Ben de sakaryalıyım ama istanbul da oturuyorum.Ama orayı çok özlüyorum.
slm kızalr hepinize hayırlı geceler bakıyorum yavaş yavaş geri dönüşler olmuş nasılsınız görüşmeyeli umarım hepinizde keyifler yerindedir... canocum tekrardan başın sağolsun en son sende toplanılacaktı ama herkezin dağılması artı anneannenin vefat olayı ile iptal oldu bildiğim kadarıyla buluşma hayırlısı artık ramazanda yine bi iftar buluşması yapar hasret gideririz inş.
hepiniz öptüm iyi geceler
Nerelerdesin beyazım toprağım...
Evet yavaş yavaş millet dönmeye başlıyor artık....
Aşkolsun sana beni arkadaşlıktan silmişsin KK Neden ki ? benneyaptımki
canım hoşgeldin aramıza..adigemisin...
bu arada herkezlere iyigeceler hatunlar, haydeç ablacım bakıyorum sen geliyon bu aralar nasılsın bakalım bu sıcaklarda nasıl gidiyo bahçe işleri allah kolaylıklar versin herkeze güneşin altında çalışanlara daha bi kat inş.
Teşekkürler.Evet çerkezim.Depremden bu yana istanbul da yaşıyorum ama sık sık yine geliyorum sakarya ya.Orda olmanın tadı bambaşka.Kokusunu bile özlüyorum.senağlama
günaydın herkeze
hepiniz çok sağ olun Allah sizlere uzun ömürler versin inşallah
jade hoşgeldin aramıza
bende çerkezim de ...memnun oldum canım...Şeniz
Ben de sakaryalıyım ama istanbul da oturuyorum.Ama orayı çok özlüyorum.
Ben de memnun oldum.Merkezde mi oturuyorsun?
iyi akşamlar hatunlar çok sıcak havalar yaa yanıyoruz valla ramazanda geliyo allah kolaylık versin
haydeç ablacım geçmiş olsun hayırdır ne oldu yine ağrın sızınmı var
canocum sen ne alemdesin nası gidiyo yaz
semircan allah kardeşinin sözünü hayırlı eylesin tamamına erdirsin inş. güzelim ve diğer kaçaklar nerelerdesiniz sıcaklardan düşüp kaldınızmı bi ses verin yahu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?