ölle ağzını burnunu büzüştürme seziyom bişeler benaklinialirimsmilelaelaelaelaelaerelaxxxxx
rosum tekerı patlatmıssın
bızde topu bekleyekya su smılıy bıttım be
ölle ağzını burnunu büzüştürme seziyom bişeler benaklinialirimsmile
:1ninca::1ninca::1ninca:sempatiksalakcinninne gıbım meselakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
damdan düşenin halinden ,damdan düşen anlarmışkaydirigubbakcemile5anladın sen onu aklinialirimsmiletebiisi bende anladım,allahım ne kaa zekii karıyım
ŞenizŞenizgezerız tabı zaten fazla bı yer gezemeyız kısın ama sonbaharda pıknık kır olayı falan yaparız cn benm:teytey:
ne güzel olurrr hele ben bir geleyimdee gezelimmm
zate ondan sebep ıftara kadar ewe kapatiimm kendımı kendı we mılletın saglıgı acısından
yha hanı ramazandan once cano ew bulusması yapmak ıstemıstı ya cerenım onu dıyomkaydirigubbakcemile2
bu seferkıne soz wermıyom bulusmalara oncelıklı atlayanlardandım ama bu defa bıraz olasılıgı dusuk ıns.. katılırsın bebegım prensesınle bak ck seweceksın sakarya grubunu ck sıcak ınsanlardırŞeniz:içelim:
Haa canonun ev buluşmasının olmayacağını zaten anlamıştım
benimde gelme ihtimalim zaten düşüktüüüü beaa panterrr
hoş en son buluştuğumuzdaki olaydan dolayı pek bir tadım kaçtı beaaaa öyle tuhaf garip bişeydiiiii
ceren çok teşekkür ederim çok saol sende hoş geldin. ELtim çok şükür istanbulda fazla gelip gitmez ama ablasıda sapancada oturuyor sürekli gelir giderim diyo ama evlenince eskisi gibi olmaz zatenn görmemezlikten duymamazlıktan geliyorum ama hher zamanda olmuyor işte canım ne yapım
wayyyy
muneccımmısın gı anladım falan ayagı ne ıssempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
akıllanmıstır ıns... bı daaha kıme ne konusacagını ogrenmıstır laelaelaelaelae
kı bu defa ck farklı seler olabılır aklinialirimsmileaklinialirimsmilesositososito
sengul msneye gelsene bısey dıcemmmmmmm cewrımdısıyım he haberın ossun :sinifsinif:
aneeem bu nasıl bişe bee,yirim ben onun kıtkıtlarını,allah nazardan korusun
getir onu mıncıkliim azcıkın
ha bide huysuz ve tatlı kadındır pantişimkaydirigubbakcemile5
pantiiiş bikaç msjın vaa böle,teek tek alıntı yapmaa üşeniveedim,
nolup duruu ,neden buluşmalara gelmemeyi düşündün ki,
zaanımca bizim kaçırdıımız bişeler oluvermiş:1ninca:
ii akşamlar hanımlar sanırsam herkeşler yemek hazırlıında,
ben ramazana kısa bi ara verdim,kısçemde öle,:kedi:
kocişime de dr yasağı var,geçen yıl yasağı delmşti,bu yıl izin vermedim,
neyse dinledi çok şükür,anlıcaanız 1 hafta iftar telaşem yok,
garibime gidiyoo bee,boshayallersmile
neysem hepicinize hayırlı iftarlar ossun:Saruboceq:
sakaryam hayırlı ıftarlar
Günaydınn
Bugün güne 1-0 yenik başladım nasıl geçecek bilemiyorum.Bu oruç mahfetti beni yaa..:çok üzgünüm:
Akşam muhabbet koyuymuş kalabalıkmış buralar.Ama anlamdım bişeyCADIARZUkafamçokkarıştı
Cerencim kızının fotosu harika.Allah bağışlasın.Maşallah.Allah nazarlardan sakınsın
günaydın boşverimmmmm neden 1-0 yeni ne oldu bu kadar kötü etkiliyorsa seni tutma canım orucu sağlığn bozulur allah muhafaza
sağol canım allah bizlerebağışlasın inşallah darısı senin başına sıra onda artık
Dün akşam iftarda bişey yememiştim.Sahurdada 2 dilim ekmek yedim sanırsam bu yüzden etkileniyorum şuan bu kadar fazla..Arada bir oruçta fire verebilirim zaten.Pazar ev taşıyacaz muhtemelen o gün tutamam.Allah affetsin.Kışın telafi ederim artık.
Bizde bebişe çok var.Artık buluşmalardan birinde karşılaşırsak inşallah senin o tetlı kızını severim.
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzCADIARZU
eveet yeni deilsiin,şengülcüm sık uğramadıı için untmuştur balımyerimsenibenGünaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben yeni diiiliiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm -tatlicadiarzu-
en son buluştuğunuzda ne oldukiiiiiiiiiiiii :1shok:
heeee anladım amaannn boşver yaaaa o gelmek istediğinde her seferinde bir bahane uydurursun şimdiden bunları düşünüp kendini şartlandırma sallaaa gitsinnnnnn bayanssulusmile
noliiii lööööööööööööööööööööö bir şeyler kaçtı ir şeyler olmuş amaaa saman altından konuşuyor bu gacılarrrrrrrrrrr bilmiyorumkismile
yaaa dedikodumu yapıyorsunuzzzzzzlmaz:
tabikide getiririm yeterki ben geliyim kaydirigubbakcemile3
evet roşum ya bu gacılar bişiler yapmışlar bişiler olmuş ammaaa böyle gizli saklı msn falan konuşuyorlar baksana neeee kaaa ayıp demiiii
size iyi tatiller o arada bir hafta dinlenin ailecek
bende eskiden bu hatayı yapıyodum boşvercim,bi senesi ramazan sonrası bi hastalandım,Dün akşam iftarda bişey yememiştim.Sahurdada 2 dilim ekmek yedim sanırsam bu yüzden etkileniyorum şuan bu kadar fazla..Arada bir oruçta fire verebilirim zaten.Pazar ev taşıyacaz muhtemelen o gün tutamam.Allah affetsin.Kışın telafi ederim artık.
Bizde bebişe çok var.Artık buluşmalardan birinde karşılaşırsak inşallah senin o tetlı kızını severim.
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzCADIARZU
bende eskiden bu hatayı yapıyodum boşvercim,bi senesi ramazan sonrası bi hastalandım,
dr a gittim kandaki deerler düşük,tansiyon yerlerde zor toparlandım,o gün bugün iftar ve sahuru abartmadan yerim,dediğin gibi çok zorlanıyodum,ee gece gündüz aç tebi,şimdi açlığa daha dayanıklıyım,ama susuzluk beni öldürüyo,
sende dikkat et beslenmeneolumunekankayizsmile
güünaaydıınlar sakaryaam
önce size laf yetiştirdim,sonacıma yorumumu yazıp hemen kaçıciim,
efeniim bugün kıvırcık kısçemin doom günüsü,16 yaşına girecek ,benle aynı yaşta olcek anlıcaanız,zemuszemus
allahım hangi ara bu kaa büyüdüler hiç anlamadım,bebişliklerini çok özlüorum:gitme:
ramazan dolayısıyla kutlama gibi deelde yakınlarımızla iftar sonrası toplaşıp eğlencez,
onun için bişeler hazırlıyorum ,öğlende korucuka götürcem randevumuz vardı önceden,
gelincede iftar hazırlarım,kardeşlerim yemee gelcek,
anlıcaanız üzre çook youun bi gün olcek benim içinboshayallersmile
kolaylıklar dileyin lüffenŞeniz
eveet yeni deilsiin,şengülcüm sık uğramadıı için untmuştur balımyerimseniben
bencede zelişcim şimdiden pek hevesli inş.dediğin oomaz
he kııs bu karılaa vaa ya bunlar bişeler etmişler bide dedikodu yapıyolaar abboovvsempatiksalakcinni
ama ben çözdüm sor niden sor
çünkü ne kaa zekiyimsositososito
buluşma olursa mutlka gel,yorumların benim kafay çok yakın tanışalım kaynaşalım pıstıkımkaydirigubbakcemile
güünaaydıınlar sakaryaam
önce size laf yetiştirdim,sonacıma yorumumu yazıp hemen kaçıciim,
efeniim bugün kıvırcık kısçemin doom günüsü,16 yaşına girecek ,benle aynı yaşta olcek anlıcaanız,zemuszemus
allahım hangi ara bu kaa büyüdüler hiç anlamadım,bebişliklerini çok özlüorum:gitme:
ramazan dolayısıyla kutlama gibi deelde yakınlarımızla iftar sonrası toplaşıp eğlencez,
onun için bişeler hazırlıyorum ,öğlende korucuka götürcem randevumuz vardı önceden,
gelincede iftar hazırlarım,kardeşlerim yemee gelcek,
anlıcaanız üzre çook youun bi gün olcek benim içinboshayallersmile
kolaylıklar dileyin lüffenŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?