Sakarya///54

Akşam yazdıklarına niye cevap vermedim bilinmi...

Ev buluşmalarına gelmem zor olur benim.Pikniğide ev haricinde nerde yaparsınız bilemem ama..Bana daha merkezi biyerde buluşma olması lazım.Çünkü benim koca mesaiye kalırsa gelebilirim.Mesaiden dönüşüde beşi buluyor.Öyle uzak yerlere gelememkii

canım beniimmmm opuyorumnanaktan
içim ne ise dışımda odur benim sen fırsat bulunca araştır tatlım beni sana beni ben anlatmayayım başkalarından öğren

ooyyy oyy o taşınma işlerini çok iyi bilirim canım yaa allah yardımcın olsun güzelim hele birde yiğitle işin dahada zor yakın olsaydım gelirdim yardımına valla ama eğer taşındığın yer yakın olursa kutulamaya değilde kutuları açmaya yardımına gelirim bal böcüküm.

ev meselesi aklımda canım hatta dün eşimede söyledim oda bakınıyor beşköprüde
bizim semtte adaşehir blokları diye bir yer var eğer ordan bir ev boşalırsa çok iyi olur 3+1 apartman dairesi kaloriferli kirasıda 400 liradan başlıyor oranın çocuk parkı bahçesi felanda var rahat edeceğin bir yer oraya bakıcam haber vericem kapıcısına felan inşallah uyarda oraya gelirsin.
Temizliği dert etme güzelim yaa yeterki ev içine sinsin söyleriz ev sahibine yapar bişiler birde kadın ayarlarım ben sana dört koldan hemencecik yerleşiverirsin eve. sositososito

sen hele bir buraya gelde arkadaşsız kalmazsın cicim rahat ol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bak burdaki arkadaşlarda çok sıcak kanlıdır onlarlada tganışırsın ohooo bir sürü arkadaşın olur kaydirigubbakcemile5

Günaydın günaydın günaydıııııııııınzemuszemus

Günaydııııııııınnnnnnnnnnn taze gelincik

kızlar günaydın adatıp hastanesi civarlarında dün akşam üstü muhabbet kuşum kaçtı açık yeşil renkte 4 tane beneği var lütfen eğer biri bulduysa msj atsın lütfen

canom nabersın ne war ne yok bugun naapppcan bı kayfe falan mı yapsak he ne dersunboshayallersmile

günaydınn kızlarrr
gününüz aydın gönlünüz huzurlu ossunnnnnnnn

sağolll cicimmmmmmm
seninde günün aydın gönlün huzur dolu neşen bol olsun cancanım kaydirigubbakcemile2

kızlar günaydın adatıp hastanesi civarlarında dün akşam üstü muhabbet kuşum kaçtı açık yeşil renkte 4 tane beneği var lütfen eğer biri bulduysa msj atsın lütfen

:1shok: :1no2:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mıllettttttttttttttttttttttttt

günaydııınnnnnnnnn zemuszemus

cerennn günaydın tatlıı

günaydın şekerrrrr :teytey:

canom nabersın ne war ne yok bugun naapppcan bı kayfe falan mı yapsak he ne dersunboshayallersmile

:içelim: :içelim:
ohhh sefanız olsun
buradaki hatunların çoğu ev hanımı sanırsam çalışan bir tek beyazı duydum öylemi :uhm:

ayyck uzuldum ınss en kısa zamanda bulursun kusunu guzelım

canım boswer beyazım we gumus boncuk ıs hanımı
gerısıde ew hanımı sekerım

haydecım hıc gorunmuyoooooooooooooooooooo
haydecım sesımı duyyyyyyy
su benım zeusun ewlenme zamanı geldı de gecıoooooooo
su sızın şira isi ne oldu bı haber yazıwer gulyuzlummmmmm beaaa:)))

hazır hawa acmısken bende kalkıyım sılıp supurcem hade hatunlar gorusuruz bırazdan operem salap malap hepıcınızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…