selam milleeettttttttt nabersiniiizzzzzzzzzzzzzzz
bir süredir buraya gelip yazamıyorum çok pardoonnn
ee ne var ne yok hatunlar keyifler nasıl herşey yolundamı?
benim kızım pazar günü bir yaşına girdi ilk yaş günüydü :):):):)
bu arada mumy adapazarına geliyormuşsun
haydin gelde tanışak bacım
beyazım karaman ve camiliyi önermiş
bende beşköprüyü önericem emmeee buralar sakin nezih havası temiz olduğu kadar birazcıkta tuzlu
sadece ben burda oturduğum için önericem
siz hele bir gelin burayada ev konusunda yardımcı oluruz.
slm sakaryam....
boswer saolasın cnm
yenı gelen arkadaslar hos gelmısler
dun ıtıbarı ıle oglusumu babasına yolcu etmıs bulunmaktayım okul acılana kadar gelmıcek sanırsam
Canım kızının doğum günü kutlu olsun..Nice senelere
ceren prensesımızı gecmıs dogum gnu kutlu olsun
boswerım sagolasın gulum
Buralarda benden başka topicte olan hatta yazılana cevap veren birini görmek ne güzel yavv
merhaba. evet ya geleyim de tanışalım inş.. biran önce gelmek için can atıyorum doğrusu.beşköprü ilk kez duydum. tuzlu demişsin ama mesela kaç civarı? merkeze yakın mı? senin de orda olman benim için avantaj :) evi tutmaya sanırım eşim yalnız gelecek. benim gelmem benim kuzuyla zor.. inş ii bişi denk gelir.selam milleeettttttttt nabersiniiizzzzzzzzzzzzzzz
bir süredir buraya gelip yazamıyorum çok pardoonnn
ee ne var ne yok hatunlar keyifler nasıl herşey yolundamı?
benim kızım pazar günü bir yaşına girdi ilk yaş günüydü :):):):)
bu arada mumy adapazarına geliyormuşsun
haydin gelde tanışak bacım
beyazım karaman ve camiliyi önermiş
bende beşköprüyü önericem emmeee buralar sakin nezih havası temiz olduğu kadar birazcıkta tuzlu
sadece ben burda oturduğum için önericem
siz hele bir gelin burayada ev konusunda yardımcı oluruz.
allah kavuştursun.slm sakaryam....
boswer saolasın cnm
yenı gelen arkadaslar hos gelmısler
dun ıtıbarı ıle oglusumu babasına yolcu etmıs bulunmaktayım okul acılana kadar gelmıcek sanırsam
merhaba. evet ya geleyim de tanışalım inş.. biran önce gelmek için can atıyorum doğrusu.beşköprü ilk kez duydum. tuzlu demişsin ama mesela kaç civarı? merkeze yakın mı? senin de orda olman benim için avantaj :) evi tutmaya sanırım eşim yalnız gelecek. benim gelmem benim kuzuyla zor.. inş ii bişi denk gelir.
allah kavuştursun.
Cerencim teşekkür ederim güzel dileklerin için
Anam anam panterim aramıza dönmüşşş hoş gelmiş sefa gelmiş...
Keyifleri iyidir inşallah...
Oğlunda gitmiş Allah kavuştursun canım...
Yeni gelen herkes hoş gelmiş sefa getirmişler...
Kızlar bu ara kayıp valla nerdeler acep ???
Geçen cumartesi cano ile karşılaştık anam boyu kadar kızı varmış maşallah babalar günü doğum günü hediyesi telaşında idiler. Ama ne hikmetse bayanlar bölümünü geziyorlardı sırnaşık şey
Bakalım bulışmadan bahsetti ama ne zaman olur kimbilir....
Evet boşwer sen topiği uzun süredir ayakta tutuyorsun kızzzza.s.
sağolasın canımmmmm seninde yuvanda huzur mutluluk hiç eksik olmasın inşallah :Saruboceq:
sağolasın panterim opuyorumnanaktan
oğluşunu babsına yollamışsın allah kavuştursun güzelim?
saolasın bebenkım 3ay gelmez benım boncuk artık
merhaba. evet ya geleyim de tanışalım inş.. biran önce gelmek için can atıyorum doğrusu.beşköprü ilk kez duydum. tuzlu demişsin ama mesela kaç civarı? merkeze yakın mı? senin de orda olman benim için avantaj :) evi tutmaya sanırım eşim yalnız gelecek. benim gelmem benim kuzuyla zor.. inş ii bişi denk gelir.
allah kavuştursun.
google earth diye bi program var ya oralarda görmüştüm bu mahalleleri. umarım 500 e iyi bi ev buluruz. burda 400 e oturuyorduk biz. 500 ün üstüne de çıkmak istemiyorum. çünkü bunun daha apartman gideri var, yakıtı var vs.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..Beşköprüde merkeze dolmuşla sanırım 5 dakika mesafede falan..
Eğer çarşıdaysa okullarınız size tavsiyem merkezden ev tutun.Kiralar 500'den başlar tabi güzel evler için..
Şeker mah.Kirtetepe cad.Ankara Cad. vs. gibi yerlerde
benim kuzu 11 ayın içinde şu an. ne güzel bebişlerimiz de yakınmış birbirine.. çok sevindim. fotosundan gördüm senin kuzuyu. pek şeker maşallah. ismi ne? bizim yiğit.. ilk bebişimiz. ben 5 aylıkken başladım göreve. babannesi ve dedesi bizde kalıyorlar saolsunlar. onlar bakıyorlar. sen kendin mi bakıyorsun, çalışıyor musun? ayy ne çok soru sordum di mi :) buraya taşınırken 2 aylıktı bizim de. bu evi de eşim tutup taşımıştı. yine öyle olacak büyük ihtimal. gerçekten kötü oluyor tutarken olamamam ama kısmet.. netten baya araştırdık fiyatları. sahibindenden.. google earthden. az çok fikrimiz var zaten ama en iyi orada yaşayanlar bilir tabi.. söylediğin semt çok güzele benziyor ama kirası bizim bütçeyi aşar. sanırım ordan tutamayızevet evet gel gel :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
beşköprü güzel bir semttir havası tertemiz miisssss sapanca gölü manzaralı ve tepelik şahsen ben tepelik bir yerde oturmanı tavsiye ederim malum deprem bölgesi (korkutmak için yazmıyorum) sen görmeden bir ev tutulması kötü olucak be ama neyse sağlık olsun
bu arada canım eşinin tayini hangi okula çıktı ona göre yardımcı olalım sana okulun adını verirsen eğer.
beşköprüdeki kiralara gelince ise 600-700 diye başlar ve gider çünkü burda tek daire azınlıkta geneli dublex ve triplex merkeze ise 7-10 dk. mesafede dolmuşla ama adapazarında her yer kısa mesafe çok üyük bir kent değil sadece beyazımın dediği camili karaman bölgeleri biraz daha şehrin dışında kalıyor uzak o yüzden ama kira olarak oralar daha uygun
canım yaa netten bakabilirsin ilanlara aslında bana okulun adını söylersen yardımcı olmaya çalışırım nede olsa memleketimize geliyorsun misafirperverlik yapmak gerek opuyorumnanaktan
valla bende sevinirim aslında beşköprüye gelsen bana arkadaş olursun hem benimde bir yaşında bir kızım var seninde oğlun kaynaşırdık
tam olarak ne zaman taşıyacaksınız evi buraya bellimi?
senin kuzu kaç yaşında canım ben üç aylık bebe ile çıkmıştım ev aramaya bir ara gerçi uzak yoldan gelince zor olur neyse görüşelim mutlaka. opuyorumnanaktan
ni demeekkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin nan sefindirik oldum açılmış netincano gacısı naber nan
hoşgeldin nan sefindirik oldum açılmış netin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?