tavan akması çok zor bilirim. eski evimizde öyle çok yaşadık ki.. kolay gelsin..gunaydın mıllet....
hafta sonunuz guzel gecsın
bızde tamırat war catı onarılıyo
gecen yagan yagmurlarda ck aktı tawan :)
hendek?havuz?anlaşılan öğrenecek çok yer var..ıı geceler hatunlar
bugun nıllym aradı cuma gunu ıcın hendege hawuzagıdelım dıyooo nerdesınız yazın bı zahmet
merhaba kızlar
sonunda kütahyadayım.. şükürler olsun kavuştum aileme :) eşim şu anda sakaryada. gelince anlatır bakalım nasıl bi yermiş. merakla bekliyorum. sizler iyi misiniz? tatile girmek bişi değiştirdi mi sizlerde?
mıllet bırazdan canomla beraber beyazımı ıadeyı zıyaret yapacaz hazırlanıyım barı:)
mıllet bırazdan canomla beraber beyazımı ıadeyı zıyaret yapacaz hazırlanıyım barı:)
tekrardan slm mıllet beyazımda canomla bulustuk oturduk sohbetımızı ettık tatlılarımızı yedık
sona cıktık kayının arkasında oturduk hem sohbet ettık hemıde tutturduk yanımıza kım oturdu dersınız beyazımın anacıgı sapancadan gelıyomus soluklanmak ıcın tesadufen yanımıza oturdu
bıze bahce erıgı werdı bı guzeldı sormayın afıyetle yedık
sımdıde ayrıldık yalnız canomla benım ck basım agrıdı agrı kesıcı ıctım bıraz dınlencem sımdılık haberler bu kadar
boswerım catlama takıl bıze hayatını yasa:)
cerenım senı aramızda gormek ısterız artık
anamla görüştünüz haberini bende az önce aldım canım ohh ne güzel eriklerde sizinde nasibiniz varmış..)))
ayrıca sizlere tekrardan çok tşk ediyorum çok keyisizdim bugün moral oldunuz bana ama daha çukolatamı yiyemedim=(((
bakalım bekliyorum gelince neler anlatacak. telde uzun uzun konuşulmuyor. çatınız bitmiş hadi gözünüz aydın canım. kışa rahat edersiniz inş. noldu gittiniz mi havuza?hos geldın tekrardan canım catı dun ıtıbarı ıle tamır olunmus durumda walla hawuz konusuna gelınce bende gıdebılırsek ılk defa gıdecem lakın benımde 6 yılım doldu sakaryada olalı
emınım esın bayagı methedecektır buraları:)
tatil 3 hafta sonra başlayınca daha bi sıcak tam tatillik olur havalar tatlım. boşver geç olsun güç olmasın..hadi gözün aydın canımcım bize yaklaşmışsın ailene kavuşmuşsun
eşin ev bakmak içinmi geldi buraya yoksa okulla görüşmek için felanmı?
valla bana tatil yok okula giden çocuğumda yok
bu sebeple bende bir değişiklik yok
tatil nasipse 3 hafta sonra başlıcak bizim için :):)
geçmiş olsun öncelikle. ne güzel ya buluşmuşsunuz, stres atmışsınız falan. anneyle rastlamak da ne büyük tesadüf..tekrardan slm mıllet beyazımda canomla bulustuk oturduk sohbetımızı ettık tatlılarımızı yedık
sona cıktık kayının arkasında oturduk hem sohbet ettık hemıde tutturduk yanımıza kım oturdu dersınız beyazımın anacıgı sapancadan gelıyomus soluklanmak ıcın tesadufen yanımıza oturdu
bıze bahce erıgı werdı bı guzeldı sormayın afıyetle yedık
sımdıde ayrıldık yalnız canomla benım ck basım agrıdı agrı kesıcı ıctım bıraz dınlencem sımdılık haberler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?