canım hoşgeldin aramıza bende senin gibi gurbetteki sakaryalılardanım sağolsun kızlarla çok güzel hasret gideriyoruz burada geçende ben oradayken buluştuk birdahaki sefere inşallah aynı zamanda denk gelirizde yine toplanır tanışırız Şeniz
deprem den sonra köye ev yaptık köydeyiz canım..aslen ben düzce liyim..eşim sakarya lı...
merhabalar
sonunda geldim aranızdayım :) cidden ne sıcak ya pişiyoruz. pul pul terliyorum hayatımda ilk defa. annemle kardeşlerim var geçirdim onları.. gezdik tozduk. yarın dişimi yaptırmaya gideceğim ama korkuyorum.. sizden naber? geçmişi okuyamadım. internetim yoktu.
Günaydın kızlarrrr
Az önce buluşma haberlerinde canonun konusunu gördüm.Acep diyorum bende konu açsammıbilmiyorumkismile
Boşwerin yeni evini temizleme,taşıma ve yerleştirme buluşması..:roflol:
selam herkese
hımmm buluşmamı vardı ben bulamadım konuyu bilmiyorumkismile
bu arada hayırdır taşınıyormusun
camilide idin sanırım yni yer neresi bellimi
Eski bir buluşma konusu yukarılara taşınmış onu gördüm canım..
Karamandayım şuan.Merkeze taşınıyorum kendi evime..Ramazanda biraz zor olacak ama ne kadar az kira verirsek okadar iyi
günaydın sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun bu sıcaklarda
boswer yeni evin hayırlı olsun
hımmm anladım canım
en iyisini yapıyorsun karamanlı camili korucuk oralar güzel yerler ama emekliler için güzel çalıanlar için zor.
evin hayırlı olsun bir oda olsun benim olsun demişler kira zor valla allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?