valla geceleri balkonda geçirmeni acaip kıskaniim haa,
püfür püfür sefan olsun yane,sempatiksalakcinni
doom gecemiz güzel geçti,harala gürele 2 saat içinde hallettikboshayallersmile
pisiiye korucuktan ev çıkmıştı,oraya taşıncak cnmcıımmirmirmirmir
tabee süpürkeme atlayıp geliveriim demii,
saol inş.hayırlısıyla yerleşçek evceezineboshayallersmile
aallaaah davulcu benim sokakta,alkisalkisalkis
kısçem oruç tutçak yarın,onun sahuru için bekliim ama fekat çok uykum vaamirmirmirmir
saol ceren iyiyim şükür uğraşıp duruyoruzz işte çokmu hevesli duruyorummm bende hiç hevesli değilim diyordummm. Sanki bu aralar evliliğe hazır değilim gibi geliyor ailemdende ayrı kalmak istemiyorumm ağlıyorum valla zor geliyoo evlenincede kocamla cicim ayları güzel olur sonra başlarım şikayet etmeyee bendee kaydirigubbakcemile3
birde kızlar multifonksiyonlu fırın alacam bosch mu arçelikmi karar veremiyorum kullanananız varsa ona göre alayım sizce hangi markanın fırını iyi?
ceren düğünde 24 25 eylül inşallh bir aksilik olmazsaa :teytey:
herkes evli çoluk çocuk sahibi bir benmiyim burda küçük çocuksuzz ne. beyaz toprak gözükmüyor ortalarda
cerennnn gııııı yazdıklarını alıntıladım
pcnın sarjı bıtttı
bıdaha alıntıladım elektutunkler gıtttı
su an hepıcıgı tepemde ondan sebep kısa yoldan cwp werıyımmmmm
sengulle bayadır gorusmedık ondan sebep mesaneden acukun guncel haberlerı gozden gecırdık:)
war ufak tefek bısler de onemlı dııılllll
eger bulusmada karsılasırsak anlatırım bebenkım olar mı burdan dallandırıp budaklandırmaya gerenk yk orucumu acıyom 1 lt yakın su ıcıyom ardından cuuubamı ıcıyom we hyde cıgaramı yakıyom hemncık bı sakınım annatamam haha nsen ben kacııım ck ısım waaa bugun
hem kızlar ne marka fırın kullanıyorsun ben ne alım hiç demiyorsunuzz yaa
iyi akşamalr hayırlı iftarlar kızlar ben geeellddiiiiiim aman ne geldim sormayın yanıyorum valla cayır cayır allahım sen yakma
dün canom ben ve kızları denize gittik çok eğlendik serinledik bulutlu havaya aldandık yanmayız sandık ama şuan kıpkırmızı iğrenç bişey oldum yaa bide koca gün aç açına denizde debelenmekten bünye kaldırmadı akşam ateşlendim tansiyonum falan düştü anca toparladım kendimi ama deyinki pişmanmısın heç değilim çünkü hayatımın en keyifli gününlerinden birini geçirdim hele canonun suyun içinde attığı taklaları görüp nasıl su balesi yaptını görmeniz gerek=))
neysem dünkü muhabbet süpermiş gelen giden olmuş iftardan bahsedilmiş dün canomlada konuştuk burdanda yazılan yorumlara görede haftaya perşembe yapmayı düşünüyoruz uygunmudur sizin içinde, kapalı değilde bahçeli bi yer düşünüyoruz ama daha bulamadık sizde bu konuda yardımcı olur fikir beyan ederseniz sevinirim bir an önce yerde belli olsunda herkeslere haber verelim dimi ama toplaşınca hep beraber rahat rahat dedikodu yaparız ayrıca imasız şifresiz açık ve net.
öpüldüzünüz tekerar hayırlı iftarlar.
valla cnm zeki karıyamda ,benimki sadece tahmin artık doğru olup olmadıını görüştüümüzde dinleriz boshayallersmile
hele sen bi buluşmaya gelde lafta kalıp kalmadıını görürsünkaydirigubbakcemile
kısçem içinde çok tşk ederim,kocamaan bi aamin deyim:Saruboceq:
bayılıyom buna beaaaa
supurgeyle deeeell kızanım aracla opuyorumnanaktan
ben mamamı yedım cıgaramı ıcıyom ezandan sonada zıbarırım artıkın
allah kabul etsın bebenkım:Saruboceq:
Günaydınnnn
Bugün cuma diye sevinmek vardı ama pazar ev taşıyacaz nasıl olacak bilemiyorummm
Kısmetsizim yeni evin hayırlı olsun seninde..
Beyazım Toprağım yanarsın tabi bembeyaz hatunsun sen yahuu..
Perşembe şimdilik uygun gibi gözüküyor banada bir aksilik çıkmaz umarım..
Pazartesi Salı izinli olacam büyük ihtimal.Buralarda olamam.Bir aksilik çıkarsa ararım seni.
kolay gelsin Allah yardımcın olsun
iyi akşamalr hayırlı iftarlar kızlar ben geeellddiiiiiim aman ne geldim sormayın yanıyorum valla cayır cayır allahım sen yakma
dün canom ben ve kızları denize gittik çok eğlendik serinledik bulutlu havaya aldandık yanmayız sandık ama şuan kıpkırmızı iğrenç bişey oldum yaa bide koca gün aç açına denizde debelenmekten bünye kaldırmadı akşam ateşlendim tansiyonum falan düştü anca toparladım kendimi ama deyinki pişmanmısın heç değilim çünkü hayatımın en keyifli gününlerinden birini geçirdim hele canonun suyun içinde attığı taklaları görüp nasıl su balesi yaptını görmeniz gerek=))
neysem dünkü muhabbet süpermiş gelen giden olmuş iftardan bahsedilmiş dün canomlada konuştuk burdanda yazılan yorumlara görede haftaya perşembe yapmayı düşünüyoruz uygunmudur sizin içinde, kapalı değilde bahçeli bi yer düşünüyoruz ama daha bulamadık sizde bu konuda yardımcı olur fikir beyan ederseniz sevinirim bir an önce yerde belli olsunda herkeslere haber verelim dimi ama toplaşınca hep beraber rahat rahat dedikodu yaparız ayrıca imasız şifresiz açık ve net.
öpüldüzünüz tekerar hayırlı iftarlar.
Günaydınnnn
Bugün cuma diye sevinmek vardı ama pazar ev taşıyacaz nasıl olacak bilemiyorummm
Kısmetsizim yeni evin hayırlı olsun seninde..
Beyazım Toprağım yanarsın tabi bembeyaz hatunsun sen yahuu..
Perşembe şimdilik uygun gibi gözüküyor banada bir aksilik çıkmaz umarım..
Pazartesi Salı izinli olacam büyük ihtimal.Buralarda olamam.Bir aksilik çıkarsa ararım seni.
ooo gece sohbet koyulaşmış buralarda günaydın hanımlar[/QUOTGünaydın canım
Kızlar merhaba
Merhabalaaaaarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Günaydın cicim nabersin
olsun sen yine sevin güzelim bu gün cuma ne ala ne ala
haftasonuda umarım herşey çar çabuk ışık hızıyla halolur güzelim yaaa madem bu kadar çabuk merkeze taşınacaktın neden gittin o tarafa yazık eşyalarında yeni taşınırken yollarda mahvolucaklar....
Allah yardımcın olsun diyim başkada bişi demiyim perşembe akşamı eğer gelirsen bende çok memnun kalırım tanışmak isterim hepinizle...
Dedikodu falan değildi yapılan beyaz toprak sadece olmuş bir şeyin üzerinden yapılan ufak bir yorumdu. Ki o gün aramızda yeni bir arkadaş vardı ne olduğunu anlamadı bile kız. Onu bırak ben bile bir garip tuhaf oldum. Sadece bunu söylemek istemiştim. Yoksa ben asla iki kişi arasında olanlara karışmam beni ilgilendirmez. Ama ordaki durumda hatalı davranan sendin bana göre çünki oraya gelmeden önce olup bitenleri bilmeden ters yaptın kusara bakmada.... Dahada bir yorum yazmam aşkolsun yanee .....Neyseeeee diyommmmmm
alsanaalsanasmile
oooo bugün cumaymış şimdi öğrendim yarın tatil sabah erken kalmıycam hele iftara kadar yatabilsem süper olur
cumanız mübarek olsun
Merkeze geleceğim belli değildiki canım.Son bir gelişmeyle taşınıyoruz.
İnşallah dediğin gibi olur çarçabuk biter herşey.
Perşembe gelmek istiyorum çok.
oooo bugün cumaymış şimdi öğrendim yarın tatil sabah erken kalmıycam hele iftara kadar yatabilsem süper olur
cumanız mübarek olsun
CumaymışmıııCADIARZU
Ben pazartesiden bekliyorum cumayı asla kaçırmam :lepi:
Dedikodu falan değildi yapılan beyaz toprak sadece olmuş bir şeyin üzerinden yapılan ufak bir yorumdu. Ki o gün aramızda yeni bir arkadaş vardı ne olduğunu anlamadı bile kız. Onu bırak ben bile bir garip tuhaf oldum. Sadece bunu söylemek istemiştim. Yoksa ben asla iki kişi arasında olanlara karışmam beni ilgilendirmez. Ama ordaki durumda hatalı davranan sendin bana göre çünki oraya gelmeden önce olup bitenleri bilmeden ters yaptın kusara bakmada.... Dahada bir yorum yazmam aşkolsun yanee .....Neyseeeee diyommmmmm
alsanaalsanasmile
Bence ya burda olan biteni anlatın yada sorununuzu burda atışarak değil kendi aranızda çözümleyin.
Açıklamak istemiyorsanız(ki bu gayet normal) peki buraya niye taşıdınız konuyu.
Gerilimi daha çok yükseltmeye yarar bu sadece
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?