Sakarya///54

Teşekkürler.Sen daha da uzaktaymışsın.Umarım eğer öyle bir buluşma olursa ben de katılmak istreim.

iyigeceler hanımlar nasılsınız ben çok fena bunalıyorum sizlerinde aynı oldunuzu tahmin ediyorum rabbim ferahlık versin inş.
haydeç ablacım çok geçmiş olsun çok üzüldüm sen ameliyatla kurtuldun zannettik biz hay allah nerden çıktı ki şimdi onlar acil şifa diliyorum sana=((

selam sakaryamın hatunlarıı...hepiniziçok özledim..yaz geldi böyle oldu..umarım ramazanda daha fazla gelebiliriz siteye..
bu arada bu gün canocumuzun doğumgünüsüüü
canocum seni seviyoruz.doğum günün kutlu olsun bi tanem...ŞenizŞeniz

merhabalar
sonunda geldim aranızdayım :) cidden ne sıcak ya pişiyoruz. pul pul terliyorum hayatımda ilk defa. annemle kardeşlerim var geçirdim onları.. gezdik tozduk. yarın dişimi yaptırmaya gideceğim ama korkuyorum.. sizden naber? geçmişi okuyamadım. internetim yoktu.

Günaydın kızlarrrr

Az önce buluşma haberlerinde canonun konusunu gördüm.Acep diyorum bende konu açsammıbilmiyorumkismile

Boşwerin yeni evini temizleme,taşıma ve yerleştirme buluşması..:roflol:

canım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
yeni şehrin yeni evin yeni işin hayırlı olsun inşallah
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrrr

Az önce buluşma haberlerinde canonun konusunu gördüm.Acep diyorum bende konu açsammıbilmiyorumkismile

Boşwerin yeni evini temizleme,taşıma ve yerleştirme buluşması..:roflol:

hımmm buluşmamı vardı ben bulamadım konuyu bilmiyorumkismile
bu arada hayırdır taşınıyormusun
camilide idin sanırım yni yer neresi bellimi

selam cicim opuyorumnanaktan

hımmm buluşmamı vardı ben bulamadım konuyu bilmiyorumkismile
bu arada hayırdır taşınıyormusun
camilide idin sanırım yni yer neresi bellimi

Eski bir buluşma konusu yukarılara taşınmış onu gördüm canım..

Karamandayım şuan.Merkeze taşınıyorum kendi evime..Ramazanda biraz zor olacak ama ne kadar az kira verirsek okadar iyi

selam kızlarrrr
mumy canım evinde güle güle otur inşallah.hakket havalar berbatt
boşwer yeni otur evin hayırlı uğurlu olsun.ağız tadıyla otur inşallah..
bu arada ramazanınız mübarek olsun..rabbim bu sıcaklarda hepimize kolaylık versinn

Eski bir buluşma konusu yukarılara taşınmış onu gördüm canım..

Karamandayım şuan.Merkeze taşınıyorum kendi evime..Ramazanda biraz zor olacak ama ne kadar az kira verirsek okadar iyi

hımmm anladım canım

en iyisini yapıyorsun karamanlı camili korucuk oralar güzel yerler ama emekliler için güzel çalıanlar için zor.
evin hayırlı olsun bir oda olsun benim olsun demişler kira zor valla allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallah..

Amin canım saolasın
Şuan oturduğum evi çok seviyorum ama böylesi dha iyi olacak inşallah..

boşwer darısı başıma inşallah bende karamandayım hergün işe gelmek büyük ızdırap oradan kurtulacağım günü iple çekiyorum açıkcası

11 ayın sultanı ramazana erdik yine şükürler olsun,
ibadetleriniz kabul olsun,sofralarınız bereketle dolsun dostlar:Saruboceq:
mumycim ,boşvercim olumunekankayizsmileyeni evlerinizde güle güle oturun,hayırlı ,uğurlu olsunŞeniz
siteye nerdeyse 1 aydır girmemişim,sıcaklardan telef olduk ,adeta havada oksijen kalmadı kalmadı sanki,
kasıma kadarda sürecekmş sıcaklık,
sizlerde duydunuz mu,inş.söylentiden ibarettir,
rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…