Sakarya///54

tşk ederim iyim aynen devam sen nasılsın??

ne olsun be cnm benim ufaklığı oyalamaya çalışıyorum çok sıkılıyor keşke okullar biran önce açılsa diyor onu alışveriş merkezlerine götürüp duruyorum oradaki oyun parklarına giriyorda kafamı dinliyorum biraz birde haftaya cumartesi akşamı kardeşimin sözü var onun telaşı içindeyiz

hadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin... benim kızda öyle okul açıkken gitmicem derdi şimdide okulu özledim diyo çocuk milleti işte insan bazen ne yapacağını bilemiyo onların karşısında..

sağol cnm evet çocuk milleti haftaya pazarteside onu kestirecem allah kısmet ederse o zaman yandım diyorum hem eve kapanmaktan şikayet edecek hemde ağrısından ilk 2 günü babasıda olacak allahtan o uğraşsın gidene kadar sonra ben devralırım nöbetisempatiksalakcinni

yok bee gülüm artık eskisi gibi değil 2 günde ayaklanıp koşturuyorlar artık, hadi bakalım allah damatlığınıda göstersin diyelim şimdiden

amin inşallah suskun buralar çok yaz geldi ya kimse kapanmıyor evlere ya da herkez biryerlere tüydü sanırım baksana kimsenin uğradığı yok bende dahil

daha çok yazmak istemiyorlar gibi geliyo bana mutlaka 5 dkkalığınıda olsa nete oturuyorlardır elbet tabi uzunca bi tatile çıkmadılar ise neyse canım canları sağolsun bende bi duş alıp yatıcam hadi sana allah rahatlık versin

Günaydın arkadaşlarr

Cuma izinliydim.Evimdede net omadığı için yazamadım kusuruma bakmayın

selam kızlar..uzun bi aradan son herkeşlere merhabbaaa
gerçi daha öncede yazdıydım amma maalesef silinmişbilmiyorumkismile
valla bu sene tatilden ben pek bişi anlamadım.harala gürele geçiyo işte..
bide pc çok ağır deliediyo beni..hepiciğinizi kocemen kocemen öperemmmmŞeniz

canım hoşgeldin sefalar getirdin..yaz malum ve sıcaklar insanı çok etkiliyor..bende eskisi gibi gelmiyorum..neyse kızlarda yok zaten onlarda gelmiyor artık..hayırlısı olsun diyelim..

Kızlar topiğimiz neden böyle sessiz kaldı kii
Kimseden ses soluk çıkmıyor artık
:2: :2: :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…