Sakarya///54

kızlarrr selam nasılsınız
biz pek iyi değiliz malesef
kızımda bende hasta olduk cuma ceren dünde ben hastanede idik
aman diyim dikkatli olun hatunlar salgın var her yerde
hastanelerin acilleri hınca hınç dolu valla hastalıktan

mumy canım hoşgeldin sakaryamıza
dediklerin doğru olabilir hayatım kendi gözünden görüyorsun sonuçta dediğin gibi deprem görmüş bir şehir burası sen şehri genel olarak sevdiysen gerisi boş gülüm
sen hayırlısı ile bir gel buraya yerleş okuluna falan bir başla ondan sonra tekrar bakarız duruma göre olmadı yeni bir ev buluruz
aslında bizim orda şuanda var bir ev canım yaaa daha önce anlattığım yer 450-500 kirası kaloriferli kapıcısı bahçesi vs. olan 3+1 daire neyse sen tutmuşsun gerçi ama orayıda görseydin keşke...

şimdi göçü ne zaman taşıyacaksınız tatlım

çok geçmiş olsun canım yaa.. hem sana hem de prensesine. biz de yeni atlattık işte yiğitin ishalini.
biz en az beş altı emlakçı dolaştık fakat ne yazık ki istediğim gibi bi ev bulamadık. hayırlısı olsun dedik artık. senin söylediğin tarafa gelmedik ama. seni arayacaktım ama numaran yok bende. arabamızla geldik zaten. kendimiz de çok dolaştık. ama ev işi işte çok nasip yani. belki bugün istediğim gibi bi ev boşaldı. bilemiyorsun ki.. eşim yarın gidecek yozgata. üç gün içinde filan taşımaya çalışacak eşyayı. taşıma firması ayarlamaya çalışıyor şu anda.

Pantercim işte durumlar herkese uymuyor. mesela 20 dk sizin için uygun bi mesafe olabilir. ama benim için uzak. çünkü benim 11 aylık bebişim var. ben istiyorum ki öğlen aralarında evime gideyim. hem bebeğimi göreyim. 1-1,5 saat öğlen arasında oraya git gel yapamam ben. ev hanımı olsam mesela. oralar benim için çok uygun. eşim için farketmez. o gider gelir merkeze önemli değil derim. ya da okulumuz orda olsa hele çok iyi olur. hem ucuz oralar. ev alsan da kiralasan da uygun yani. ama iş yeri orda olana.. arkadaşın o fiyata merkezde iyi bulmuş yani denk gelmiş demek ki. ben de birkaç sene durunca bana da denk gelebilir belli mi olur..

sağol canım yaa geçicek inşallah tatil üstü şu olanlara bak haftasonuna kadar geçer gider biter umarım....

ah be güzelim evden çıkmadan yola keşke özelden yazsaydın sen numaranı ben seni mutlaka arardım yardımcıda olurdum tatlım
neyse dediğin gibi nasip bu işler hayatım sen hayırlısı ile bir gel burayada sonra tekrar bakarız duruma.
kent parkın o tarafta tutmuşsun evi buna sevindim kent park güzel yerdir...
gerçi geçen gece orda olay olmuş diye duydum ama aslı astarı nedir henüz bilmiyorum.

cerenım bebısıne sona da sana gecmıs olsun cnm
acıl sıfalar dılıyorum
mumy
annelıgı dusunemedım bu konuda haklısın cnm dedıggın gıbı bı yerleste ıstedıgın gıbı bulursun ıns...
okul sezonu kapandı ogrencıler olmadıgı ıcın sımdı kıralar pahalıdır bı okullar acılsın daha guzel ewler cıkar emınım
ama genellıkle ew sahıplerı ogrencı arıyorlar cnm

sağol cicim o şifalar en acil yönünden bize ulaşır umarım :Saruboceq:

ben anca baktım yazılanlara
şöyle ufaktan alıntılar yapimm
ricaederim beyazım topram , pantişim çekiştirmeseydi beni o gün zor görürdün bi kaç hafta hediyeni:))

oo yoğunmuşuz yine bu aralar roşummm

canım ya çok geçmiş olsun üstüste gelmiş hakkaten Rabbim tez zamanda şifa versin ,sıkıntıların geçsin inşallah

tünaydın kıslar,bugün daha iyiyim hamdolsun,:Saruboceq:
boşvercim ,geshenkçim geçmş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim,
bu günümüze şükür,rabbim hastalığında hayırlısını versin diyorum hep,:Saruboceq:
mumy cim benden çok yaşıcan,tam dicektim arkadaşlar mumy yi yanlış anlamayalım,evleri beğenmemiş sadece diye,
bu arada ben kent parka yakınım,bizim mah.de 400, 500 e çok güzel pırıl pırıl evler var ,sana denk gelmemiş ,kısmet bi daha olur inş.olumunekankayizsmile
cerencim çok geçmş olsun size,kent parkla ilgili sürekli böle söylentiler oluyo ama ,
resmi bişe yok cnm yaaboshayallersmile

sağol canım sağol geçicek inşallah
sanada çok geçmiş olsun

varmış canım yaaa haberlerde çıktı silahlı saldırı olmuş bende şok oldum hatta istersen haber linki atabilirim tatlım burdan okursun

Kent parkta kanl olay!!! videosu izle

tşk ederim kızlar. dediğiniz gibi hele bir geleyim yerleşeyim sonrası daha kolay inş. kent parka bayıldım zaten. sırf o parkın hatrına bu evi tuttum. bi sürü pazarlıkla 500 e anlaştık. iyi midir bilmem. oğluşum top oynasın, bisiklet binsin dedim parkta :) çocukluğunu yaşasın.

cerencim saolasın,videoyu görünce hatırladım,duyuldu aslında ama ,inanmak istememiştik,
çocuklarımız tek başına gidiyolar allah korusun,bide sürekli dedikodular çıkıyo ya,ben onları kastettim,
sonuçta bilinçsiz insanlar her yerde var,geçen yaz benim 2 sokak ötemde evinin önünde alacaklısını vurmuş adam mesela,
düşünsenize çocuklar bütün gün sokaktalarohaoldumsmile

ya sadece ordamı oluyo olay be roşumcum Allah korusun çocuklarımız heryerde bişey çıkıyo zzaten Allaha emanetler işte

hade yaaaalsanaalsanasmilekısım işiniz yok mu sizin ,insanın canını çektiriyonuz bee,
kaç gündür yatiim evi b... götürüyo,cnm istemii zatee:2:

işim var gücüm var ama gönül muhabbette istiyo bea
kaç sende kaçabilirsen
iyi gelir belki hııı

dedim ya canom 2 sokak ötede oldu işte,allah emanet kuzularımızboshayallersmile
ne doorsun,du bakem ,işleri kolaylarsam kaçarım 5 dk yanınzda olurum zate

kaç gibi gitçeniz,ben hemen gelemem,yetişirmiyim acep size,
tel ettim,belkim eltimde gelir=)

çokmu tepki verdik acaba :)) yaa kötülendiği de çok oluyor özellikle bu dışarıdan gelenlerce iş yerimde çok bozuluyorum ama tayinle falan değil kendi istekleri ile can atarak geliyorlar buraya torpil morpil sonrada oturup burayı kötülüyorlar yaa acaip sinir oluyorum.. madem yanlış anlama olmuş pardon.. aslında buraya yabancı olduğun için yaşamışsın bu sorunu.. muhakkak daha uygun ve güzel evler vardır çarşı pahalı evet ama hiç bilmiyordum 900-1000 tl olduğunu sanki biraz emlakçı üçkağıtçımı ne... varmı kızlar bu fiyata merkezde evler?? tümenin o tarafları pahalı diye biliyorum ama diğer yerler o kadar değil... tabi insaflısına bakmak lazım ev sahibininde.. neredeokulun bu arada hem oraya uygun hem çarşıya yakın bir yerler bakalım sana o halde.. bak hemende dost oluruz biz işte böylee sırnaşık şey hatta tel ver istersen özelden arar söylerimde yardımcı oluruz yani.. kaç m2 istiyorsun ne kadar fiyata bende bakayım çevremde akşama giderken... anlaştıkmııı yerimseniben

geçmiş olsun canım.. demek salgın var.. bende grip oldum boğazlar şiş.. nerden çıktı bu şimdi diyorum yazın ortasında. kentparkta aşırı derecede lakaytlık var doğrudur.. ama her şehirde bu tür parklar var ve bu tür olaylarda maalesef.. fakat senin dediğini duymadım.. orayımı bulmuş akılsızlar kavga için töbe yaa çocuklar var orada oynamaya gidiyorlar ...

atsana bakalım habere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…