Sakarya///54

hee öyle diyodun geçende
açılmaz diyodun
iyi iyii
bak bura sen olmayınca sessiz kalıyodu iyi olduu
ne güsel yağdı dimi bugün yağmur
arkadaştaydım izledik onla balkonda

bende sasırdım ınankı dayı actırdım deyınce bızde essene gırmıstık anne ıle bı cıktık yagmur cosmussss:))))
ıslandık tabı maasallah cok guzel yagdı kuzum yha
ben bu konuda fransızım ama tatıl yha kızcelerı bırakmıyodur pcyı annelerıne belkım
nse ben cıkıom sımcık pıncırımla buluscazzzzzzz
operem tatlı tatlı gulum

iyigeceler millet pek yazıcak halim yok gözlerim kapanıyo ama baktımki roşumla kısmetsizden bahsedilmiş hemen konuya parmak basmak istedim bugün dışardaki o güzel yağan yağmuru izlerken baktım bizim tükkanın önünden tanıdık bi sima geçiyor kim evet roşum oğluşuyla beraber geçiyordu bi işştt pişştt le içeri aldım onları iki dkkada müşterim yaptım=)))bu aralar çok yoğunlarmış bizim hamarat eltiler ama caocum senin düşüncenden bahsettim katılamyı isteyeceklerinden bahsetti ayrıca bir ara haydeç ablada yapsak hiç fena olmaz diyede konuştuk bende biraz düşündüm ve taşındım=))şu benim doğum günü pikniğini haydeç ablamın o güzel bahçesinde yapabiliriz nasıl iyi fikir değilmi iki işi aynı anda çıkarmış oluruz hem piknik hem benim doğum günü ve hem haydeç ablam ve onun güzel bahçesi yorumlarınızı bekliyorum ve ben kaçıyorum öpüldünüz

Günaydıınnn

Akşam sohpet etmişiniz ne güzel topic biraz hareketlenmiş.Neti açtıralım akşamları belki bende bişeyler yazıveririm

anladım canım evet gördüm ben seni 2009 ağustos annelerinde yenbi değilsin bu sitede fark ettim accıkın araştırdım yanee seni ohaoldumsmile
e tabi bende 2 yıldır bu sitedeyim yazılarımı takip edersen beni tanıyor gibi olursun zaten hatta kanka olursun benle o derece yane

canım benim kızımda pazar günü yaşına girdi adıda ceren allah bağışlarsa eğer.
seninde adın fatma dimi oğlunda yiğit evet. sen ankaraya gidiyorsun sürekli neden?
dahada öğrendiklerim varda hakkında neyse yazmıyım onları kaydirigubbakcemile3
çok fenayım dimiiii

canım valla beşköprüde oturmanı isterim bende gerçekten yakın olurduk iyi olurdu arkadaş olurduk sık sık görüşürdük canım istersen senin için küçük çapta bir araştırma yapayım ben beşköprüde belki dediğin miktarda kirası olan bir ev denk gelir gider bakarız haberleşiriz olurmu
tam olarak ne zaman geleceksiniz buraya taşınma olayı ne zaman olucak
şimdi bu ayın sonunda çok kiralık ev olur öğrenciler çıkacak ya o yüzden soruyorum alternatifler çoğalır yani.

evet canım beşköprüde olmasanda yine tanışır kaynaşırız yeterki aynı şehirde olalım
gerçi aynı şehirde olamsakta istedikten sonra yine tanışırız
ben bu sitede tanıdığım insanlarla tanışabilmek için istanbula ayvalık balıkesire bursaya kadar gittim sen düşün ama bir sakaryadakilerle tanışamadım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus zemuszemus

tunaydın mıllet demın kapıdan beyazıma ugradım keyfı yerınde ıdı..................
pazara cıksammı cıkmasammı hala kararweremedım ben

beyazım orhan camı ıle aga camının tam ortasında olan saıt cıg koftecıde calısıyo canımcım

tmm kusum aklım kalmadı sayende bu hafta canmda cıkmak ıstemedı sen cıktın herhal aldınmı bıseler de bakem.....
yok ba bi çorap bi atlet aldım o kaa
sabah kuzen geldi gittik yoksa benimde çıkıcam yoktu gitmişken b akim dedim ama yoktu pek bişey olanlarda caddedekilerle aynı fiyatlar zaten

samimi cevabın için teşekkür ederim.. tam benim kafam dengimsin vallakaydirigubbakcemile3 ben de seni araştırayım biraz vaktim oluncazemuszemus şimdilik fenayız. ev berbat. herşeyi kutuluyoruz. tam taşınma modu işte bilirsin.. heryer heryerde.. o yüzden pek zaman geçiremiyorum bilgisayarla. bu arada kendi adını yazmamışsın canım ?? ev meselesi de aklında bulunsun yani hani denk gelir çevrende civarında komşun filan çıkar olabilir.. biz ağustosta taşınmayı düşünüyoruz ama uygun güzel bişi de bulursak daha erken de taşınabiliriz. öğrencilerin çıktıkları evler genelde berbat oluyor ama. her girdiğimiz evi günlerce temizlemekten bıktık doğrusu. temiz bir ev tutabiliriz inş bu defa :) cidden hakkımda baya bişi öğrenmişsin şaşırdımohaoldumsmile tanışmayı ben de çok isterim ya burda arkadaşsızlıktan öyle bunaldım ki.. seninle de diğer arkadaşlarla da tabi.. hele bi taşınalım da inş gerisi kolay.

Günaydıınnn

Akşam sohpet etmişiniz ne güzel topic biraz hareketlenmiş.Neti açtıralım akşamları belki bende bişeyler yazıveririm

ohh ohh maşaalllah evli hanım olunca unutur hepten kaybederiz dedim boşwerimizi ama sen döndün yine aramıza ne güzel ne güzel=))
bu arada her zaman beklerim beni çok mutlu edersiniz herkezin yol üstü ayak altı herkezleri beklerim=)))

ayrıca dün akşam yazdıklarımada cevap yazmamışsınız tesüf ederim dil çıkaran similiyyy=)
hadi herkeşlere hayırlı geceler öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…