- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 54
gel bebenkım beklerız rob ayakkabı neresı oluyokı cıkaramadım bean
dar sokakta uygun cantacılar waaa
bıde caddede yönün karsısındakı pasajda waaa bebegım hesaplı cantalarsositososito
hoj buldukşekercim.hayret karşılaşmadık .bende çarşılardaydım amaaCADIARZUhos geldın pisimmmmm
kız o saatte bız beraber carsıyı turluyoduk zate Şeniz
kendi tükkanları varr arkidişinncano nerde çalışıyo kızlarrr ???
pek bisazan gördüm kendümüüüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikürkümün ozellıklerınden faydalanıyımmmm
annadım pisicim zarf attım ben barbime:jeyyar:
eee kimin eltisi.:lepi:.eferim yıfrımm bu yolda devammm.abi gardaşm bizi kapının önüne koyan kaa:roflol::roflol:hoşgeldin yavyuum,efet gezentiim de benim idolüm kim biliyin miiyerimseniben
görmüün mü bacım ışığ hep kapalı yafaklinialirimsmile
cnm onların kırtasıye tukkanları war bazen esının yanına gıdıııı
dr nurı bayarın karsısındazemuszemus
yawww migrostan önceeeki bir mağzaa geneldeee pek bir pahalıdır oraaaaa
dar sokakta yok beaaa baktımmm 2000 pasajındaki bir çantacı var tam ptt karşı orda bazı çantalar indirimdeee koca koca çantalar 20tl
heee bak dediğin yeri bilmiyom oaraya bakayımmm
:ecrin_bebek:tmm bea tmmalsanaalsanasmilehoj buldukşekercim.hayret karşılaşmadık .bende çarşılardaydım amaaCADIARZU
kendi tükkanları varr arkidişinn
pek bisazan gördüm kendümüüüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
eee kimin eltisi.:lepi:.eferim yıfrımm bu yolda devammm.abi gardaşm bizi kapının önüne koyan kaa:roflol::roflol:
heee bilelimdee bizden ordan almaya çalışalım şeker arkadaşa faydamız olsun yaniiii
yawww panterimmm ışıkları yak sen bak roşum kedim göremiyom seniii
sen görülmeyecek hatunmusun kiii :sm_cool:
şengül bacım hakket pasaj 2000deki iki çantacıda da güzel şeyler var.yawww migrostan önceeeki bir mağzaa geneldeee pek bir pahalıdır oraaaaa
dar sokakta yok beaaa baktımmm 2000 pasajındaki bir çantacı var tam ptt karşı orda bazı çantalar indirimdeee koca koca çantalar 20tl
heee bak dediğin yeri bilmiyom oaraya bakayımmm
aynen en doğru yol bu eltim:lepi:kim kimi kapının önüne koyyomuş beaaklinialirimsmileeee kimin eltisi.:lepi:.eferim yıfrımm bu yolda devammm.abi gardaşm bizi kapının önüne koyan kaa:roflol::roflol:
vaay güle güle giy kokoşum panterimbayanssulusmilebak bebenkım ınss bulursun
tmm anladım dedıgın magazayı ben orayı tıtız dıe bılıııım ama ısımde karısıklık oldu
bende bugun aldım bı ayakkabı ckkk uzun topugu bı karıstan fazla bakalım nası gıycem ck hosuma gıttıkaydirigubbakcemile2
şengül bacım hakket pasaj 2000deki iki çantacıda da güzel şeyler var.
bide cadde de rodinin karşı sırasında pasaj içinde bi çantacı var.genelde dışarıda asarlar çantalarını.ordada güzelşeyler var.bugün orda lacivertli gımızılı bi çanta gördüydüm pek bi hoştubayanssulusmile.fiyatlarıda güzel
bak bebenkım ınss bulursun
tmm anladım dedıgın magazayı ben orayı tıtız dıe bılıııım ama ısımde karısıklık oldu
bende bugun aldım bı ayakkabı ckkk uzun topugu bı karıstan fazla bakalım nası gıycem ck hosuma gıttıkaydirigubbakcemile2
ne furuyon yaffff:sinifsinif:hani bizaynı familyadandık.insan kedi gardaşına fururmuu:dilcikar::ecrin_bebek:tmm bea tmmalsanaalsanasmile
elektrık fatursını paylasırsınız ona goreeee:umursamaz:
ne yasıkmış,bizim panticiimiz öle kolay ulaşılcek kadınlardan deel bi kerem ,uğraşsın azcıkın:jeyyar:Titiz değil adı ama rob diye geçiyooo yanında spor ayakkabı mağzası var bidee
Yawww panterimm zaten maşallah boylu poslu hatunsunnn napacan o kadar yüksek topuk bak sonra pıncır enişte sana ulaşmak için merdiven falan dayayacak yazık garibeee
bende ıstııııım doymuyom cantaya yha:)))vaay güle güle giy kokoşum panterimbayanssulusmile
bende çanta istiiimzemuszemus
Titiz değil adı ama rob diye geçiyooo yanında spor ayakkabı mağzası var bidee
Yawww panterimm zaten maşallah boylu poslu hatunsunnn napacan o kadar yüksek topuk bak sonra pıncır enişte sana ulaşmak için merdiven falan dayayacak yazık garibeee
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5te te okaaaaaynen en doğru yol bu eltim:lepi:kim kimi kapının önüne koyyomuş beaaklinialirimsmile
titizle rob ayrı yerler.titizmigrosa gelmeden.rob migrosu geçince hemen.kaydirigubbakcemile5Titiz değil adı ama rob diye geçiyooo yanında spor ayakkabı mağzası var bidee
şengül bacım hakket pasaj 2000deki iki çantacıda da güzel şeyler var.
bide cadde de rodinin karşı sırasında pasaj içinde bi çantacı var.genelde dışarıda asarlar çantalarını.ordada güzelşeyler var.bugün orda lacivertli gımızılı bi çanta gördüydüm pek bi hoştubayanssulusmile.fiyatlarıda güzel
tmm tmmm sewııım hade bıde opem mucxne furuyon yaffff:sinifsinif:hani bizaynı familyadandık.insan kedi gardaşına fururmuu:dilcikar:
olar ne dmek pesın mı taksıtmı yapak :)fatura yerine öpçük şey etsek:jeyyar:
ne yasıkmış,bizim panticiimiz öle kolay ulaşılcek kadınlardan deel bi kerem ,uğraşsın azcıkın:jeyyar:
çanta sapığısı kokoş pantercikk.bende ıstııııım doymuyom cantaya yha:)))
aney ewden atacak arık benı
tsk ederım bebegım begenerek aldım ama bakalım
annadım bebegım neresı oldugunu
aslında 3 yıldır conwerse gıyıyorum bıraz degıstırmenın zamanı geldı artıkın
yok kız ben ona yetısmem adam fasulye sırıgı gıbım Şeniz:asigim:
elektrık fatursını paylasırsınız ona goreeee:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?