walla guzelım bız cokkkkkkkkk hafta sonuda bulustuk ama senı aramaızda goremedık zamanında:sNasıl takılacam size haftaiçi buluşuyosunuz:umursamaz:
valla canım bende isterim ama boşverin dediği gibi siz hafta içi mesai saatlerinde hep buluşuyorsunuz ama ben çalışıyorum hafta içi 6 dan sonra (ki bu sadece eşimin gece vardiyasında olduğu hafta için geçerli bir durum yani bu hafta mesela)
haftasonuda duruma göre işte....
bakalım bekliyorum gelince neler anlatacak. telde uzun uzun konuşulmuyor. çatınız bitmiş hadi gözünüz aydın canım. kışa rahat edersiniz inş. noldu gittiniz mi havuza?
tatil 3 hafta sonra başlayınca daha bi sıcak tam tatillik olur havalar tatlım. boşver geç olsun güç olmasın..
geçmiş olsun öncelikle. ne güzel ya buluşmuşsunuz, stres atmışsınız falan. anneyle rastlamak da ne büyük tesadüf..
günaydın
ben de dün kardeşimle çıktım. buraya alışverişlik yeni yerler açılmış. oraları dolaştık. bir sürü alışveriş yaptık. genelde tatillik :) deşarj oldum bende. alışveriş iyi geliyor gerçekten..
tatil 3 hafta sonra başlayınca daha bi sıcak tam tatillik olur havalar tatlım. boşver geç olsun güç olmasın..
günaydın
ben de dün kardeşimle çıktım. buraya alışverişlik yeni yerler açılmış. oraları dolaştık. bir sürü alışveriş yaptık. genelde tatillik :) deşarj oldum bende. alışveriş iyi geliyor gerçekten..
oncelıkle sakaryam tunaydınnnnn
ancak kalktım :)
cnmcım senın calıstıgını yenı orenıyorum nerde calısıyorsun ne ıs yapıyorsun
o zman sole yaparız sen sana uyna bı gunu solersın bızde uyarsa ole bulusuruz
öyle canım yaaaa benim acelem yok eşim sabırsızlanıyor tatil içinçok yoruldu sanırım
evet tam tatillik olucak inşallah bakalım cerenciğimle bol bol yüzcez ana - kız kaydirigubbakcemile3
wooowwwwwwwwww süppeeerrrr yeni cicilerin hayırlı olsun o zaman güle güle kullan üstünde paralansın (o ne demekse artık)
eee kadın değilmi işte alış veriş rahatlatıyor
sana yani oha diyorum
gece kuşumusun sennnn bu saate kadar yatılırmııııı hemde bu havadaaaa sempatiksalakcinni
hımmm anladım canım görmemişsindir sen yeni geldin yaaa
evet canımın içi ben çalışıyorum özel sektör muhasebeciyim haftanın beş günü 8.30 ve 18.00 saatleri arasında çalışmakla meşgulüm
valla haberleşiriz canım burdan yazışırız uygun olunduğunda da bir araya geliriz inş.
bende mantı istiyorummmmmmmm
lakin recimmi kalır dünkü tatlıdan sonnaaaaa
bu arada kesinize bereket tşk etmeyi unutmuşum dün:)
vayy be ne kadar cok sakaryali varmis hic haberim yokmus....hemsolarim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?