amanın kım gelmıssss
canım gemıs
ne yapalım haydecım baska yapacak bıse ykkkk
sen ne alemdesın gozukmuon de bakem panterıne
tmm bebenkım yha yorma kendını fazla saglıgın falan nası beyazın bulusma hakkında dusuncenı de bakalım
oy bayılırım mantıya. ama annecim de bana yapmış dün tıka basa yediim şükür :) gerçi sizin mantıyla bizimki farklı olabilir ya neyse.. bizimki kütahya usulü :)slm slm slm sakaryam ancımlamantı actık
3 saat belım koptu
sımcık cayımı yaptım keyıf yapacem:)
Merhaba.
Yeni gördüm burayı. Ne zaman aötınız? Bende varım. Aylardır giriyorum ama bu topiğin ilk gördüm. Bende merkezdeyim.
topıge hos geldın cnm tanıt bakalım kendını bıde o yazdıgını anlamadım
topıge hos geldın cnm tanıt bakalım kendını bıde o yazdıgını anlamadım
neyi? pardon??
bende adapazarlıyım. doğma büyüme :) aslen :))) 4 yıla yakın evliyim. çocuğum olmuyor burada onunla ilgili arayışlar için girdim sonrası güzel topicler var sürekli yazıştığım yerler var. bebekle ilgili yani bu girdiğim topicler ama sohbet muhabbet güzel arkadaşlar var sağolsunlar. bir aşılama bir tüp bebek denemem oldu negatif. artık saldım çayıra mevlam kayıra :)) bıraktım yani yoğun bir şekilde hayatım bebek arayışından ibaretti çünkü. işte muhabbet sohbet bakıyorum arada. sebepsiz infertiliteyim bu arada. sorunumuz yok. hiç korunmadım ama hamile kalmam söz konusu olmadı hiiiiçççç.. işte kısaca hikayem bu. sizler? çoğu adapazarlı galiba. tam okuyamadım geçmişi siz nelerden bahsediyorsunuz genel anlamda her konuda mı?
iyigeceler hatunlar haydeç ablacım hoşgeldin özledik seni
geshenk sende hoşgeldin daim olmanı dilerim biz burda allah ne verdiyse sohbet ediyoruz işte pek aynı anda denk gelemiyoruz ama mümkün oldukça topiği boş bırakmamaya kendimizden haberler vermeye çalışıyoruz imkanımız oldukçada ayda bir olmadı bir kaç ayda bir buluşuyoruz buluşmalarımıza senide bekleriz mademki merkezdesin bize katılman hiçde zor olmaz sanırım tekrar hoşgeldin=))
yukarıda ısaretlemıstım ama nse gulum onemlı deel rabbım hakkında hayırlısını wersın demek daha zamanı deıl cnm yha
ewt cogumuz sakaryalıyız kucuk gruplar halınde dewamlı bulusuyoruz buyuk bulusmalarımız daha uzun surede oluo demek merkezdesın o zman bulusmalara rahatlıkla gelebılırsın yasasın bende merkezde sayılırım bu ara topık bıraz durgun bı sure sona senlenır cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?