çok geçmiş olsun canım yaa.. hem sana hem de prensesine. biz de yeni atlattık işte yiğitin ishalini.
biz en az beş altı emlakçı dolaştık fakat ne yazık ki istediğim gibi bi ev bulamadık. hayırlısı olsun dedik artık. senin söylediğin tarafa gelmedik ama. seni arayacaktım ama numaran yok bende. arabamızla geldik zaten. kendimiz de çok dolaştık. ama ev işi işte çok nasip yani. belki bugün istediğim gibi bi ev boşaldı. bilemiyorsun ki.. eşim yarın gidecek yozgata. üç gün içinde filan taşımaya çalışacak eşyayı. taşıma firması ayarlamaya çalışıyor şu anda.
cerenım bebısıne sona da sana gecmıs olsun cnm
acıl sıfalar dılıyorum
mumy
annelıgı dusunemedım bu konuda haklısın cnm dedıggın gıbı bı yerleste ıstedıgın gıbı bulursun ıns...
okul sezonu kapandı ogrencıler olmadıgı ıcın sımdı kıralar pahalıdır bı okullar acılsın daha guzel ewler cıkar emınım
ama genellıkle ew sahıplerı ogrencı arıyorlar cnm
ricaederim beyazım topram , pantişim çekiştirmeseydi beni o gün zor görürdün bi kaç hafta hediyeni:))iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım ben gayet keyifliyim sağolsun arkadaşlar bugün bana çok hoş bi süpriz yapıp toplanıp gelmişler cano şengül panter ve taa ankaralardan gelen ve tanıştığıma çok memnun olduğum semircan tekrardan çok tşk ederim inanın çok memnun oldum her zaman beklerim herkeze kapım açık=)))
canocum sana ayriyetten çok çok tşk ederim o göz nur döktüğün el emeğin tepsi için ömrümün sonuna kadar saklıcama emin olabilirsin bugüne kadar aldığım en değerli hediyelerden biri benim için canım arkadaşaım seni çok seviyorum iyiki varsın..
oo yoğunmuşuz yine bu aralar roşummmgüünaaydıın sakaryam
nasılsınız görüşmeyeli,olumunekankayizsmile
beni sorcak olursanız kötüden halliceyim işte eh yane,boshayallersmile
kafamdaki çöpleri ayıklıyom yavaştanbilmiyorumkismile
kızçem ,sağolsun eltimle çalıştığı derslerini yükseltti,sorumlu olduğu dersleri var ama sınıfını geçti,
hayırlısıyla yaz sonu sınavlarınıda bi geçse,daa bi şe istemiimguclubacismile
eltimin kızıda bugün son sınavına giriyo,
k.pederim umreden geldi bu arada,onun telaşesini atlatmak üzereyiz,
geçmişi okuyamadım ama buluşmanızı gördüm,aman pek hoşsunuz,semricanım hoşgelmiş şehrimize,olumunekankayizsmile
dün saat 5 e kaa tös tös ottum,sonacıma çarşambanın yolları taştansositososito
canım ya çok geçmiş olsun üstüste gelmiş hakkaten Rabbim tez zamanda şifa versin ,sıkıntıların geçsin inşallahsakaryam cnm çok sıkık ,
kıştan beri boğazlarım geçmedi gitti,midemdeki reflünün marifeti olduğunu biliyorum ama ,
neyse cuma günü korucuka çıktım,faranjit hat safhada,dil kökündede kist ,kitle benzeri bişeler çıkmış,
mr istedi dr,ameliyat gerekecek muhtemelen dedi,
midedeki kaçak asit yemek borusu ve boğazı tahriş ettiği için,reflüye sürekli tedavi gerekliymş meğer,
ona çare bulunmadan boğaz sorunlarıda bitmiyo tabii,bende 2 senedir sallıyorum,
şimdi midemle ilgili araştırma yaptırcam,
bunların yanında başka sorunlarda var,her biyerim bozuk anlıcaanız,
ne diyim rabbim dermansız dert vermesin kimselere:Saruboceq:
oo yoğunmuşuz yine bu aralar roşummm
canım ya çok geçmiş olsun üstüste gelmiş hakkaten Rabbim tez zamanda şifa versin ,sıkıntıların geçsin inşallah
tünaydın kıslar,bugün daha iyiyim hamdolsun,:Saruboceq:
boşvercim ,geshenkçim geçmş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim,
bu günümüze şükür,rabbim hastalığında hayırlısını versin diyorum hep,:Saruboceq:
mumy cim benden çok yaşıcan,tam dicektim arkadaşlar mumy yi yanlış anlamayalım,evleri beğenmemiş sadece diye,
bu arada ben kent parka yakınım,bizim mah.de 400, 500 e çok güzel pırıl pırıl evler var ,sana denk gelmemiş ,kısmet bi daha olur inş.olumunekankayizsmile
cerencim çok geçmş olsun size,kent parkla ilgili sürekli böle söylentiler oluyo ama ,
resmi bişe yok cnm yaaboshayallersmile
cano ıle bırazdan kent parka gıtcez bızde
görüşürüs canım:)cano ıle bırazdan kent parka gıtcez bızde
ya sadece ordamı oluyo olay be roşumcum Allah korusun çocuklarımız heryerde bişey çıkıyo zzaten Allaha emanetler iştecerencim saolasın,videoyu görünce hatırladım,duyuldu aslında ama ,inanmak istememiştik,
çocuklarımız tek başına gidiyolar allah korusun,bide sürekli dedikodular çıkıyo ya,ben onları kastettim,
sonuçta bilinçsiz insanlar her yerde var,geçen yaz benim 2 sokak ötemde evinin önünde alacaklısını vurmuş adam mesela,
düşünsenize çocuklar bütün gün sokaktalarohaoldumsmile
hade yaaaalsanaalsanasmilekısım işiniz yok mu sizin ,insanın canını çektiriyonuz bee,
kaç gündür yatiim evi b... götürüyo,cnm istemii zatee:2:
ya sadece ordamı oluyo olay be roşumcum Allah korusun çocuklarımız heryerde bişey çıkıyo zzaten Allaha emanetler işte
işim var gücüm var ama gönül muhabbette istiyo bea
kaç sende kaçabilirsen
iyi gelir belki hııı
temam yafru açık hava bide ben iyi gelirim sanakaydirigubbakcemile3dedim ya canom 2 sokak ötede oldu işte,allah emanet kuzularımızboshayallersmile
ne doorsun,du bakem ,işleri kolaylarsam kaçarım 5 dk yanınzda olurum zate
günaydın
yazdıklarımı bir kez daha okursanız kızlar şehrinizi kötülemediğimi görürsünüz. hatta sakarya yeşillik hoş ama evleri kötü dedim. bunu yazarken de ezbere konuşmadım. iki günde en az onbeş tane ev dolaştım. sonuçta daha on yıl öncesinde deprem geçirmiş bir şehir ve emlakçılarınızın söylediğine göre de merkezdeki evlerin çoğu o depremde yıkılmış. kalanların çoğunu da belediye oturma izni vermeyerek yıkmış. haliyle ev sayısı merkezde çok azalmış. kalanlar da deprem öncesinden çoğu ve de bu yüzden en az 10-15 yıllık evler ve bu yüzden de bana eski geldi. çoğunda kiracı oturmuş ve de öğrenci.. temizlemeden çıkmış gitmiş. görseydiniz içler acısı yani.. söylediğiniz gibi merkezde çok güzel lüks evler de var tabi. ben de yazdım zaten. ama fiyatlar 900-1000 arası ki bu da bizim maaşımızı götürüyor zaten. bizim limitimiz 600 idi. size ucuz gelir mi bilmem ama bu fiyata türkiyede birçok şehirde çok güzel evler kiralanır. ben kütahyada, konyada ve yozgatta yaşadım. üçü ile de kıyasladığımda emlak piyasası çok pahalı ve sıkıntılı geldi. karaman camili vs.. gitim gördüm. oralar güzel semtler. yazdım da zaten. ama çok uzak. yani oralarda da okullar olabilir. ama bizim atandığımız okullar belli ve oralara yarım saat mesafede. yani o okulların olması beni bağlamıyor. çünkü okulumuz merkezde bizim. ve oralardan tutmak için gelmiştik zaten. sizi anlıyorum. yaşadığınız şehri kötülüyormuşum gibi gelmiş olabilir. ama şehir başka, evler başka, insanlar başka.. yani insanları çok iyi olabilir. birçok kişi bize çok yardımcı oldu mesela ev konusunda. hatta iyiymiş buranın halkı filan dedik. çarşı pazar parklar herşey güzel. ama evler için kesinlikle aynı şeyi söyleyemem. fakat biz zaten emlakçılara söyledik evi tutarken. biz burayı geçici tutuyoruz. bize merkezde yeni yapılan sıfır dailerelerden biraz hesaplı denk gelirse haber verin diye. yukarda da yazmış Boswer arkadaşımız diğer biri için kıvırıyor filan diye. ama benim hiç öyle bir derdim yok. sizi tanımam görmem. fakat sadece yanlış anlaşılmamak için sizlere bunları söylemek istedim.
sağol canım yaa geçicek inşallah tatil üstü şu olanlara bak haftasonuna kadar geçer gider biter umarım....
ah be güzelim evden çıkmadan yola keşke özelden yazsaydın sen numaranı ben seni mutlaka arardım yardımcıda olurdum tatlım
neyse dediğin gibi nasip bu işler hayatım sen hayırlısı ile bir gel burayada sonra tekrar bakarız duruma.
kent parkın o tarafta tutmuşsun evi buna sevindim kent park güzel yerdir...
gerçi geçen gece orda olay olmuş diye duydum ama aslı astarı nedir henüz bilmiyorum.
sağol canım sağol geçicek inşallah
sanada çok geçmiş olsun
varmış canım yaaa haberlerde çıktı silahlı saldırı olmuş bende şok oldum hatta istersen haber linki atabilirim tatlım burdan okursun
Kent parkta kanl olay!!! videosu izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?