oncelıkle hos geldın kalıcı olman dılegını dıleyım cnm da
yazdıklarından bıse anlamadım anlayan warsa bı alt yazı gecsın zahmet olmazsa
benım kafa mı durdu acep ıftardan sona bı daha okuyayım barısositososito
eltıcıkler bı tane zaten rabbım aralarını bozmasın ıns...pantercim konuyu şöyle izah edeyim. elticikler varya burda ne güzel anlaşıyorsunuz dedim benimde eltim var ama kuyumu kazar dedim roşumla öyle bir konu geçti tanıyınca anlaşırsın diye bende kendimi kaptırmışım destan gibi içimiyazmışım hep kafan karışmasın olay bundan ibaret :roflol:
bu arada kapıyı açtım girrdim içeri davetsiz misafir gibi saolun sizde iyi karşıladınız içinize aldınızda ben hiç kendimi tanıtmadım yeni geldi aklıma kızlar bilmiyorumkismile hoş bende sizi profilinizden biliyorum
ben zeliş :kedi: zehra ama herkes zeliş der bana,kayseriliyim 1ay sonra evlenip sakaryaya yerleşicem inşallah. 23 yaşındayım.2yıllık çocuk gelişmi bölümünü bitirdim dgs olmadı tekrar öss girip açık öğretim okul öncesi öğretmenliğini kazandım şimdi son sınıfa geçtim çok şükür biticek buyıl.4yıl boyunca ücretli çalıştım nişanlımda sakaryada polis öyle iştee inşallh en yakın zamanda sizleride tanırım
slm kızlar yeni gelenler hoşgelmişler..bende yazılanların bir kısmını okudum..iftar buluşması çok güzel olurdu ama benim bu sene gelmem zor..çünkü kayınpederim bende kalıyor...hepinize hayırlı ramazanlar....Şeniz
yapma haydeç ablacım yaaa bu senede habire fire veriyoruz bi ayarlama yapamazmısın kızlar yardımcı olamazmı bu konuda sana[/QUOTE
çok üzgünüm ama bu sene böyle beyaz cım...kızlar yardımcı olur ama ben bırakıp gelemem...]
eltıcıkler bı tane zaten rabbım aralarını bozmasın ıns...
bende basını okumamısım konunun dedım noluyoruz nse anlasılmıstır konu sorun yk cnm
aa demek 1 ay sona gelıyorsun ıns memnun kalırsın dıyeyım o zman kk sakarya ck sıcaktır
bende cocuk gelısımı mezunuyum cnm ama sertıfıkalı 3 yıl aynı yerde gorew aldım gecen sene kararlar degıstıgı ıcın dewlet ıle calısmamıza son werıldı yanı anlıycan gecen sene ewde ıdım
34 yasındayım 14 yasında oglum war 7 yıldır sakaryadayım bosanınca geldım aslen ıstanbulluyum cnm benım de hıkayem bole[/QU
görünüşe göre memnun kalıcam inşallh.Evet öyle bir yasa çıktı malesef çoğu insan bu yüzden çalışamadı ben aynı zamnda 2yıllık mezun olduğum için çalıştım bu yılda korucuk anaokulu varmış dorukkentte yakın orda çalışıabilirsem çalışacam yine bakalım
o okulu bılıyorum cnm arkadasım gorew almıstı
iyi akşamalr kızlar şimdiden hayırlı iftarlar bugün evde yalnızım evi toparladım azcık anamla kardeşimi düzceye gönderdim kızımla oturyoz baş başa çokta başım ağrıdı bugün sabaha karşı yatınca kafayı toparlamakta zorlandım.
roşumcum kısmetsizim deniz işini sormuşsunuz valla biz kafayı sıyırdık artık bu gidişle o bu derken baktık gidemicez bu denize araştırdık soruşturduk fetvamızıda aldık ağzımıza su kaçırmadan girecez denize yoksa bişey olsa gözümüz açık gidecez valla=))
zelişcim kaynanadan beter elti bulmuş seni allah sabır versin boşuna dememişler kuma gemisi yürürmüşte elti gemisi yürümezmiş sözüm meclisten dışarı=)elinden geldiğince duymamaya ve muhatap olmamaya çalış güzelim resmi ol ne kadar çok muhatap olursan okadar çok canın yanar.
geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin inş.
öylemi nasıl orası iyimi müdürü ne ben netten araştırdımm sadece fazla bir bilgim yok orayla.oturacağım yere yakın olduğu için orası olurmu acaba diye umut ettim belkide buyıl çalışmam o konuda kendine güvenemiyorum hem iş hem staj,kpss,evlilik yemek ne derken gözüm korkuyoo altından kalkabilirmiyim acaba diye ama hayırlısı olsun
Şuan karamanda oturuyorum.Balkonumdan korucuk gözüküyor.Güzel yerdir.Tek sıkıntı verici nokta merkeze uzak olması.Ama sürekli araç var.[/saol canım çokmu uzak şehre ?oralar yeni yapı imiş hala inşaat halinde birşey yokmuş oyle dediler benimde orda hiç tanıdığım yok bu yüzden çok tedirginim ne olur nasıl olur bilmiyorumm 2hafta sonra gelicem inşallh hüsran olmaz benim için yardımlarınız için saolun:asigim:
Şehre dolmuşla 25 dakika mesafede..Ama seni çok korkutmuşlar canım ya..Çok güzel bir yer.Hatta çok yakınında saklıgöl var mükemmel bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?