selam kızlar
tuttuk evimizi döndük dün gece şükür. ev hiç içime sinmedi. sakarya iyi hoş, beğendim, yeşillik filan ama evlerinde iş yok.. şu uzak mahalleler var ya karaman vs. oraları beğenmedim. yani çok uzak. hem çarşıya hem okullara.bize uymadı yani. merkezden ev tutalım dedik. merkezdeki evler ise hep çok eski ve pis. buna rağmen de pahalı. yani bi ara ev almayı bile düşündük ama apar topar da ev alıp hata yapmayalım dedik. neyse tuttuk artık bi tane bakalım. hayırlısı olsun.
saoalsın pantişim ,az kaldı ama ,bendeki izleri hala sürüyo,psikolojimin bozulduğu yetmedi,şimdede hasta oldum:a015:haydecım taam bebegım tsk ederım
rosumum senın adına sewındım
az kalmıs ne sıkıntı yapmıstır sımcık sende.............
amin ablacım allah razı olsun:Saruboceq:roşum canım benim kızın adına sevindim..allah kolaylıklar versin...
yeni evinde huzurla otur cnm,hoşgeldin şehrimizebilmiyorumkismileselam kızlar
tuttuk evimizi döndük dün gece şükür. ev hiç içime sinmedi. sakarya iyi hoş, beğendim, yeşillik filan ama evlerinde iş yok.. şu uzak mahalleler var ya karaman vs. oraları beğenmedim. yani çok uzak. hem çarşıya hem okullara.bize uymadı yani. merkezden ev tutalım dedik. merkezdeki evler ise hep çok eski ve pis. buna rağmen de pahalı. yani bi ara ev almayı bile düşündük ama apar topar da ev alıp hata yapmayalım dedik. neyse tuttuk artık bi tane bakalım. hayırlısı olsun.
hoşgeldin pıstıkım,giremez olduk buralara hiç sorma,ergenzede bi şahsiyet olarak,affedersiniz bacılar benim kayıp arkilerim var.ergenus topiğinden roşum ve tatlı eltisi gören oldumu acep?gören duyan yerini bilen?insaniyet namına seda sayan yada müge anlıya bildirsin.yada çok özledim ben onları lütfen iletin.deyinki kaynansından dolayı sakaryalı olan ergenzede bir gaci sisi arıor.trakyadan sakaryaya kocemen öpücükler
hoşgelmişsin,seni yeni gördüm tatlımopuyorumnanaktanşehrimize hoşgeldin...
güzel gelmemişsin ama genede hoşgeldin.. bahsettiğin şeyler tuhaf geldi.. merkezde hep eski evler yok kesinlikle .... karaman da okullar var ayrıca uzak olabilirde sürekli ulaşım araçları var ve çarşıya otobüs dolmuşlarla neyse en fazla 20 dk.. istanbulda bir semtten bir semte gidene kadar insanlar başka şehre gitse daha iyi o duruma geliyorlar.... yozgattan geldiniz sanırım bu yıl arkadaşımın ablası eşinin tayini çıktığı için yozgata gittiler.. anlattıklarından asıl o tarafın çok geride kalmış bir şehir olduğunu anladık... kadınların rahatça çarşıda gezemedikleri, yimpaş tan başka alışveriş merkezi olmadığını falan anlattılar.. ayrıca iş yerimde yozgatlı bayan var çalışan o da onayladı bunu.. ve çok kurak bir şehirmiş... neden burayı bu şartlara rağmen beğenmediniz anlamadım....
saoalsın pantişim ,az kaldı ama ,bendeki izleri hala sürüyo,psikolojimin bozulduğu yetmedi,şimdede hasta oldum:a015:
amin ablacım allah razı olsun:Saruboceq:
yeni evinde huzurla otur cnm,hoşgeldin şehrimizebilmiyorumkismile
ama yorumlarına katılamıcam,merkezde ne evler var,pahalı ama lüks,
bende merkezdeyim, lüks olmamasına rağmen hiç öle pis bi eve rastlamadım,çevremde herkes kiracı mis gibi evlerde oturuyolar,kirası 300,500 arası ,
he daha düşük kira olursa evde ona göre olur anlarım,ama bunu genelleme yaparak söyleyemeyiz,istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta,
karaman ve camili merkeze uzak evet ama ulaşım süper şehrimizde,
okul içinde sıkıntı yok ,sonuçta her semtin kendi okullarıda varboshayallersmile
hoşgeldin pıstıkım,giremez olduk buralara hiç sorma,ergenzede bi şahsiyet olarak,
tadım tuzum kalmadı bu sıra,rahatsızım bide sağlık sorunlarım var,keyfim kaçık anlıcaan:umursamaz:
bu arada roşum ve tatlı eltisi kısmetsiz kedi derkene,ne yane ben acı mıyım hıımalsanaalsanasmile
hoşgelmişsin,seni yeni gördüm tatlımopuyorumnanaktan
yorumunun altına imzamı çakıyorum izninlenkaydirigubbakcemile5
sakaryam cnm çok sıkık ,
kıştan beri boğazlarım geçmedi gitti,midemdeki reflünün marifeti olduğunu biliyorum ama ,
neyse cuma günü korucuka çıktım,faranjit hat safhada,dil kökündede kist ,kitle benzeri bişeler çıkmış,
mr istedi dr,ameliyat gerekecek muhtemelen dedi,
midedeki kaçak asit yemek borusu ve boğazı tahriş ettiği için,reflüye sürekli tedavi gerekliymş meğer,
ona çare bulunmadan boğaz sorunlarıda bitmiyo tabii,bende 2 senedir sallıyorum,
şimdi midemle ilgili araştırma yaptırcam,
bunların yanında başka sorunlarda var,her biyerim bozuk anlıcaanız,
ne diyim rabbim dermansız dert vermesin kimselere:Saruboceq:
Günaydıııınnn
Roşum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..
Mumy şehrimize hoşgeldin.Önyargıyla etrafına bakarsan hiçbişeyi beğenmezsin.Karamanda oturuyorum ve çok memnunum.Şehre 20 dakika uzaklıkta ama her daim ulaşım mümkün.Ayrıca 1-1,5 ay öncede merkezde oturuyordum.Dediğin gibi harabe ev hiç görmedim. Ucuz olsun diye dip köşe sokakalara girdiyseniz bilemem.Tabi herkesin pahalı-ucuz anlayışı farklıdır.Yozgattan gelip buraları beğenmemekte ilginç doğrusu.Neyse bi daha hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?