ohh ohh maşaalllah evli hanım olunca unutur hepten kaybederiz dedim boşwerimizi ama sen döndün yine aramıza ne güzel ne güzel=))
bu arada her zaman beklerim beni çok mutlu edersiniz herkezin yol üstü ayak altı herkezleri beklerim=)))
ayrıca dün akşam yazdıklarımada cevap yazmamışsınız tesüf ederim dil çıkaran similiyyy=)
hadi herkeşlere hayırlı geceler öpüldünüz...
samimi cevabın için teşekkür ederim.. tam benim kafam dengimsin vallakaydirigubbakcemile3 ben de seni araştırayım biraz vaktim oluncazemuszemus şimdilik fenayız. ev berbat. herşeyi kutuluyoruz. tam taşınma modu işte bilirsin.. heryer heryerde.. o yüzden pek zaman geçiremiyorum bilgisayarla. bu arada kendi adını yazmamışsın canım ?? ev meselesi de aklında bulunsun yani hani denk gelir çevrende civarında komşun filan çıkar olabilir.. biz ağustosta taşınmayı düşünüyoruz ama uygun güzel bişi de bulursak daha erken de taşınabiliriz. öğrencilerin çıktıkları evler genelde berbat oluyor ama. her girdiğimiz evi günlerce temizlemekten bıktık doğrusu. temiz bir ev tutabiliriz inş bu defa :) cidden hakkımda baya bişi öğrenmişsin şaşırdımohaoldumsmile tanışmayı ben de çok isterim ya burda arkadaşsızlıktan öyle bunaldım ki.. seninle de diğer arkadaşlarla da tabi.. hele bi taşınalım da inş gerisi kolay.
Günaydın günaydın günaydıııııııııınzemuszemus
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kızlar günaydın adatıp hastanesi civarlarında dün akşam üstü muhabbet kuşum kaçtı açık yeşil renkte 4 tane beneği var lütfen eğer biri bulduysa msj atsın lütfen
günaydınn kızlarrr
gününüz aydın gönlünüz huzurlu ossunnnnnnnn
kızlar günaydın adatıp hastanesi civarlarında dün akşam üstü muhabbet kuşum kaçtı açık yeşil renkte 4 tane beneği var lütfen eğer biri bulduysa msj atsın lütfen
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mıllettttttttttttttttttttttttt
cerennn günaydın tatlıı
canom nabersın ne war ne yok bugun naapppcan bı kayfe falan mı yapsak he ne dersunboshayallersmile
kızlar günaydın adatıp hastanesi civarlarında dün akşam üstü muhabbet kuşum kaçtı açık yeşil renkte 4 tane beneği var lütfen eğer biri bulduysa msj atsın lütfen
sağolll cicimmmmmmm
seninde günün aydın gönlün huzur dolu neşen bol olsun cancanım kaydirigubbakcemile2
:1shok: :1no2:
günaydııınnnnnnnnn zemuszemus
günaydın şekerrrrr :teytey:
:içelim: :içelim:
ohhh sefanız olsun
buradaki hatunların çoğu ev hanımı sanırsam çalışan bir tek beyazı duydum öylemi :uhm:
gel ben sanaa kayfe yaparım:)
uyus hatun yemeni yede gel recimdeyim tabeerejımdemısın canımcım de bakemsırnaşık şey
uyus hatun yemeni yede gel recimdeyim tabee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?