hee bende büyük çantalrı severim genelde..çarşıda bulamazsan çarşambaya bak derim.orda da çok güzel şeyler oluooevet kedimmm güsel şeyler vardııı ama ben pek büyük çanta kullanamıyom bide o sorun varrr
Bak dediğin yeri es geçtim orayada bakaemmm
az deliyim çanta almadan hayatta o ayakkabıyım giymemdeee az takıntılıyımmm :sm_cool:
hadee öp bakkemmmŞeniztmm tmmm sewııım hade bıde opem mucx
çanta sapığısı kokoş pantercikk.
bırak yav şu konserve akkabıları.giy şöllee şıkır şıkır.topuklu ayakkabıyı sefiyorum ama üstünde duramuyorum yavvv
öle körler saarlar birbirimiz ağırlıciiz biz,görevimizcaanımm,tmm tmmm sewııım hade bıde opem mucx
olar ne dmek pesın mı taksıtmı yapak :)
ohhh be agzın bal yesın rosumum onure oldum walllaaa
Kız bu saatte ne yemesii ondan sonra spormu yapsam elma krom mu alsam der durursun yemeeee kızzz
op bebenkım opppaman panterimmm biz eletriğin göbeğinde oturuyoz yaparız sana bişeylerr bak öyle öpücüm möcükk sonra pıncır enişteee ......yerimseniben
hee bende büyük çantalrı severim genelde..çarşıda bulamazsan çarşambaya bak derim.orda da çok güzel şeyler oluoo
hadee öp bakkemmmŞeniz
hhaket konserve gibi ama..temam salş giyin altına spor ayakabı giy.gıcığım var okonservelereekonserwe he:roflol::roflol:bayıldım buna
yha gulum ben salas gıyınıyom normalde altına topuklu pek olmuyooo ıste bole ozel gunlerde gıyınınce bıde dugunde bayramda gıyınıyom hanım hanımcık buda aneyın sozukaydirigubbakcemile
rosumum yemınle okurken agzım sulandı heeeeçekilin laa,profitrol tarifi veriim,
şimci yarım paket margarini teflon tavada eritin,
1 su bardağı unu ilave edip azcık karıştırdıktan sonra,
1 bu bardağı suyu ilave edin,tam 8 dk bu malzemeyi kavurun,dk sı önemli:)
iyice soğuyunca 4 yumurta ve 1 p.vanilyayı katıp bolca çırpıcıyla çırpın,
(az çırparsanız ii kabarmıyo dikkat deyim)
sona ıslatılmış kaşıkla unlanmış tepsiye dizin,
önceden 170 derecede ısıtılmış fırında pişirin,
iyice kabarıp pişince fırını kapatıp 15 dk içinde bekletin,
(erken fırını açarsanız çöker)
içine istediiniz malzemeyi doldurup,(tavuk göğsü,krem şanti yada hazır krema)
üstünede çikolata sosunu gezdirin vee soğuyunca servis yapın,afiyet bal ossuncokacimcoook
ısıme yarayan sey olursa heccc kacırmam allahıma sende yese ıdın bebegım yemek buldunmu ye dayak buldummu kac dıye bosuna dememıslerroşum pek güzel yapmıştın anam panterden bize kalmadıı kiii :dance:
öle körler saarlar birbirimiz ağırlıciiz biz,görevimizcaanımm,
taksit vermem ben,para peşin kırmızı meşin baabındaŞeniz
kıs zıkkım içcek anlasana mama yemicek yanee
amanınnnnnmirmirmirmir
tmm bebenkımhhaket konserve gibi ama..temam salş giyin altına spor ayakabı giy.gıcığım var okonserveleree
la gece gece canımı istettin.ben gece içmiimm kocişe kokmiim deye
anam çok uykumm geldiii hatunlarr yorgunluktan ben yatıyom
size ii sohbetlerr
öptüm sizleriiiiii kocamannnnn zemuszemus
heheh ergenlere kaonserve diye takıliiz biz,aman nasıl rahat ediyosan öle giyin şikercim,konserwe he:roflol::roflol:bayıldım buna
yha gulum ben salas gıyınıyom normalde altına topuklu pek olmuyooo ıste bole ozel gunlerde gıyınınce bıde dugunde bayramda gıyınıyom hanım hanımcık buda aneyın sozukaydirigubbakcemile
roşum pek güzel yapmıştın anam panterden bize kalmadıı kiii :dance:
yav bende kaçiim benim edam koltukta uyuyo.çocuk gibin.yatıriyim yerine..bende çok kötüfena reglim.belim tutuldu sandalyede..artık dinlenme zamanı deyi fücudumm
heheh ergenlere kaonserve diye takıliiz biz,aman nasıl rahat ediyosan öle giyin şikercim,
hem süslenmesekte güzelis bizzemuszemus
yok kıs öle dime,seviimiş kıs,
ben saa yine yaparım nolcek kisositososito
sağol panteim..uyuzluk değilde benim gibi 6ayda bi olduğun zaman acısı fena çıkıyo..dere tepe düz durumları
tşkler cnmcım,anam çok uykumm geldiii hatunlarr yorgunluktan ben yatıyom
size ii sohbetlerr
öptüm sizleriiiiii kocamannnnn zemuszemus
davulda olmadıını sölüyolar ben denemedim de,rosumum yemınle okurken agzım sulandı heeee
awcumu yaladım bıtarafım sısmesın deyu:))))))))))))superdı super ama bızım fırın yk dawul yha
ısıme yarayan sey olursa heccc kacırmam allahıma sende yese ıdın bebegım yemek buldunmu ye dayak buldummu kac dıye bosuna dememısler
ictim bılemmm:))))))))
edaam benim oğluşumun lafııyav bende kaçiim benim edam koltukta uyuyo.çocuk gibin.yatıriyim yerine..bende çok kötüfena reglim.belim tutuldu sandalyede..artık dinlenme zamanı deyi fücudumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?