Günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım
senin düğü ne vakit?
Günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım
senin düğü ne vakit?
eveet yeni deilsiin,şengülcüm sık uğramadıı için untmuştur balımyerimseniben
bencede zelişcim şimdiden pek hevesli inş.dediğin oomaz
he kııs bu karılaa vaa ya bunlar bişeler etmişler bide dedikodu yapıyolaar abboovvsempatiksalakcinni
ama ben çözdüm sor niden sor
çünkü ne kaa zekiyimsositososito
buluşma olursa mutlka gel,yorumların benim kafay çok yakın tanışalım kaynaşalım pıstıkımkaydirigubbakcemile
bende eskiden bu hatayı yapıyodum boşvercim,bi senesi ramazan sonrası bi hastalandım,
dr a gittim kandaki deerler düşük,tansiyon yerlerde zor toparlandım,o gün bugün iftar ve sahuru abartmadan yerim,dediğin gibi çok zorlanıyodum,ee gece gündüz aç tebi,şimdi açlığa daha dayanıklıyım,ama susuzluk beni öldürüyo,
sende dikkat et beslenmeneolumunekankayizsmile
günaydın tatlımŞeniz
günaydın roşumm valla bu ne yoğunlukk taşınıyormussun birde hadi hayırlısı bende 25inden sonra gelicem sakaryaya yerleştirmeye eşyaları allah yardımcın olsunn.
birde kızın varmış maşallhh büyümüş doğum günün kutlu olsunn onunda.
herkes evli çoluk çocuk sahibi bir benmiyim burda küçük çocuksuzz ne. beyaz toprak gözükmüyor ortalarda
Canım karıştırdın sen taşınan benim...
Ayrıca bende 3 aylık evli ve malumunuz çocuksuz bir hatunum
Sanırsam beyaz toprakta kızgın kumlardan serin sulara atlıyor şuan..
zelis boch urunlerı guzel ama
ben arcelık dıyorummmm
saolasın cnm,rabbim sanada bu günleri yaşamayı nasip etsinŞenizHer zamanki gibi yoğunsun yani.Sen alışıksın zati bu yoğunluklara..
Kızınında doğumgünü kutlusun.Nice yıllara..
valla cnm zeki karıyamda ,benimki sadece tahmin artık doğru olup olmadıını görüştüümüzde dinleriz boshayallersmilesen ne kaaa zeki bir gariseennn şu çözdüğün durumu accıkın çıtlatıver gari yohsam ben çatlayacem meraktan bilmiyorumkismile (aslında hiç meraklı değilimdir dünya yansa umurum olmaz ayollll zemuszemus )
buluşma olursa eğer ve bana uyarsa gelmek isterim ama sizlerde geliniz lütfen lafta kalmasınklava:
tanışalım kaynaşalım hoplaşalım zıplaşalım gari haydiiiiiiii :teytey: :teytey: :dance: :dance:
wooowwww bu gün kızçenin doğum günüsü dimeekk hemide 16 olmuş annesi büyümüşşş genç kız olmuşşş Daha nice nice senelere sağlıkla varsın sizlerle inşallah
Uploaded with ImageShack.us
Allah yüzünü hep güldürecek insanlarla karşılaşmasını nasip etsinn :Saruboceq:
(Kız annesi olunca dualar böle oliii gari :)
boşvercim doğrusunu açıklamış cnm,dilekerin için çok tşk ederim Şenizgünaydın roşumm valla bu ne yoğunlukk taşınıyormussun birde hadi hayırlısı bende 25inden sonra gelicem sakaryaya yerleştirmeye eşyaları allah yardımcın olsunn.
birde kızın varmış maşallhh büyümüş doğum günün kutlu olsunn onunda.
herkes evli çoluk çocuk sahibi bir benmiyim burda küçük çocuksuzz ne. beyaz toprak gözükmüyor ortalarda
saolasın pantişim ,he valla kısçem 16 sından gün aldı,şaka gibinboshayallersmileheyooooooo tunaydın mıllet
naparsınız beeeeeeeeeeebilmiyorumkismile
bırazdan doncem cwplıycem de hemnecıkın zemuszemus
rosum kızcenın dooooom gunu kutlu we mutlu olsun eh masalllah 16 oldu he wayyyybeeeopuyorumnanaktan
selam hatunlarrrr
cerencimm kızcen çok şeker maşallah ..allah nazarlardan saklasın..inş. buluşmalara uyarsa tanışırız.
boşverim allah kolaylık versin.bende bayram sonrası taşınacam herhalde..ama şimdiden gözümde büyüyoo..
bende eltimdeydim.malum kızçemizin doğum günüsüydü.allahım ne çabuk büyüdüler.daha dün ufacıktılar..allahım iyi yazılar yazsın inşallah..
hade burdan da kutluyım.kıvırcık kızcem doğum günün kutlu olsunnn...sefiyoruz seniiiiii
mandalina şekerim arada cee diyip kaçıyosun.tanıt kendini canımmm
panter kıs ne bahtsızmışın.önce pil bitmiş sona elektrikler...gerçi benimde pc arızalı.onun için kocişinkinden giriyorumm
kızlar hepiciğiniz öperemmm.sıcaklarda dikkat olun kendinizee
saol ceren iyiyim şükür uğraşıp duruyoruzz işte çokmu hevesli duruyorummm bende hiç hevesli değilim diyordummm. Sanki bu aralar evliliğe hazır değilim gibi geliyor ailemdende ayrı kalmak istemiyorumm ağlıyorum valla zor geliyoo evlenincede kocamla cicim ayları güzel olur sonra başlarım şikayet etmeyee bendee kaydirigubbakcemile3
birde kızlar multifonksiyonlu fırın alacam bosch mu arçelikmi karar veremiyorum kullanananız varsa ona göre alayım sizce hangi markanın fırını iyi?
pıstttt
rosum gacısı naber
hişşt panter gacısı iiim ama yorgunum biraz,senden nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?