Sakarya///54

Günaydııııııınnnnnnn milleeettttttttttttt

ceren saol cnm benım ıcın ck degerlıyıdı onure oldum tsk canım

canım yeterki en byük kayıbın bu olsun allah başka kayıplar yaşatmasın. :Saruboceq:

selam cicim hoşgeldin nasılsın
iftar için ne desem yalan olur tatlım bu hafta zaten imkansız fakat önümüzdeki hafta pazartesi cuma arası bir akşam uyarsa katılmayı çok isterim çünkü haftaya eşim gececi ve ben yalnızım çitlenbikimle. Kuzuyu kreşten alıp sizle buluşup iftar yapabilirim bir aksilik çıkmazsa. Haberleşiriz mutlaka....

Bu hafta iftar işi banada uymaz.Pazar yada pazartesi evi taşıyacağım.Çarşamba dan sonra bir sıkıntı olmazsa gelebilirim sanırım

iyi akşamlar kızlar nabersiniz ben çok iyim şükür allahıma, yarın canomlada bi deniz sefasıda yapıcaz ice deşarj olucaz inş.
neyse gelelim iftar yorumlarınıza mesaj alınmıştır hanımlar önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembeye ayarlamaya çalışalım ozaman bugün myhopeylede çarşıda karşılaştık köye gideceklermiş ama o güne kadar dönerler sanırım gümüşte gelebilirim demişti geriye kaldı yeşilgözlü ablam onada bi alo demek lazım nllyy bi ara ben aradım ulaşamadım sonra o beni aradı ulaşamadı bi türlü konuşamadık ama yarın onunlada heberleşiriz inş.
sanırım yine 3 5 toparlanacaz inş.

Sessis sakin bir SAKARYA topiği...
Ramazan ve sıcaklar herkesi vurmuş beaa
Panterrrrrrr
Canoooooo
Beyaz toprakkkkkk
Nillyyyyy
Kısmetsiz kediii
Roşummmm
Semircannnnn
Haydeçççç
Myhopeeee
Boşwerrrr
veeeee
Yeni aramıza katılan canlarrrrr
Yoklama yapıyom nerdesinizzzzzzzzzzzzz
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Allah nazarlardan saklasın maşallah şimdi ne güzel öpülür yanakları

aminnnn canım amiiiinnnnnnnn
öpmek ne kelime ısırıyoruz sevgiden dayanamıyoruzki

günaydın hanımlar

tünaydın bu arada

adımız geçmemiş ama ossunnn
Ceren54
burdaaaaaaaaaaaa sositososito sositososito

ceren54 kıyılırmı ona ya Allah bahtını güzel eylesin bin kere maşallah diyim nazarım değmesin bayıldım bebişine

tunaydınlar hanımlar
bu ramazan bole oldu sahurda yatıp oglen kalkıyom
sengul gacısı nerelerdesın sen bakimmm sesın solugun cıkmıyo ıftar ısıne ne dıon gıdecenmı bı de bakem

ceren54 kıyılırmı ona ya Allah bahtını güzel eylesin bin kere maşallah diyim nazarım değmesin bayıldım bebişine

aminnnnnnnnnnnnnnnnn maşallah sübanallah maşallah :teytey:

tunaydınlar hanımlar
sengul gacısı nerelerdesın sen bakimmm sesın solugun cıkmıyo ıftar ısıne ne dıon gıdecenmı bı de bakem

işin yoksa yat gitsin ne edicen erken kalkıp
ne olduda şengüle soruyorsun sen bakem şengül gitmezse iftara sende gitmicen zaaarr

aminnnnnnnnnnnnnnnnn maşallah sübanallah maşallah :teytey:

işin yoksa yat gitsin ne edicen erken kalkıp
ne olduda şengüle soruyorsun sen bakem şengül gitmezse iftara sende gitmicen zaaarr

yat yat baska bıse yapamıyom zate cnm zatenbilmiyorumkismile normalde huysuzum oruclu olunca daha da zor bırı oluyom sırnaşık şey
gobegımızzz bır kesılmedı zaar sengulumle laelaelaelaelae
o bulusmak ıstıyodu dıger topıcıkte ondan sordum cnmcımyerimseniben
gun bı kararlastırılsın bakcez duruma gore artıkın

annnaaaaaa huysuzsun dimeekkkk delikafadulden delikafadulden
hele hele bu oruçlu halle sen kimseye bulaşma emi :hulya: :hulya:

diğer topik nireeeeeeeeeee benim haberim yok :uhm:

heeee bende katılmak istiyorum size baalım durum uyarsa bir aksilik çıkmaz ise çitlenbikle birlikte aranızda olmayı umuyorum opuyorumnanaktan

zate ondan sebep ıftara kadar ewe kapatiimm kendımı kendı we mılletın saglıgı acısından
yha hanı ramazandan once cano ew bulusması yapmak ıstemıstı ya cerenım onu dıyomkaydirigubbakcemile2
bu seferkıne soz wermıyom bulusmalara oncelıklı atlayanlardandım ama bu defa bıraz olasılıgı dusuk ıns.. katılırsın bebegım prensesınle bak ck seweceksın sakarya grubunu ck sıcak ınsanlardırŞeniz:içelim:

adımız geçmemiş ama ossunnn
Ceren54
burdaaaaaaaaaaaa sositososito sositososito[/QUOTE]

Aşkolsun beaaa ben dedim ki aramıza yeni katılan canlar diyeeee

tunaydınlar hanımlar

nerde olacam panter gacısı evdeyimmm
ramazan çarptı benii susuzluk öldürecekkkkkkk
iftar işi içinde bişey diyemiyorummmm
hoş sensiz bir buluşma olmaz kiii amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…