Sakarya///54

Nasıl takılacam size haftaiçi buluşuyosunuz:umursamaz:
walla guzelım bız cokkkkkkkkk hafta sonuda bulustuk ama senı aramaızda goremedık zamanında:s

cnmcım senın calıstıgını yenı orenıyorum nerde calısıyorsun ne ıs yapıyorsun
o zman sole yaparız sen sana uyna bı gunu solersın bızde uyarsa ole bulusuruz

hawuz ısı cuma gunu bıdanem de canom gelemıyo malum durumda benımde ıstanbul agıtme durumum olabılır ondan sebep bu hafta yatar gıbı duruyo hawuz
ewt catı bıttı cnm sımdı 4 gozle yagmuru beklıyoruz:)))))))))))))

tatil 3 hafta sonra başlayınca daha bi sıcak tam tatillik olur havalar tatlım. boşver geç olsun güç olmasın..

öyle canım yaaaa benim acelem yok eşim sabırsızlanıyor tatil için çok yoruldu sanırım

evet tam tatillik olucak inşallah bakalım cerenciğimle bol bol yüzcez ana - kız kaydirigubbakcemile3

wooowwwwwwwwww süppeeerrrr yeni cicilerin hayırlı olsun o zaman güle güle kullan üstünde paralansın (o ne demekse artık )
eee kadın değilmi işte alış veriş rahatlatıyor

oncelıkle sakaryam tunaydınnnnn
ancak kalktım :)

sana yani oha diyorum
gece kuşumusun sennnn bu saate kadar yatılırmııııı hemde bu havadaaaa sempatiksalakcinni

cnmcım senın calıstıgını yenı orenıyorum nerde calısıyorsun ne ıs yapıyorsun
o zman sole yaparız sen sana uyna bı gunu solersın bızde uyarsa ole bulusuruz

hımmm anladım canım görmemişsindir sen yeni geldin yaaa
evet canımın içi ben çalışıyorum özel sektör muhasebeciyim haftanın beş günü 8.30 ve 18.00 saatleri arasında çalışmakla meşgulüm

valla haberleşiriz canım burdan yazışırız uygun olunduğunda da bir araya geliriz inş.

tamam dedıgın gıbı burdan yazısırız ole bulusma ayarlarız
dun aksam yazmıstım basım fena ıdı hap alıp uyudum 8ıle 11 arası sonada gece 5 e kadar uyuyamadım normal olaraktan gunduz de bu saate kalkabıldım gamyoncuiremsu

Pantercim cicim benimde katılabileceğim bi zaman ev buluşması değilde cafe de parkta buluşma düzenlerseniz gelirim.Ama siz canoyla özgür hatunlar gezip duruyonuz hafta içi..Gezen var gezemeyen var.(Bknz Ceren54-Boşwer) Ayıptır günahtır...delikafadulden

ben musaıt oldugumca her yere uyarım lakın beyazım bıtek pazar musaıt oluyo ona gore plan yaparızzzzz cnm

slm slm slm sakaryam ancımlamantı actık
3 saat belım koptu
sımcık cayımı yaptım keyıf yapacem:)

lakin recimmi kalır dünkü tatlıdan sonnaaaaa
bu arada kesinize bereket tşk etmeyi unutmuşum dün:)

lakin recimmi kalır dünkü tatlıdan sonnaaaaa
bu arada kesinize bereket tşk etmeyi unutmuşum dün:)

delının zoruna bak afıyet bal seker olsun
canom dun basının agrısı nası gectı ben ck fena oldum aasam yha
sımdıde hafıften basladı korkuyom azacak dıye yıne

aman ne yedınkı bı kulah dondurma ıle
kuccuk halka tatlısı ondan bıse olmaz rahat ol:)

hehee hiç bişicik olmaz dimi:)
gülüm artmadan agrı kesicini iç havadan heralde bugün de var bende ufak ufak

olmaz olmaz:)
ewt bugun bende de war yıne ıctım2 saat once hap demınde damla aldım ıns... abartmaz yha

iyigeceler kızlar ohh oh allah muhabbetinizi arttırsın canom panterim boşverim cerenim ne güzel kaynatmışsınız yokki netim gündüzleri bende katılayım sizlere anca geceleri bu saatlerde 2 satır yazmaya halinizi hatrınızı sormaya takatim kalıyo işte hepinizi iyi gördüme sevindim ben kaçtım öpüldünüz iyigeceler..

iyi geceler kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz böyle..valla panter cano süpersiniz hep geziyonuzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…