Sakarya///54

Günaydın kızlarr
GESHENK hoşgelmişsin..Bende doğma büyüme Adaapazarlıyım.Hatta 1 aya kadar merkezde oturuyodum..ahh ahh bilemedim ogünlerin kıymetini..

hoşbulduk sağol. şimdi nerelerdesin uzaklaştınmı çok?

hoşbulduk. sağolasın sende.eh bende ederim o halde topraklarımla sohbet dimi :)) severim muhabbeti. nerelerde nasıl buluşuyorsunuz? artık herkes tanıyordur birbirini değilmi. hiç bu kadar çok adapazarlıyla karşılacağım aklıma gelmezdi burada. ne çok varmış. bizim kıslar demek iyice sanalcı olmuş :))) diğer topiclerde de çok var. yurtdışından farklı illerden helen adapazarında olan mutlaka her topicte karşılaşıyorum yani. ilginç.. bayağı baskınız yani sayıca maşallah be bize

Karamandayım şimdi canım.

hımmm. görümcem var orada. eee depremden sonra böyle oldu. herkes dağıldı bir taraflara camili karaman korucuk.. biz kaldık burada. o taraflar sakin tam emekli yeri. yeşilliği akşamları serinliği güzel ama. evleri de camili den daha büyük. alıştınmı sen oralara?

selamlar saygılar hörmetler
küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperem:)
hşg geshenk aramıza

tünaydın arkadaşlar
off çok bunaldım. benim paşayı uyutmaya çalışıyorum. uyumak bilmedi. sonunda başardım ama nerelerimden ter geldi pöff

mummycım
farklı derken bı annat bakalım bıde onu denıyek
gercı beızım mantımız meshurdur
kkdakı kıslar tadını hala unutamadılar:)
eminim güzeldir canım. gelince denemek isterim ellerinden :) bizimki de çok güzel olur ama ben beceremiyorum. annem yapıyor geldikçe gittikçe işte. bizim hamuru yuğurup incecik açarlar. uzun uzun keserler. uzun ince.. arasına haşlanmış patetes işte baharatlı filan. sonra onu büzer birleştirirler ve minik minik kesip dizerler yağlı tepsiye sıra sıra. pişirip fırında kızarınca üzerine yağlı salçalı su. döküp ocakta tepsiyle suyunu alıncaya kadar bekletirler. sonra üstüne sarmısaklı yoğurtt.. ohh miss :)
Merhaba.
Yeni gördüm burayı. Ne zaman aötınız? Bende varım. Aylardır giriyorum ama bu topiğin ilk gördüm. Bende merkezdeyim.
hoşgeldin canım. ismin ne?
rabbim nasip eder inş hayırlısı ile. isteyen herkese versin Allahım evlat. üzme kendini olur inş. ümidini kesme. tedavilerine devam et. ben de 7 sene sonra olmuşum. annemle babam hiç ümidini kesmemiş. ardımdan iki kardeşim daha olmuş. rabbim istesin yeter ki verir..

selamlar saygılar hörmetler
küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperem:)
hşg geshenk aramıza

teşekkür ederim hoşbulduk.

çok incesiniz kızlar sağolun yaa hepiniz çok misafirperversiniz. sağolun. ismimi vermeyim burada olurmu canım yerimseniben evet ümidi kesmememliyi tabiki bende bunu telkin ediyorum hep kendime ve bu konuda konuştuğum diğer arkadaşlarıma ama inan hiiiç umudum yokkk şu anda. o kadar yolunda giderken her şey hiç sorun yokken olmayınca çook uğraştım çünkü en son tüp denememden sonra birden umutlarım bitiverdi. bakalım zaman ne gösterecek Allahın bileceği bir şey sonuçta uygun zamanı O biliyor. eğer verecekse zaten gelir eh yazmamışsa alnıma ne yapsam nafile.

bu arada şu tarifi detaylı verirmisin ben merak ettim onu neyin tarifi o öyle. güzel bişiye benziyor ama o kesik şerit şeklindeki hamura patatesli harç nereye konup nasıl büzülüyor anlayamadım onu. kıymalı olsa içi nasıl olur bide hani mantı gibi ya..
yozgattan mı yazıyorsun sen? oralımısın aslen? amma çok sordum :1rolleyes:

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iki günlük aradan sonra tekrardan gelebildima aranıza şükürki...
salı günü yağan yağmurda bizim iş yerine yıldırım düştü üst üste bizim sistem göçtü trafo yandı doğal oalrakta elektrik internet telefon herşey gitti bu gün ancak toparlanabildik.

eee nevar ne yok hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım....

mumyyy naber canımmmmmmmmm ne oldu eşin geldimi kütahyaya neler yaptınız son durumlar nedir.

Geshenk sende hoşgeldin güzelim hemşoyuz demek bende çok uzun süredir bu siteye üyeyim fakat sakarya topiğine yeni geldim ve bende henüz malesef sakaryadan kimseyle buluşup bir araya gelemedim nasip bakalım ne zaman olucak....

ah çoook mutlu oldum ben burada. maşallah yaa... az evvel diğer topiğe bakarken farkettim seni yazdığın mesajlara bakayım dedim kim acaba özel KK.özel pco üyesi gibi yanlış yazmış olabilirim öle bişi yazıyordu bide baktım burada cevap vermişsin sende. izimi sürmüşsün yani bende aynı şekilde sana ulaştım şimdi :)))))) canım hoşşşbuldum hemde çok hoşş buldum sizleri. ne güzel benim hemşehrilerim yaaa... süpersiniz siz. sen şu an sakarya damısın peki? tanışırız inşallah hepimizde. seninde bebek aarayışınmı var yoksa? profilindeki yazın çook etkileyici içim fena oldu.

bende çooooookkkkkkkkk mutlu oldum canımmmmm
gördüm ben seni canımmm ben takipteyimdir bakarım öyle göz ucuyla nerelere takılyor kim diye hani hakkında biraz bilgi edinmek amacı ile anlatabildimmi...

bana burda isteyen herkes çok rahat ulaşır canm yaa 2 yıldır bu sitedeyim ben ve herşeyim yazdığım yerler vardır. yeterki öğrenmek istesinler

canım ben doğma büyüme sakaryalıyım ve burda yaşıyorum hiç bir yere gitmedim buraya evlendim zaten beşköprüde oturuyorum..

Allahıma şükürler olsunki meleğim beni hiç bekletmeden evlendikten hemen bir ay sonra geldi o avatardaki ve imzamdaki resim kızımın resmi rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür önce göbüşünü sonrada kollarını doldurur inşallah. Sen hiç takılma bu konulara tatlım. Çok detaya girmek istemiyorum fakat kısaca yazayım sana ben evlenmeden bir yıl önce kadın doğum uzmanına gittim adet düzensizliği şikayeti ile ve doktorun yaptığı tahliller testler sonucunda bana çocuğum olmayacağını söyledi ben evlenene kadar bir yıl boyunca kendimi yedim bitirdim çocuk delisi olduğum için anne olamıcam diye.
ama allah o kadar büykki hiç bir tedavi hiç bir şey yapmadığım halde en doğal yolla hiç korunmadan evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım.
Anlayacağın herşeyin bir vakti saati var yeterki sen umudunu sabrını yitirme
ama bununlada yaşama tabiii.....

Alışamadım malesef.1 ay oldu daha.;Çark caddesine yürüme mesafesiyle 10 dakika uzaklıkta oturuyordum.Şimdi burası zor geliyor.

EVET HAKLISIN. ARTIK BOŞVERDİM ZATEN BENDE. ÇOOOK kafamda hep bu konular vardı. hayatım hiç anlamadan bebek üzerine kurulmuş meğerse bunu şimdi daha iyi anladım. olacağına varır her şey. yavrun çoook tatlı maşşaallaaaahhh Allahım sana bağışlasın nazarlardan korusun.geaiyorsun demek topicleri. beşköprüde oturuyorsun demek. bende merkezdeyim. sakarya caddesinde.

Alışamadım malesef.1 ay oldu daha.;Çark caddesine yürüme mesafesiyle 10 dakika uzaklıkta oturuyordum.Şimdi burası zor geliyor.

yaaa çarktan sonrada yani.... o canlılıktan cıvıllıktan sonra karamanın sakinliği tahmin edebiliyorum.

tamam o zaman nickinle hitap edelim. inş annemin yaptığı bi zaman fotolarını ekliyim bizim mantının. tarif etmekle olmayacak sanırım :)
çok geçmiş olsun şu yıldırım olayları. inş başka bi zarar yoktur canım..geldi eşim kütahyada. ikimiz tekrar geleceğiz ev bakmak için. ama tam zamanı belli değil. bi hafta on gün sonra olabilir belki.

bebikim hastalandı teyzeleri ateşi yükselmeye başladı. kustu. ishal.. yarın doktora götüreceğiz. inş bu geceyi de rahat geçiririz.

bebikim hastalandı teyzeleri ateşi yükselmeye başladı. kustu. ishal.. yarın doktora götüreceğiz. inş bu geceyi de rahat geçiririz.

geçmiş olsun. Allah şifa versin.

ama merak ettim remini ekle de bide tarif edeiver canım olmazmı. ben denerim onu. hangi yöreye ait bu mantı?

mumy geçmiş olsun kızına canım ,inşallah hemen atlatır
geshenkk ya sen öğren yap şu mantıyıda bi ara bizede yaparsın:))
kızlarrr
ya insan şurda mantıdan bahsedermi ya canım çekti bak yineeee
Panterrrrrrrrrrrrr

sormayaaa benimde canım nasıl istedi ahh canım panterim cicim panterim hatta o güzel elcezlerin birazcık spor yapsada o nefis sarmalardan yapsa=)))

iyigeceler hanımlar bakıyorum çok güzel kaynaşmışsınız yeni gelen arkadaşlar iyiki katıldınız aramıa ne güzel bi hareketlilik bi şenlik getirdiniz aman haa sakın sıkılıp kaçmayın bi müddet sonra..
bu pazar benim doğum günüm öyle piknik tarzı bi buluşma ayarlasakmı dedim ama pek kimsenin zamanı uymadığı için bu sene olamıcak sanırım sağolsun bu topikte şimdiye kadar gördüğünüz arkadaşlarımın hepsi geçen yıl beni yalnız bırakmamışlardı bu senede böyleymiş nasip napalım hayırlısı

ıı geceler sakaryam
beyazım aklımda dolmada
bu ara yapamam tırnaklarım cok uzadı
bıraz zamn gecsın yapacam sozzzzz
pazar gunu sana da dedıgım gıbı pıncırımla wakıt gecırıyossss
henuz barısmadık ama olsun elı kulagındadır
bu arada zeus 3 gun once damat olmaya gıttı
aldıgım haberlere gore daha bıse olmamıs
bu ara keyfıde ykkk bıse olcak dıye aklım cıkıyo yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…