Sakarya///54

Teşekkür edrim canım.

Havalar çok sıcak evet.Kasıma kadar bu kadar sıcak olmaz bence.Mevsim sıcaklığının üstü olursada bu kadar olmaz.Güzel olur bence

selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallah rabbim birdahakine ulaşmayı nasip etsin herkeze :Saruboceq:

slm arkadaşlar ben şuan kayserideyim ve bir ay sonra evlenip sakaryaya yerleşicemm biraz korkularım ve endişelerim var korucuk dorukkentte oturucam oralar nasıl bıryer bilmiyorum inşallh iyidir oralarda oturan arkadaşlar varsa mesajlarını beklıyorumm

ayrıca imrendim size biraz yazdıklarınızı okudum ne kadar tutkun bir arkadaşlık kurulmuşş burda gerçekten çok güzel inşallh bende bu arkadaşlığın bir parçası olurumm herkese hayrlı ramazanlar

Şuan karamanda oturuyorum.Balkonumdan korucuk gözüküyor.Güzel yerdir.Tek sıkıntı verici nokta merkeze uzak olması.Ama sürekli araç var.

hoşgelmişsin cnm aramıza biz sakaryalılar gerçekten ama memleketim diye söylemiyorum birbirimize çok bağlıyız dışarıdan gelen herkeze aramızda yer vardır eminimki çok güzel komşuluklar arkadaşlıklar kuracaksın hiç merak etme Şeniz

bu arada kızlar nerelerdesiniz panterim roşum kedicim canom beyazım şengülüm haydeç ablam adını yazmadığım hepiniz nerelerdesiniz yaa fisfisfis

çok teşekkür ederim sermican gerçekten öyle gözüküyor oturacağım yer yeni sifir bir daira kimse yokmuş komşu inşallh hemen gelirlerde bende tanırımm herşey güzel olur sizinlede tanışma fırsatı bulurum:1hug:

yuh yaa destan yazdım gönderemedim avudik guvidik şeyler yazdım geldi olmaz böyle bişey napalım baştan yazıcaz artık offf unuttum hepsini yaaa

tekrardan iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım ayrıca hayırlı ramazanlar umarım hepiniz iyisinizdir diyeceğim ama bu sıcaklar ve mübarek ramazanın sıcaklara denk gelmesiyle alacağım cevaplardan pek emin değilim ama rabbim hepimize kolaylık versin inş.
uzun zamandır sizlerle olamadım bugünlerde canım çok sıkkın çok sevdiğim biri kötü bi hastalılkla boğuşuyor ve bu beni oldukça çok üzüyor beyin damarlarından biri tıkanmış ve kısmi felç geçiriyo sol tarafı tamamen tutmuyo şuanda dr. durumunu daha iyiye gittiğini ameliyata gerek olmadığını ve ilaç tadavisiyle bu illetten kutulabileceğini söylesede onu şuanki haliyle görmek beni çok üzüyo ve moralim sıfırın altında diyebilirim bunları sizlerle daha önce paylaşıp moral takviyesi almak isedim ama sağolsun pc emde kızmi felç geçirdi ufak çapta bi problem onlada yaşayınca sizlerle görüşemez oldum neyseki onunkini atlattık=)
bu arada aramıza yeni bi arkadaşımız katılmış hoşgeldin zelis emin olki buralara geldiğinde seveceksin bende aslan buralı değilim ama burda yaşamaktan oldukça memnunum oturacağın yer evet biraz merkeze biraz uzak ama ulaşım zor değil araçlar sürekli var ayrıca emin olki şuanda merkezde oturanlardan orda oturanlar bu aralar daha şanslı püfür püfür esiyomuşş=))
boşwercim hayırlı olsun kendi evine geçiyomuşsun güzelim umarım bu sayede senle de daha fazla görüşüp vakit geçirme imkanımız olur.

velhasılı kelam lafı fazla uzatmadan sözün aslına gelelim bugün canoyla buluştuk ve bizim klasik iftar buluşmasından bahsettik biz istiyoruz umarım sizlerde istiyosunuzdurda en yakın zamanda yaparız çok geçe bırakmak istemiyoruz ki hem davetler hem bayram temizliği derken yatmasın bizim buluşma bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyoruz özledik dimi birbirimizi moral depolamak lazım biraz.

bu arada ben 1ay izinliyim bayramdan sonrada allah kerim nasip dedi patron=))
hepinizi öpüyorum iyigeceler.

saol beyaz toprak teşekkür ederimm.bu arada geçmiş olsun inan zor bir durum ve çok acıdırr bende yaşadımm benimde yengem 27yaşınca felç geçirmişti 2aylık bir bebeği vardı oda çok zor durumdaydı bebeğini 6ay tutup emziremedi ama şimdi çok şükür daha iyi yok denecek kadar az kalıntı kaldı kendisinde.oyüzden allah acil şifalar versin kendinide fazla üzme rabbim en büyük yardımcıı düzeliyor dediyse doktor düzeliyordur inşallh dualarımız onunla olsunn beterin beteri var diyelim şükredelim canım.

bu arada kızlar düğünde ilk dans şarkısını seçmene çok kararsız kaldım bu kouda fikirleriniz almak isityrumm birde kınada yada düğünde klasikmişlerin dışında farklı ve güzel olan birşey varsa söylermisiniz.:teytey:

mrb kızlar herkeze
bende geçen yazayım dedim birsürü alıntı yaptım iki kez denedim olmadı bıraktım
kaldığım yerden devam edeyim
haydeç ablama geçmişler olsun ,boşverime hayretler olsunn , kızz daha dün taşındın zaten ne acalecisin:)
pantişimiz istanbuldaydı geldimi bilmem
zeliş aramıza hoşgeldinnn
he beyazım buluşma şeysine değinmişsin bile
benden de hep destek tam destek
eltigiller uyanın sizde hade bakem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…