir sorcem hep unutiim,sizin orda elektrikler mi kesiik
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anamadın mı gıı..sana heyaletsin demek istiii:1ninca:kaydirigubbakcemile3bana bak gı ne dalga gecıııın
hayır deeel ne oldu ben hep karanlıkmıyım ondan mı sordun profeterol ıcın acıklama yapmamıssın gı?
pişşt nörüyonus bakemmmm
bende geldimmmmm
beyazcık yeni işin hayırlı olsunnnnn.ve de daim olsun inş.
kıs panter bnede bugün canonun yanına uğrıyacaktım 2,30 gibin..uğrasaydım karşılaşcektik sanırsamm.tühhh
şengülcüm güle güle kirllenn
eltim kıs bi o toopickte bi bunda...pek bi gezenti görüdm seni yavv(tebii diyenebak)
İlahiii roşummm niye öyledin ki panteree elektrik var mı yok mu diyeee
Heee iyidir sevdaaa hemde çok iyidir azucuk uçuk kaçıktırrr.
İyi bakalım panterimmm fırsat olurssaaa arar gelirimmm. Her yerde süper indirim. Geçen ROB ayakkabı aldımm hemde derii 2.çift 40tll valla çok uygun geldi bana....
Yaww şöyle kırmızı bir çanta arıyomm ama çok pahalı bişey değil yeni ayakkabıya uydurucam bakındım ama bişey bulamadımm nerelere baksam kii ???
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anamadın mı gıı..sana heyaletsin demek istiii:1ninca:kaydirigubbakcemile3
tübee nee dalga geçiim kısım,bana bak gı ne dalga gecıııın
hayır deeel ne oldu ben hep karanlıkmıyım ondan mı sordun profeterol ıcın acıklama yapmamıssın gı?
sabıır sabıır yaa sabıırsositosositoanam rosum yazmıssın yha heycandan okumamaısım zahmet olmazsa yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gı yazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin yavyuum,efet gezentiim de benim idolüm kim biliyin miiyerimsenibenpişşt nörüyonus bakemmmm
bende geldimmmmm
beyazcık yeni işin hayırlı olsunnnnn.ve de daim olsun inş.
kıs panter bnede bugün canonun yanına uğrıyacaktım 2,30 gibin..uğrasaydım karşılaşcektik sanırsamm.tühhh
şengülcüm güle güle kirllenn
eltim kıs bi o toopickte bi bunda...pek bi gezenti görüdm seni yavv(tebii diyenebak)
görmüün mü bacım ışığ hep kapalı yafaklinialirimsmileİlahiii roşummm niye öyledin ki panteree elektrik var mı yok mu diyeee
Heee iyidir sevdaaa hemde çok iyidir azucuk uçuk kaçıktırrr.
?
cano nerde çalışıyo kızlarrr ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?