Sakarya///54

:1ninca::1ninca::1ninca:sempatiksalakcinninne gıbım meselakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

damdan düşenin halinden ,damdan düşen anlarmışkaydirigubbakcemile5anladın sen onu aklinialirimsmiletebiisi bende anladım,allahım ne kaa zekii karıyım

damdan düşenin halinden ,damdan düşen anlarmışkaydirigubbakcemile5anladın sen onu aklinialirimsmiletebiisi bende anladım,allahım ne kaa zekii karıyım

dıosun
zekı heee
bana da zekı derler ama dıılmısım demekıneaklinialirimsmile
nan topık bıze kaldı sanırım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Günaydınn
Bugün güne 1-0 yenik başladım nasıl geçecek bilemiyorum.Bu oruç mahfetti beni yaa..:çok üzgünüm:
Akşam muhabbet koyuymuş kalabalıkmış buralar.Ama anlamdım bişeyCADIARZUkafamçokkarıştı
Cerencim kızının fotosu harika.Allah bağışlasın.Maşallah.Allah nazarlardan sakınsın

Günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

he sen otur evde otur boşver gari ramazandan sonra atarsın kendini sokaklara :)
yaaa neden ölee diyossunn noldukine neden gelmeme ihtimalin var nolduuuu :uhm:

Aşkolsun beaaa ben dedim ki aramıza yeni katılan canlar diyeeee[/QUOTE]

ben yeni diiiliiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm -tatlicadiarzu-

en son buluştuğunuzda ne oldukiiiiiiiiiiiii :1shok:

heeee anladım amaannn boşver yaaaa o gelmek istediğinde her seferinde bir bahane uydurursun şimdiden bunları düşünüp kendini şartlandırma sallaaa gitsinnnnnn bayanssulusmile

noliiii lööööööööööööööööööööö bir şeyler kaçtı ir şeyler olmuş amaaa saman altından konuşuyor bu gacılarrrrrrrrrrr bilmiyorumkismile

sengul msneye gelsene bısey dıcemmmmmmm cewrımdısıyım he haberın ossun :sinifsinif:

yaaa dedikodumu yapıyorsunuzzzzzz lmaz:

aminnnnnnnnnnnnnnn

tabikide getiririm yeterki ben geliyim kaydirigubbakcemile3

evet roşum ya bu gacılar bişiler yapmışlar bişiler olmuş ammaaa böyle gizli saklı msn falan konuşuyorlar baksana neeee kaaa ayıp demiiii

size iyi tatiller o arada bir hafta dinlenin ailecek

sakaryam hayırlı ıftarlar

sanada panter gacısı aç iftarı yak cigarayı kafan yerine gelsin

günaydın boşverimmmmm neden 1-0 yeni ne oldu bu kadar kötü etkiliyorsa seni tutma canım orucu sağlığn bozulur allah muhafaza

sağol canım allah bizlerebağışlasın inşallah darısı senin başına sıra onda artık

Dün akşam iftarda bişey yememiştim.Sahurdada 2 dilim ekmek yedim sanırsam bu yüzden etkileniyorum şuan bu kadar fazla..Arada bir oruçta fire verebilirim zaten.Pazar ev taşıyacaz muhtemelen o gün tutamam.Allah affetsin.Kışın telafi ederim artık.

Bizde bebişe çok var.Artık buluşmalardan birinde karşılaşırsak inşallah senin o tetlı kızını severim.

anladım canım tüm gün insan susuz kalınca iftarda tıkanılıyor tabi yemen yenmiyor iftarda geç olunca ilerleyen saatlerde atıştırma gibi bir olanakta kalmıyor herkes sızıyor

sahurda zaten uyku sersemi pek yenmiyor ama dediğim gibi sağlığını etkiliyorsa zaten tutman doğru değil. Allah affetsin ömür vesin telafisini ileriki günlerde yapabilirsin.

inşallah canım inşallah bakalım bende istiyorum sizlerle bir araya gelmeyi fakat nasip...

eveet yeni deilsiin,şengülcüm sık uğramadıı için untmuştur balımyerimseniben
bencede zelişcim şimdiden pek hevesli inş.dediğin oomaz
he kııs bu karılaa vaa ya bunlar bişeler etmişler bide dedikodu yapıyolaar abboovvsempatiksalakcinni
ama ben çözdüm sor niden sor
çünkü ne kaa zekiyimsositososito
buluşma olursa mutlka gel,yorumların benim kafay çok yakın tanışalım kaynaşalım pıstıkımkaydirigubbakcemile
bende eskiden bu hatayı yapıyodum boşvercim,bi senesi ramazan sonrası bi hastalandım,
dr a gittim kandaki deerler düşük,tansiyon yerlerde zor toparlandım,o gün bugün iftar ve sahuru abartmadan yerim,dediğin gibi çok zorlanıyodum,ee gece gündüz aç tebi,şimdi açlığa daha dayanıklıyım,ama susuzluk beni öldürüyo,
sende dikkat et beslenmeneolumunekankayizsmile
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzCADIARZU

günaydın tatlımŞeniz

güünaaydıınlar sakaryaam
önce size laf yetiştirdim,sonacıma yorumumu yazıp hemen kaçıciim,
efeniim bugün kıvırcık kısçemin doom günüsü,16 yaşına girecek ,benle aynı yaşta olcek anlıcaanız,zemuszemus
allahım hangi ara bu kaa büyüdüler hiç anlamadım,bebişliklerini çok özlüorum:gitme:
ramazan dolayısıyla kutlama gibi deelde yakınlarımızla iftar sonrası toplaşıp eğlencez,
onun için bişeler hazırlıyorum ,öğlende korucuka götürcem randevumuz vardı önceden,
gelincede iftar hazırlarım,kardeşlerim yemee gelcek,
anlıcaanız üzre çook youun bi gün olcek benim içinboshayallersmile
kolaylıklar dileyin lüffenŞeniz

Uyarın için saol canım deniyecem bişeyler yemeyi..

Her zamanki gibi yoğunsun yani.Sen alışıksın zati bu yoğunluklara..

Kızınında doğumgünü kutlusun.Nice yıllara..

heee yeni diiliimm ama yenisin didiler ne edek

heee zeliş evlensinde o zaman dinleriz inşallah mutluluklarını :)

sen ne kaaa zeki bir gariseennn şu çözdüğün durumu accıkın çıtlatıver gari yohsam ben çatlayacem meraktan bilmiyorumkismile (aslında hiç meraklı değilimdir dünya yansa umurum olmaz ayollll zemuszemus )

buluşma olursa eğer ve bana uyarsa gelmek isterim ama sizlerde geliniz lütfen lafta kalmasın klava:

tanışalım kaynaşalım hoplaşalım zıplaşalım gari haydiiiiiiii :teytey: :teytey: :dance: :dance:

wooowwww bu gün kızçenin doğum günüsü dimeekk hemide 16 olmuş annesi büyümüşşş genç kız olmuşşş Daha nice nice senelere sağlıkla varsın sizlerle inşallah

Uploaded with ImageShack.us

Allah yüzünü hep güldürecek insanlarla karşılaşmasını nasip etsinn :Saruboceq:

(Kız annesi olunca dualar böle oliii gari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…