Sakarya///54

slm kızalr hepinize hayırlı geceler bakıyorum yavaş yavaş geri dönüşler olmuş nasılsınız görüşmeyeli umarım hepinizde keyifler yerindedir... canocum tekrardan başın sağolsun en son sende toplanılacaktı ama herkezin dağılması artı anneannenin vefat olayı ile iptal oldu bildiğim kadarıyla buluşma hayırlısı artık ramazanda yine bi iftar buluşması yapar hasret gideririz inş.

hepiniz öptüm iyi geceler

Nerelerdesin beyazım toprağım...
Evet yavaş yavaş millet dönmeye başlıyor artık....
Aşkolsun sana beni arkadaşlıktan silmişsin KK Neden ki ? benneyaptımki

Nerelerdesin beyazım toprağım...
Evet yavaş yavaş millet dönmeye başlıyor artık....
Aşkolsun sana beni arkadaşlıktan silmişsin KK Neden ki ? benneyaptımki

AAAAAAA ben hiç bişey silmedim gülüm allah allah bu kk kafayı yiyo arada kafalarına göre bişeyler siliyorlar bişeyler ekliyorlar inan benle alakası yok zaten bayadır bende girmiyodum nete=((

bu arada herkezlere iyigeceler hatunlar, haydeç ablacım bakıyorum sen geliyon bu aralar nasılsın bakalım bu sıcaklarda nasıl gidiyo bahçe işleri allah kolaylıklar versin herkeze güneşin altında çalışanlara daha bi kat inş.

günaydın herkeze
hepiniz çok sağ olun Allah sizlere uzun ömürler versin inşallah
jade hoşgeldin aramıza

evet sıkca uğruyorum buraya..ama bahçe işleri falan eskisi gibi yapmıyorum canım...bu ara yine boynumla alakalı sıkıntılarım var...

kızlar ne var ne yok nasılsınız biz yanıyoruz buralarda berbat durumdayım birde cumartesi akşamı erkek kardeşimin sözü vardı burada neredeyse bütün adapazarı buradaydı kafamçokkarıştı son misafirleri bugün geçirdim yarın sabah klimam takılacak yavaş yavaş normale dönecem inşallah bu arada az öncede kocacığımı yolcu ettim iyice karıştım anlayacağınız neyse hepinizi çook öpüyorum güzel hemşolarım benim

Ben de sakaryalıyım ama istanbul da oturuyorum.Ama orayı çok özlüyorum.

canım hoşgeldin aramıza bende senin gibi gurbetteki sakaryalılardanım sağolsun kızlarla çok güzel hasret gideriyoruz burada geçende ben oradayken buluştuk birdahaki sefere inşallah aynı zamanda denk gelirizde yine toplanır tanışırız Şeniz

iyi akşamlar hatunlar çok sıcak havalar yaa yanıyoruz valla ramazanda geliyo allah kolaylık versin
haydeç ablacım geçmiş olsun hayırdır ne oldu yine ağrın sızınmı var
canocum sen ne alemdesin nası gidiyo yaz
semircan allah kardeşinin sözünü hayırlı eylesin tamamına erdirsin inş. güzelim ve diğer kaçaklar nerelerdesiniz sıcaklardan düşüp kaldınızmı bi ses verin yahu ..

evet beyazım benim boyunfıtıkları bu ameliyatla temizlenmedi..4 tane daha fıtık var boynumda..onların sıkıntısı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…