tşk ederim kızlar. dediğiniz gibi hele bir geleyim yerleşeyim sonrası daha kolay inş. kent parka bayıldım zaten. sırf o parkın hatrına bu evi tuttum. bi sürü pazarlıkla 500 e anlaştık. iyi midir bilmem. oğluşum top oynasın, bisiklet binsin dedim parkta :) çocukluğunu yaşasın.
cerencim saolasın,videoyu görünce hatırladım,duyuldu aslında ama ,inanmak istememiştik,
çocuklarımız tek başına gidiyolar allah korusun,bide sürekli dedikodular çıkıyo ya,ben onları kastettim,
sonuçta bilinçsiz insanlar her yerde var,geçen yaz benim 2 sokak ötemde evinin önünde alacaklısını vurmuş adam mesela,
düşünsenize çocuklar bütün gün sokaktalarohaoldumsmile
geçmiş olsun canım.. demek salgın var.. bende grip oldum boğazlar şiş.. nerden çıktı bu şimdi diyorum yazın ortasında. kentparkta aşırı derecede lakaytlık var doğrudur.. ama her şehirde bu tür parklar var ve bu tür olaylarda maalesef.. fakat senin dediğini duymadım.. orayımı bulmuş akılsızlar kavga için töbe yaaçocuklar var orada oynamaya gidiyorlar ...
atsana bakalım habere..
mumy bu topice daha önce bi zat-ı muhterem gelip insanlarına çevresine olur olmaz şeyler söyledi tepki görünce yok ben öle demek istemedim diyiverdi o yüzden bu örneği verdim.
Bu şehre dışardan gelen herkes önyargıyla bakıyor.Birgün bir öğrencinin buraya gelirken çok korktuğunu ama gelince hiçte öle olmadığını arkadaşına anlatırken duymuştum.Bu örnekler çok var.
Bir ay önce evlendim bende çok gezdim kiralık ev için.Mesela babamların yan dairesi kiralık çark caddesine 5-10 dakika mesafeden çok güzel bir ev doğalgazlı,laminantlı yanlış olmasın kirasıda 500-600 gibi..Yanlış yerleri göstermiş emlakçı size sanırım.Yoksa güzel evler var 500-600'e..Bize karamanın kirası daha cazip geldi diye tuttuk.Servisimizde var dedik.
Zamanla daha güzel evler göreceksin muhakkak..Sen emlakçının gazabına uğramışın büyük ihtimalle.
çokmu tepki verdik acaba :)) yaa kötülendiği de çok oluyor özellikle bu dışarıdan gelenlerce iş yerimde çok bozuluyorum ama tayinle falan değil kendi istekleri ile can atarak geliyorlar buraya torpil morpil sonrada oturup burayı kötülüyorlar yaa acaip sinir oluyorum.. madem yanlış anlama olmuş pardon.. aslında buraya yabancı olduğun için yaşamışsın bu sorunu.. muhakkak daha uygun ve güzel evler vardır çarşı pahalı evet ama hiç bilmiyordum 900-1000 tl olduğunu sanki biraz emlakçı üçkağıtçımı ne... varmı kızlar bu fiyata merkezde evler?? tümenin o tarafları pahalı diye biliyorum ama diğer yerler o kadar değil... tabi insaflısına bakmak lazım ev sahibininde.. neredeokulun bu arada hem oraya uygun hem çarşıya yakın bir yerler bakalım sana o halde.. bak hemende dost oluruz biz işte böylee sırnaşık şey hatta tel ver istersen özelden arar söylerimde yardımcı oluruz yani.. kaç m2 istiyorsun ne kadar fiyata bende bakayım çevremde akşama giderken... anlaştıkmııı yerimseniben
geçmiş olsun canım.. demek salgın var.. bende grip oldum boğazlar şiş.. nerden çıktı bu şimdi diyorum yazın ortasında. kentparkta aşırı derecede lakaytlık var doğrudur.. ama her şehirde bu tür parklar var ve bu tür olaylarda maalesef.. fakat senin dediğini duymadım.. orayımı bulmuş akılsızlar kavga için töbe yaaçocuklar var orada oynamaya gidiyorlar ...
atsana bakalım habere..
mumy bu topice daha önce bi zat-ı muhterem gelip insanlarına çevresine olur olmaz şeyler söyledi tepki görünce yok ben öle demek istemedim diyiverdi o yüzden bu örneği verdim.
Bu şehre dışardan gelen herkes önyargıyla bakıyor.Birgün bir öğrencinin buraya gelirken çok korktuğunu ama gelince hiçte öle olmadığını arkadaşına anlatırken duymuştum.Bu örnekler çok var.
Bir ay önce evlendim bende çok gezdim kiralık ev için.Mesela babamların yan dairesi kiralık çark caddesine 5-10 dakika mesafeden çok güzel bir ev doğalgazlı,laminantlı yanlış olmasın kirasıda 500-600 gibi..Yanlış yerleri göstermiş emlakçı size sanırım.Yoksa güzel evler var 500-600'e..Bize karamanın kirası daha cazip geldi diye tuttuk.Servisimizde var dedik.
Zamanla daha güzel evler göreceksin muhakkak..Sen emlakçının gazabına uğramışın büyük ihtimalle.
tşk ederim kızlar. tuttuk artık aramıyoruz iyi kötü. keyfimiz yerinde olsun da o ev de güzel gelir inş :) huzur olsun yeter ki. dediğiniz gibi zamanla belki değişiklikler olabilir. kira yada satılık nasip. bir yıl bu evdeyiz ama. çünkü anlaşıldı artık kapora mı ne filan verildi. dönülmez ayıp olur. emlakçıların da günahını almak istemem. çok yardımcı oldu gibi göründüler ama içlerini allah bilir tabi. ikimiz de öğretmeniz deyince bunlar ne desek verir diye düşünmüşte olabilirler. bir de şehri tanımıyoruz yani yabancı olduğumuz da belli. mesela satılık bir ev beğendik. 110 bin civarı fiyatı. oldukça da hoştu. yani niyetlendik bile almaya. ama sonra düşündük. semti tanımıyoruz. bilmeden de şehri alınmıyor işte. yoksa ben sakaryaya severek isteyerek geliyorum. kendimiz tercih ettik zaten orayı. yani zorla gönderme filan değil. memleketlerimize üçer saat. tam ortası sayılır. yani herşey iyi hoşta ah şu ev işte keşke iyi olaydı.inşallah canım inşallah
siz hayırlısı ile bir taşınında sonra yine bakarız biz durumlara
ayyy sormaa yaaa hiç akıl işimi yani bu
derdin varsa vuracaksan git kuyu köhne bir yerler bul orda hesaplaş onca insanın onca çocuğun olduğu yerde yapılırmı bu
valla kuzular allaha emanet dediğin gibi :Saruboceq:
evet yaaa salgın varmış doktor kesinlikle uyardı çeşme suyu yasak dışarıdan açıkta satılan yiyecekler yasak açık dondurma yasak hep bakteri hep mikrop yuvası bunlar diye...
valla bizde cereni götürmeyi düşünüyorduk oraya ama olaylar oldu işte sonra...
neyse dediğin gibi her yerde var mutlaka bu tarz olaylar allahım korusun :2:
slm slm slm
sakaryam bugun canomla bulustuk carsıyı turladık sonacıma kent parka gıttık ohhhh ck guzeldı aasam ustu rosumumda bıze katıldı 7bucuga kadan beraberdık
kısmetsızım katılamadı bugun ayagındakı sorunundan dolayı
rosumum tekrar gecmıs olsun bebemmmm kendıne ck dıkka et
pısıcım sana da gecmıs olsun
wurma beaaaa olesıne cıkmıstıkmafoldumben
sengulum bebegım bugunde solemıstım ewe gıdınce ısım waa dıye ancak bıttı bendekı el awuca gelen tek resım bu tatlım
ben sahıdım kılolu deelsın beebgım bazen bole degısık cıkıos ıste
ne dmek cnm her zman beklerız
dedıgın gıbı daha buyuk bı bulusma ayaralarız ıns .. geldıgınde oglusunu da op benım ıcın maasallah cin gıbı....
sağol canımsın zaten sen varken sırtımız yere gelmez bi çırpıda toplarsın herkezi kaydirigubbakcemile
sende saol bebegım
artık bi cırpıda mı
calı supurgesı ıle mı toplıcam bakıcezzzzguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?