topicimize hoşgeldin cnm,umarım şehrimize geldiinde tanışırız,opuyorumnanaktanslm arkadaşlar ben şuan kayserideyim ve bir ay sonra evlenip sakaryaya yerleşicemm biraz korkularım ve endişelerim var korucuk dorukkentte oturucam oralar nasıl bıryer bilmiyorum inşallh iyidir oralarda oturan arkadaşlar varsa mesajlarını beklıyorumm
burdıyız burdıyıızbu arada kızlar nerelerdesiniz panterim roşum kedicim canom beyazım şengülüm haydeç ablam adını yazmadığım hepiniz nerelerdesiniz yaa fisfisfis
beyazcım hastanıza geçmişler olsun,acil şifalar dilerim:Saruboceq:tekrardan iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım ayrıca hayırlı ramazanlar umarım hepiniz iyisinizdir diyeceğim ama bu sıcaklar ve mübarek ramazanın sıcaklara denk gelmesiyle alacağım cevaplardan pek emin değilim ama rabbim hepimize kolaylık versin inş.
uzun zamandır sizlerle olamadım bugünlerde canım çok sıkkın çok sevdiğim biri kötü bi hastalılkla boğuşuyor ve bu beni oldukça çok üzüyor beyin damarlarından biri tıkanmış ve kısmi felç geçiriyo sol tarafı tamamen tutmuyo şuanda dr. durumunu daha iyiye gittiğini ameliyata gerek olmadığını ve ilaç tadavisiyle bu illetten kutulabileceğini söylesede onu şuanki haliyle görmek beni çok üzüyo ve moralim sıfırın altında diyebilirim bunları sizlerle daha önce paylaşıp moral takviyesi almak isedim ama sağolsun pc emde kızmi felç geçirdi ufak çapta bi problem onlada yaşayınca sizlerle görüşemez oldum neyseki onunkini atlattık=)
bu arada aramıza yeni bi arkadaşımız katılmış hoşgeldin zelis emin olki buralara geldiğinde seveceksin bende aslan buralı değilim ama burda yaşamaktan oldukça memnunum oturacağın yer evet biraz merkeze biraz uzak ama ulaşım zor değil araçlar sürekli var ayrıca emin olki şuanda merkezde oturanlardan orda oturanlar bu aralar daha şanslı püfür püfür esiyomuşş=))
boşwercim hayırlı olsun kendi evine geçiyomuşsun güzelim umarım bu sayede senle de daha fazla görüşüp vakit geçirme imkanımız olur.
velhasılı kelam lafı fazla uzatmadan sözün aslına gelelim bugün canoyla buluştuk ve bizim klasik iftar buluşmasından bahsettik biz istiyoruz umarım sizlerde istiyosunuzdurda en yakın zamanda yaparız çok geçe bırakmak istemiyoruz ki hem davetler hem bayram temizliği derken yatmasın bizim buluşma bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyoruz özledik dimi birbirimizi moral depolamak lazım biraz.
bu arada ben 1ay izinliyim bayramdan sonrada allah kerim nasip dedi patron=))
hepinizi öpüyorum iyigeceler.
uyanıkız şikerciim,sıcaklardan telef olduk,pc de oturmak bile sıkıntı veriyo beeeohaoldumsmilemrb kızlar herkeze
bende geçen yazayım dedim birsürü alıntı yaptım iki kez denedim olmadı bıraktım
kaldığım yerden devam edeyim
haydeç ablama geçmişler olsun ,boşverime hayretler olsunn , kızz daha dün taşındın zaten ne acalecisin:)
pantişimiz istanbuldaydı geldimi bilmem
zeliş aramıza hoşgeldinnn
he beyazım buluşma şeysine değinmişsin bile
benden de hep destek tam destek
eltigiller uyanın sizde hade bakem:)
selam hatunlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
zelişcim hayırlı olsun evliliğin..korucuk güzel yer.kısmet olursa yakında bende taşınıcam.evet merkeze yakın değil ama çokda uzak değil..
eltim eltim evet yaf ne kaa güsellolumunekankayizsmile.ama benim yarım akkılıı pc arada gidip geliyo..
buluşma demişsiniz.eltişin dediği gibiiftara değil ama iftar sonrasına olabilüüü
anaaa pantercim pişti olmuşuz yaf.hakket çok sıcak..
pantişim hoşgelmişsin,hakket çok sıcak,adeta oksijenimiz tükendi ya,:gitme:slm mıllet dun ıtıbarı ıle ıstanbuldan dondum yenı gelenler hos gelmısler
ck sıcak nefes alamıyorum
raabbım hepımıze yardım etsın
ıftar ısıne de soz wermıyım cano sen bılııın
sebebınıde sımdıden bıse solemek ıstemem yınede
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5Şenizselam hatunlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
zelişcim hayırlı olsun evliliğin..korucuk güzel yer.kısmet olursa yakında bende taşınıcam.evet merkeze yakın değil ama çokda uzak değil..
eltim eltim evet yaf ne kaa güsellolumunekankayizsmile.ama benim yarım akkılıı pc arada gidip geliyo..
buluşma demişsiniz.eltişin dediği gibiiftara değil ama iftar sonrasına olabilüüü
inş. tanışırız cnm,daha evlenmeden kuyumu kazmaa başlamış eltin,roşum kısmetsiz kedi çok teşekkür ederim inşallh tanışırızz en kısa zamanda. resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel bir yer inşallh yakın zamanda gelişir orası.
Anladığım kadarıyla eltilerde var ve iyi geçiniliyo ne güzel benimde eltim olacak kişi kuyumu kazıyoo( imreniyorum doğrusu sizle hep böyle olursunuz inşallhopuyorumnanaktan
susuzluk ve sıcağa ooff dioruzohaoldumsmile,öbürü remazanda günaah tööbeeguclubacismileewt pisicimmmmm
sıcak bı taraftan susuzluk bı taraftan
bıde cıgarasızlık
offffffffffffffffff deyom yanı
anaaa pantercim pişti olmuşuz yaf.hakket çok sıcak..
pantişim hoşgelmişsin,hakket çok sıcak,adeta oksijenimiz tükendi ya,:gitme:
ama çok şükür bugün esiyo biraz ooh:Saruboceq:
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5Şeniz
inş. tanışırız cnm,daha evlenmeden kuyumu kazmaa başlamış eltin,
ama belkim yakınen tanışınca anlaşırsınız adı elti diye önyargıyla yaklaşmış olabilirboshayallersmile
susuzluk ve sıcağa ooff dioruzohaoldumsmile,öbürü remazanda günaah tööbeeguclubacismile
tekrar başın saolsun diyim pantişim,allah sizlere sağlık versin olumunekankayizsmilebu arada sakaryam
zeusum wefat ettı bugun bı hafta oldumafoldumben
selam hatun kişiler..
pantercim çok üzüldüm canım..başın sağolsun dicemm çünkü onlarda evin bi ferdi oluyo.
bu arada hakket dışarı çıkmak hiç akıl karı değil.insan buharlaşcm sanıyo..
canom beyazım ramazan ramazan ne denizi kısss..nerelerre gidiyonus böleee
zelişcim evet eltgiller benle roşumm..bizi bilen bilir kknın 1nomerolu eltileri biziz.allah nazardan saklasın çok da iyi anlaşırız.sadece adımız elti
ay sıcak basıyo bana ben kaçar serin bi köşe bulup şööölee uzanmam lazım..öpüldünüz şekerlerr
günaydın herkeşlere
evet aynen beyazın dediği gibi oldu ,kısa kescem ya
pantişim hşg,ne demek düşünürüm iftarda görüşürüz
hmm deniz planı var bu hafta için kendime pikini bilem aldım,,,giyicem mi hayır ama bulunsun:)))
he işte hani ayarlarım bende gelirim diyen olursa hepiciğinizi pekleris:)
günmü?
gün belli diil daha du....
kıs düriyee hakket pişti oluvermişiz.emme ben oruçtan farkedememişim yaf..oh maşşallahh iftar menüsü pek bi güsel..afiyet olsun şimdiden..anaam buuda nolup duruu,hade remazanda iftarı anlıveedikte denizi needen çıkarttıveediniz beee,yaz bitti gittiiakannehir
aaşamdan beri düriye şivesiilen konuşup duriim bu ne bee,sositososito
eeltiim gene pişti oluvedik ya gıı,olumunekankayizsmile
bak eltişin sabaatan sarmalar sardı,aaşama bide köfte yapçem,
kısçem spangle karıştırıp duruu,
ama bakın ne diom acep evde kazandibi yapmak mümkün mü,
tarifiniz varsa hemencik aliim,çok cnm çekiyo,ama kendi yaptıım olsun istiimboshayallersmile
maşallahhh bizeeeefet kaydirigubbakcemile5kk nın 1 nomerolu eltileriyiz ,kocalarıımızdan çok biz kardeş gibiyiz, allah nazardan korusun,
ooh yat uzan eltim dün bugün biraz esmee başladı gene ,sefan olsun benim bugün işim çokboshayallersmile
oncelıkle hos geldın kalıcı olman dılegını dıleyım cnm daroşum kısmetsiz kedi allah bozmasın gerçekten. bir yıl oldu nerdeyse nişanlanalı eltimde ben nişanlanmadan biray önce evlendi, anlayacağınız ona göre üzerine kuma geldim öyle diyo,nişanlımın ailesi burda uzaktanda akraba oluruz, yani kayın valide çocukluğumu bilir buda hatay 4yollu ünide tanışmışlar 4yıldır evlendiler.burda fazla kalamadan kimseyi tanımadan istanbula yerleşti ordan buraya hükmediyo, bana farklı nişanlıma farklı kayın valideme daha farklı konuşuyo üzerimde psikolojik baskı uyguluyonişanlıyım ve en güzel yıllarım olması gerekirken bu kız yüzünden çok tartışma yaşıyoruz nişanlımla oyüzden çok dertliyim hiç sormayın.canım canım deyipte sana bana farklı konuşan biri çok konuşur, ben onun gibi beceremiyorum öyle olmakta istemiyorum. düşünün nişanlım bile yenge yenge der ona benimle ilgili çok güzel şeyler söyler seviyormuş gibi gözükür ama kıskanır apaçık ortada anlıyorsun.banada nişanlımın geçmiş sevgililerinden bahseder durur ay ağlayasım geldii :'(1yılım mahvoldu.nişanlıma söyluyorum yengesinin yaptıklarını ama hata ettim sanırımm beni suçluyo artık birşey söylemiyorum evlenince inşallh farklı olur diyorumm dua ediyorumm sadece ne yapım. oyüzden tanısamda bu kız bana karşı değişmez herşeyi planlıyoo ben öyle değilim.şukadarını söyleyim benim öğrenim katkı borcum yok nişanlımında öyle ama abisi ve yengesinin toplam 16milyar borcu var.saolsun eltim kaynanama kayın babaya şakayla karışık3 4kez şu lafı dedi tabi bizede'aabisine öğrenim çıktığı için nişanlıma başbakanlık bursu çıkmış büyüzden yarısını biz ödemeliymişiz' ben daha ne deyimki kızlar biz kendi düğünümüzü kendimiz yapıcaz borçla evleniyoruz birde borcu ben ödüyorumm.Elimde olsa abisi ödesin benimde kardeşim var ayrım olmamalı ama bana heryeri gezdiğini kocasıyla 4yııl anlatır durur babasının zenginliğinden ben niye ödeyecemki.okadar saçma şeylerki ona 100grm altın takılmış bana 60 grm sana niye öyle taktılar bana böyle taktılar deyip ortalığı karıştırıyo ben mutluluğumun huzurumun derdindeyim oda iyi gelin olma peşinde.kendiside caoğrafya öğretmen adayı bende okul öncesi siz şöylesiniz siz böylesinizde 3kapak getir ana okulu öğretmenini götür yoldan geçende ana okulu okuyo ne bunlar çok çirkin şeyler inanın çok yordu çok ağladım.ben güzelim sen çirkinsin buna benzer çok laf şakayla söylüyor sözde ama hiç şaka değil. rabbim uzak tutsunn benden başka birşey demiyorumm (( derdimide döktüm ortaya nasıl davranırım ne yaparım onuda bilmiyorum kızlar rabbim yardımcım olsun
beyaz toprak çok teşekkür ederim düşüncelerin için herşey iyi olur inşallh umudunu kaybetme şu mübarek günlerde rabbim gani gani şifasını verir inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?