Sakarya///54

pantercim konuyu şöyle izah edeyim. elticikler varya burda ne güzel anlaşıyorsunuz dedim benimde eltim var ama kuyumu kazar dedim roşumla öyle bir konu geçti tanıyınca anlaşırsın diye bende kendimi kaptırmışım destan gibi içimiyazmışım hep kafan karışmasın olay bundan ibaret :roflol:

bu arada kapıyı açtım girrdim içeri davetsiz misafir gibi saolun sizde iyi karşıladınız içinize aldınızda ben hiç kendimi tanıtmadım yeni geldi aklıma kızlar bilmiyorumkismile hoş bende sizi profilinizden biliyorum
ben zeliş :kedi: zehra ama herkes zeliş der bana,kayseriliyim 1ay sonra evlenip sakaryaya yerleşicem inşallah. 23 yaşındayım.2yıllık çocuk gelişmi bölümünü bitirdim dgs olmadı tekrar öss girip açık öğretim okul öncesi öğretmenliğini kazandım şimdi son sınıfa geçtim çok şükür biticek buyıl.4yıl boyunca ücretli çalıştım nişanlımda sakaryada polis öyle iştee inşallh en yakın zamanda sizleride tanırım

eltıcıkler bı tane zaten rabbım aralarını bozmasın ıns...
bende basını okumamısım konunun dedım noluyoruz nse anlasılmıstır konu sorun yk cnm

aa demek 1 ay sona gelıyorsun ıns memnun kalırsın dıyeyım o zman kk sakarya ck sıcaktır
bende cocuk gelısımı mezunuyum cnm ama sertıfıkalı 3 yıl aynı yerde gorew aldım gecen sene kararlar degıstıgı ıcın dewlet ıle calısmamıza son werıldı yanı anlıycan gecen sene ewde ıdım
34 yasındayım 14 yasında oglum war 7 yıldır sakaryadayım bosanınca geldım aslen ıstanbulluyum cnm benım de hıkayem bole

iyi akşamalr kızlar şimdiden hayırlı iftarlar bugün evde yalnızım evi toparladım azcık anamla kardeşimi düzceye gönderdim kızımla oturyoz baş başa çokta başım ağrıdı bugün sabaha karşı yatınca kafayı toparlamakta zorlandım.
roşumcum kısmetsizim deniz işini sormuşsunuz valla biz kafayı sıyırdık artık bu gidişle o bu derken baktık gidemicez bu denize araştırdık soruşturduk fetvamızıda aldık ağzımıza su kaçırmadan girecez denize yoksa bişey olsa gözümüz açık gidecez valla=))
zelişcim kaynanadan beter elti bulmuş seni allah sabır versin boşuna dememişler kuma gemisi yürürmüşte elti gemisi yürümezmiş sözüm meclisten dışarı=)elinden geldiğince duymamaya ve muhatap olmamaya çalış güzelim resmi ol ne kadar çok muhatap olursan okadar çok canın yanar.
geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin inş.

slm kızlar yeni gelenler hoşgelmişler..bende yazılanların bir kısmını okudum..iftar buluşması çok güzel olurdu ama benim bu sene gelmem zor..çünkü kayınpederim bende kalıyor...hepinize hayırlı ramazanlar....Şeniz

yapma haydeç ablacım yaaa bu senede habire fire veriyoruz bi ayarlama yapamazmısın kızlar yardımcı olamazmı bu konuda sana

o okulu bılıyorum cnm arkadasım gorew almıstı

öylemi nasıl orası iyimi müdürü ne ben netten araştırdımm sadece fazla bir bilgim yok orayla.oturacağım yere yakın olduğu için orası olurmu acaba diye umut ettim belkide buyıl çalışmam o konuda kendine güvenemiyorum hem iş hem staj,kpss,evlilik yemek ne derken gözüm korkuyoo altından kalkabilirmiyim acaba diye ama hayırlısı olsun

beyazım aynen öyle BAŞIM BELADA ELTİMLE senağlama kayın babam kaynanam iyi insanlar öyle laf söz etmezler fazla kalplerinde kötülük yok ama kaynanamda ikimizi birden idare edemiyor birazda onunda etkisi var ona yapılanı bana söylüyor bana yapılanı ona söylemiyor duyulunca bu durum oluyo ama karakterindede var.valla buyıl kpssye girdi düşük bir puan aldı ataması olmayacak.üzüldüm dersem yalan söylerimm seneye beraber girecez 3kapak götürüp eline verecem ben atandım sende bunu götür diye içime oturduu valla:mymeka:

aynı mudur hala duruyor mı cnm cım
benım arkadas 3 yıl once gorew almıstı
senın ısınde zormus be 3 karpuz bı koltukta mısalı allah yardım etsın

Günaydın kızlar..
Bu haftasonu taşınacam bir aksilik çıkmazsa.Taşınmamı beklerseniz birde akraba-aş dost iftarına çakıştırmazsanız iftara gelmeye çalışırım.

Neysem görüşürüz kaçtım ben

herkeslere günaydın nasılsınız hanımlaaaaarrrrrrrrrrrr
bir süredir gelemiyorum buraya ihmal ettim farkındayım
umarım kötü bir şey yoktur herkesler iyidir.

beyazım toprağım hastanıza çok çok geçmiş olsun güzelim bende deprem zamanında kısmi felç geçirmiştim ama anında müdahale ile şuan eser yok çok şükür sende üzme kendini toparlanır biran evvel allahın izini ile kötü düşünme....

Pantercim zeus ölmüş başın sağolsun desem garip olmaz heralde :):)

zeliş hoş gelmişsin güzelim aramıza umarım sakaryaya da hoş gelirsin tatlım hoş bulursun umarım.
eltin için yazdıklarınıda okudum ama inan takmaya değmezzz boşveeeeeerrrrrrrr sende el kızısın oda senden önce evlendi diye senin üzerinde hükmetmeye çalışmış ama sen akıllı davranırsan bir şey olmaz.
hem zaten o istanbulda sen sakaryada çok sık bir araya gelme gibi bir şansınızda yok o yüzden hiiiççç sıkma sen tatlı canını boşver...

eee diğer hatuncuklar nasılsınız bakalım ne var ne yok neler yapıyorsunuz
ramazan artı sıcaklar = sıkıntı dimi.

Canlar,
Herkese merhabalar. Herkes afiyettedir inşallah...
Sıcaklar ramazan derken pek topiğe gelemiyorum...
Panterim üzüldüm canım ya başın sağolsun
Kız beyaz cano ne denizi bea ramazan ramazan delilerrrrdelikafadulden
Yeni gelen herkesler hoş gelmişler sefa getirmişlerrr
Değişen birşey yok bende :)
Görüşürüz diyommm
zemuszemus

sakaryam tunaydın
ceren saol cnm benımıcın ck degerlıyıdı onure oldum tsk canım
mandalına hos geldın cnm
kız sengul nerdesın sen bakiimmmmmm
sanada tsk ederım cnm allah razı olsun

selamlar kızlar böyle girdiğimde ara arada olsa birilerinin yazdığını görmek ne güzel ama iftardan bahseden yorum yapan olmamış arkadaşlar şengülcüm cemrecim iftar yapmayı planlıyoruz her sene ramazanda yaptığımız bişey bu, bu sene sizlerde katılmak istermisiniz tabiki diğer yeni katılan arkadaşlar ve sesimizi duyuramadığımız eski arkadaşlar
boşvercim çok acelemiz yok iyice sonlara kalmayalım istiyoruz okadar sende aramızda olabileceksen tabiki ev taşımanı bekleriz
az önce gümüşlede konuştuk büyük ihtimal oda katılacak diğer arkadaşalarda myhope ve yeşil gözlü nilyy gibi onlarada telle haber versek iyi olacak kk nın yolunu malesefki unuttular tabi nilyynin annesi rahatsızmış sanırım umarım daha iyidir..
benden yorumlar şimdilik bu kadar iftardan sonra görüşürük tabi buralarda olursanız öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…