Sakarya///54

tamam canım.moral verdin.. inş o söylediğin evlerde yer buluruz. bize göre gibi anlattığına göre. hayırlısı olsun. birazdan okula gideceğim bakalım. arkadaşlar benim ve giden iki arkadaş için veda yemeği veriyorlarmış..

hazır hawa acmısken bende kalkıyım sılıp supurcem hade hatunlar gorusuruz bırazdan operem salap malap hepıcınızı:)

kolay gelsin canım. ben de oturmadım sabahtan beri. ay ne zor evi işi. hele böyle heryer heryerdeyken..

canım boswer beyazım we gumus boncuk ıs hanımı
gerısıde ew hanımı sekerım

hımmmm çoğunluk ev hanımı yane anladımmmm
o yüzden siz çok rahat ve bolca buluşabiliyorsunuz

günaydın hepinize..

günaydın cicim opuyorumnanaktan

inşallah canım şimdi telefonlada bir kaç yere haber bıraktım bizim mahallenin muhtarına felan sorduracağım bakalım inşallah iyi bir ev denk gelir sizinde işiniz görülür.

ooooo yemek var demek afiyet olsun size iyi eğlenceler cicim. opuyorumnanaktan

iyi hadi bitir de kahve yapim ben sana senin ki orta benim ki şekersiz
tmm sıkerım senınkı sekersız olsun

kolay gelsin canım. ben de oturmadım sabahtan beri. ay ne zor evi işi. hele böyle heryer heryerdeyken..
kadınlık zor meslek cicim yap yap arkanı don yıne aynı

yımek deel kusum canom rejımde kayfe cıgara keyfı yapacazzzz

inş teşekkür ederim :gitme:

ne demek bebegım

cano temızlıgı bıtırdım cay keyfı yapıyom sona hazırlancammmmmm we :))))))))))))))))

kıs ben sana yazmadım o yemeği
mumy veda yemeğine gidiyormuş yaa ona yazdıydım

sanırım şuan cano ile beraber lak lak yapıyorsunuz

hmmm yanlıs anlamısım sorry bebek
daha cıkmadım canomun acıkın ısı warmıs bırazdan gıdecemmmm

slmun mıllet once beyazıma ugradım bı cıgkofte yedım sona da canoma gıttık kayfe cıgara sohbet ettıkolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…