ceren saol cnm benım ıcın ck degerlıyıdı onure oldum tsk canım
selamlar kızlar böyle girdiğimde ara arada olsa birilerinin yazdığını görmek ne güzel ama iftardan bahseden yorum yapan olmamış arkadaşlar şengülcüm cemrecim iftar yapmayı planlıyoruz her sene ramazanda yaptığımız bişey bu, bu sene sizlerde katılmak istermisiniz tabiki diğer yeni katılan arkadaşlar ve sesimizi duyuramadığımız eski arkadaşlar
boşvercim çok acelemiz yok iyice sonlara kalmayalım istiyoruz okadar sende aramızda olabileceksen tabiki ev taşımanı bekleriz
az önce gümüşlede konuştuk büyük ihtimal oda katılacak diğer arkadaşalarda myhope ve yeşil gözlü nilyy gibi onlarada telle haber versek iyi olacak kk nın yolunu malesefki unuttular tabi nilyynin annesi rahatsızmış sanırım umarım daha iyidir..
benden yorumlar şimdilik bu kadar iftardan sonra görüşürük tabi buralarda olursanız öpüldünüz..
Allah nazarlardan saklasın maşallah şimdi ne güzel öpülür yanakları
günaydın hanımlar
Sessis sakin bir SAKARYA topiği...
Ramazan ve sıcaklar herkesi vurmuş beaa
Panterrrrrrr
Canoooooo
Beyaz toprakkkkkk
Nillyyyyy
Kısmetsiz kediii
Roşummmm
Semircannnnn
Haydeçççç
Myhopeeee
Boşwerrrr
veeeee
Yeni aramıza katılan canlarrrrr
Yoklama yapıyom nerdesinizzzzzzzzzzzzz
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ceren54 kıyılırmı ona ya Allah bahtını güzel eylesin bin kere maşallah diyim nazarım değmesin bayıldım bebişine
tunaydınlar hanımlar
bu ramazan bole oldu sahurda yatıp oglen kalkıyom
sengul gacısı nerelerdesın sen bakimmm sesın solugun cıkmıyo ıftar ısıne ne dıon gıdecenmı bı de bakem
aminnnnnnnnnnnnnnnnn maşallah sübanallah maşallah:teytey:
işin yoksa yat gitsin ne edicen erken kalkıp
ne olduda şengüle soruyorsun sen bakem şengül gitmezse iftara sende gitmicen zaaarr
yat yat baska bıse yapamıyom zate cnm zatenbilmiyorumkismile normalde huysuzum oruclu olunca daha da zor bırı oluyom sırnaşık şey
gobegımızzz bır kesılmedı zaar sengulumle laelaelaelaelae
o bulusmak ıstıyodu dıger topıcıkte ondan sordum cnmcımyerimseniben
gun bı kararlastırılsın bakcez duruma gore artıkın
annnaaaaaa huysuzsun dimeekkkk delikafadulden delikafadulden
hele hele bu oruçlu halle sen kimseye bulaşma emi :hulya: :hulya:
diğer topik nireeeeeeeeeee benim haberim yok :uhm:
heeee bende katılmak istiyorum size baalım durum uyarsa bir aksilik çıkmaz ise çitlenbikle birlikte aranızda olmayı umuyorum opuyorumnanaktan
tunaydınlar hanımlar
bu ramazan bole oldu sahurda yatıp oglen kalkıyom
sengul gacısı nerelerdesın sen bakimmm sesın solugun cıkmıyo ıftar ısıne ne dıon gıdecenmı bı de bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?