Sakarya///54

valla geceleri balkonda geçirmeni acaip kıskaniim haa,
püfür püfür sefan olsun yane,sempatiksalakcinni
doom gecemiz güzel geçti,harala gürele 2 saat içinde hallettikboshayallersmile
pisiiye korucuktan ev çıkmıştı,oraya taşıncak cnmcıımmirmirmirmir

kıskanma bebeeeeeem kac gel deyom sana aaallasewersen
ohh ohh masallah ıı eglendınız yanı
pısıcıgın ewcagızı hayırlı ugurlu olsun bebenkım

tabee süpürkeme atlayıp geliveriim demii,
saol inş.hayırlısıyla yerleşçek evceezineboshayallersmile
aallaaah davulcu benim sokakta,alkisalkisalkis
kısçem oruç tutçak yarın,onun sahuru için bekliim ama fekat çok uykum vaamirmirmirmir

bayılıyom buna beaaaa
supurgeyle deeeell kızanım aracla opuyorumnanaktan
ben mamamı yedım cıgaramı ıcıyom ezandan sonada zıbarırım artıkın
allah kabul etsın bebenkım:Saruboceq:

haftanın son iş gününden herkese kocaman günaydııııııınnnnnnnnnnn
vedeeeeee hayırlı cumalar kızlaaaaaarrrrrrrrr

kısss deliiii hevesli olcen tabiii hayatının en güzel gününe sayılı zaman kalmışken neden durgun olasınki.....
Mutlu huzurlu neşe dolu ol ama stres sıkıntı yapıpta o en güzel günü mahvetme değmez çünkü...

aaaa ne demek hazır değilim saçmalama olurmu hiç öyle şey aybalam hazır olmasan zaten evlilik kararını almış olamazdın güzelim. Sen sadce artık vakit iyice yaklaştığı için yavaş yavaş panik olmaya başlıyorsun hepsi bu. Ama elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış birtanem ve unutma ki bu düğün senin düğünün hayatta bir kez olacak bir şey bu yüzden tadını çıkarmaya bak.

Ben mesela hiç ağlamadım ne kına gecesinde nede düğünümde haaaa birde çok sakin idim habire gülüyordum espiri yapıyordum ama benim ailem eşimin ailesi gebermişti heyecandan elleri titiriyordu hepiciğini
onlar bizi sakinleştireceğine biz onları teselli etmiştik.
umarım senin düğününde böyle sakin sessiz neşe dolu mutlulukla sorunsuz geçer balım...

fırın markası sormuşsun birde tatlım benim evdeki bütün eşya arıston evleneli iki yıl oldu gari iki yıldır her eşyamıda kullandım hepsinden de çok çok memnunum.

ceren düğünde 24 25 eylül inşallh bir aksilik olmazsaa :teytey:

oooo az kalmış süpperrrrr hadi bakalım hayırlısı ile yapıver düğünüde gel bu taraflara
düğünden ne kadar zaman sonra adapazarına geleceksiniz.

herkes evli çoluk çocuk sahibi bir benmiyim burda küçük çocuksuzz ne. beyaz toprak gözükmüyor ortalarda

aaa dert ettiğin şeye bak ne demek küçük ve çocuksuz biz yaşlımıyız canım :dilcikar:

çocuk mevzusuda kolay cicin sen hele bir evlen arkasından yaparsın çocuğu ben gibi

ay allah şansa bak kaydirigubbakcemile3 neyse yazdın ya gari buda yeter gülüm sağolasın

şengülle mesanedenmi görüştün süpperrsinnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

heee burdan anlatma zatiiii halka açık yerlerde olay olur hele hele söz konusu karı milleti ise aman yareeebbiiiiiiii bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

tamam balam buluşmada lütfen çok rica ediyim karşılaşalım tanışalım yohsa falla darılırım haaaaaaaaa :1no2:

bende sigara kullanırken öyle idim ama artık diğilim kaydirigubbakcemile3

hem kızlar ne marka fırın kullanıyorsun ben ne alım hiç demiyorsunuzz yaa

demişler yaa kıs ne tez canlısın dur accıkın kaydirigubbakcemile3

Günaydın beyaz Toprak nabersin.
Denizlere gidilmiş bir güzel serinlenmiş oh oh sefanız olsun anacım yaaaa zemuszemus madem böyle bir niyetiniz düşünceniz kesin vardıda neden oruç tutuyorsunuzki sempatiksalakcinni bak senide sağlığınıda fena etkilemiş kötü lmuş neyseki çabuk toparlanmaşsın iyi bari...

iftar için evet canım perşembe olabilir banada uyar umarım burda konuşan herkes katılır ve gülüş cümbüş bir iftar yemeği olaaarrr zemuszemus
yer içinde aslında sapancada çok güzel yerler var göl kenarı bahçe falan fakat sanırım herkesin gelmesi zor olur bu yüzden merkezden bir yerlerden bakmak gerek ben hele bir düşünem aklıma gelirse yazaraaamm şincik kafam basmiyiii kaydirigubbakcemile5

heeee anladım tahmin doğrultusunda hareket ediyorsun gari ama kimi çekiştiriyorsunuz onu anlayamadım

efet efet sende kızçeni al gel görüştüğümüzde oturur bire bir ağızdan dinleriz olanları.

inşallah gelicem şimdilik niyetim bu ama malum çocuklu karıyam çitlenbik bir arıza çıkarmazsa ve buluşma iptal edilmezse eğer perşembe akşamı sizlerle olurum zannımca.

bayılıyom buna beaaaa
supurgeyle deeeell kızanım aracla opuyorumnanaktan
ben mamamı yedım cıgaramı ıcıyom ezandan sonada zıbarırım artıkın
allah kabul etsın bebenkım:Saruboceq:

allah kabul etsin ne diyim gece kuşları
bekarkene bende öyle idim iş yok güç yok koca yok sorumluluk yok ohhh sabahlara kadar otur akşamlara kadar yat nee kaaa güzeldii bayanssulusmile

ama tabi şimdikide ayrı bir güzel canımmmmm opuyorumnanaktan

neysem sen şincik uykudasın gari uyandığın vakit grş. artıkın bacım :teytey:

Günaydınnnn

Bugün cuma diye sevinmek vardı ama pazar ev taşıyacaz nasıl olacak bilemiyorummm

Kısmetsizim yeni evin hayırlı olsun seninde..

Beyazım Toprağım yanarsın tabi bembeyaz hatunsun sen yahuu..

Perşembe şimdilik uygun gibi gözüküyor banada bir aksilik çıkmaz umarım..

Pazartesi Salı izinli olacam büyük ihtimal.Buralarda olamam.Bir aksilik çıkarsa ararım seni.

kolay gelsin Allah yardımcın olsun

Dedikodu falan değildi yapılan beyaz toprak sadece olmuş bir şeyin üzerinden yapılan ufak bir yorumdu. Ki o gün aramızda yeni bir arkadaş vardı ne olduğunu anlamadı bile kız. Onu bırak ben bile bir garip tuhaf oldum. Sadece bunu söylemek istemiştim. Yoksa ben asla iki kişi arasında olanlara karışmam beni ilgilendirmez. Ama ordaki durumda hatalı davranan sendin bana göre çünki oraya gelmeden önce olup bitenleri bilmeden ters yaptın kusara bakmada.... Dahada bir yorum yazmam aşkolsun yanee .....Neyseeeee diyommmmmm
alsanaalsanasmile

Günaydın cicim nabersin
olsun sen yine sevin güzelim bu gün cuma ne ala ne ala
haftasonuda umarım herşey çar çabuk ışık hızıyla halolur güzelim yaaa madem bu kadar çabuk merkeze taşınacaktın neden gittin o tarafa yazık eşyalarında yeni taşınırken yollarda mahvolucaklar....

Allah yardımcın olsun diyim başkada bişi demiyim perşembe akşamı eğer gelirsen bende çok memnun kalırım tanışmak isterim hepinizle...

Merkeze geleceğim belli değildiki canım.Son bir gelişmeyle taşınıyoruz.

İnşallah dediğin gibi olur çarçabuk biter herşey.

Perşembe gelmek istiyorum çok.

Bence ya burda olan biteni anlatın yada sorununuzu burda atışarak değil kendi aranızda çözümleyin.
Açıklamak istemiyorsanız(ki bu gayet normal) peki buraya niye taşıdınız konuyu.
Gerilimi daha çok yükseltmeye yarar bu sadece

..

Son düzenleme:
oooo bugün cumaymış şimdi öğrendim yarın tatil sabah erken kalmıycam hele iftara kadar yatabilsem süper olur

cumanız mübarek olsun

Merkeze geleceğim belli değildiki canım.Son bir gelişmeyle taşınıyoruz.

İnşallah dediğin gibi olur çarçabuk biter herşey.

Perşembe gelmek istiyorum çok.

hımm anladım canım hakkında hayırlısı olsun umarım göz açıp kapayana herşey bitmiş olur.

evet canım bende istiyorum en yapıp ne edip kızçemi alıp takılcam size sende mutlaka gel emi bacım.

oooo bugün cumaymış şimdi öğrendim yarın tatil sabah erken kalmıycam hele iftara kadar yatabilsem süper olur

cumanız mübarek olsun

çalışan birisi olarak cuma olduğunun farkında değilsen eğer
ya işlerin çok yoğun günleri karıştırdın
yada ben gibi çalışmayı çok seviyorsun takip etmiyorsun

CumaymışmıııCADIARZU

Ben pazartesiden bekliyorum cumayı asla kaçırmam
:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olayın üzerinden çok uzun bir zaman geçmesine rağmen ne panter nede ben bu konuyu buraya taşımadık ve hiç bi şekilde konuşmadık sen ikimizin arasındaki mevzuyu neden buraya yansıttın bunu anlamış değilim bence bu yorumu dahi yapmaman gerekiyodu .

haklısın canım aynen sana katılıyorum iki kişi arasında olanlar sadece o iki kişiyi ilgilendirir mahkeme kurmak kimseye düşmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…