Sakarya///54

Günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım
senin düğü ne vakit?

saol ceren iyiyim şükür uğraşıp duruyoruzz işte çokmu hevesli duruyorummm bende hiç hevesli değilim diyordummm. Sanki bu aralar evliliğe hazır değilim gibi geliyor ailemdende ayrı kalmak istemiyorumm ağlıyorum valla zor geliyoo evlenincede kocamla cicim ayları güzel olur sonra başlarım şikayet etmeyee bendee kaydirigubbakcemile3

birde kızlar multifonksiyonlu fırın alacam bosch mu arçelikmi karar veremiyorum kullanananız varsa ona göre alayım sizce hangi markanın fırını iyi?

günaydın roşumm valla bu ne yoğunlukk taşınıyormussun birde hadi hayırlısı bende 25inden sonra gelicem sakaryaya yerleştirmeye eşyaları allah yardımcın olsunn.
birde kızın varmış maşallhh büyümüş doğum günün kutlu olsunn onunda.

herkes evli çoluk çocuk sahibi bir benmiyim burda küçük çocuksuzz ne. beyaz toprak gözükmüyor ortalarda

heyooooooo tunaydın mıllet
naparsınız beeeeeeeeeeebilmiyorumkismile
bırazdan doncem cwplıycem de hemnecıkın zemuszemus
rosum kızcenın dooooom gunu kutlu we mutlu olsun eh masalllah 16 oldu he wayyyybeeeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Canım karıştırdın sen taşınan benim...
Ayrıca bende 3 aylık evli ve malumunuz çocuksuz bir hatunum
Sanırsam beyaz toprakta kızgın kumlardan serin sulara atlıyor şuan..

cerennnn gııııı yazdıklarını alıntıladım
pcnın sarjı bıtttı
bıdaha alıntıladım elektutunkler gıtttı
su an hepıcıgı tepemde ondan sebep kısa yoldan cwp werıyımmmmm
sengulle bayadır gorusmedık ondan sebep mesaneden acukun guncel haberlerı gozden gecırdık:)
war ufak tefek bısler de onemlı dııılllll
eger bulusmada karsılasırsak anlatırım bebenkım olar mı burdan dallandırıp budaklandırmaya gerenk yk orucumu acıyom 1 lt yakın su ıcıyom ardından cuuubamı ıcıyom we hyde cıgaramı yakıyom hemncık bı sakınım annatamam haha nsen ben kacııım ck ısım waaa bugun

Canım karıştırdın sen taşınan benim...
Ayrıca bende 3 aylık evli ve malumunuz çocuksuz bir hatunum
Sanırsam beyaz toprakta kızgın kumlardan serin sulara atlıyor şuan..

canım benım kusura bakma topiği kullanmayı çok bilmiyorum karıştımmbilmiyorumkismile

ben ole dıyorum bebenkım
ama kızlarda fıkır sana
bzıde bosch un hıcbı urunu yoktur
arcelıgın ck war we ck ta memnunum

iyi akşamalr hayırlı iftarlar kızlar ben geeellddiiiiiim aman ne geldim sormayın yanıyorum valla cayır cayır allahım sen yakma
dün canom ben ve kızları denize gittik çok eğlendik serinledik bulutlu havaya aldandık yanmayız sandık ama şuan kıpkırmızı iğrenç bişey oldum yaa bide koca gün aç açına denizde debelenmekten bünye kaldırmadı akşam ateşlendim tansiyonum falan düştü anca toparladım kendimi ama deyinki pişmanmısın heç değilim çünkü hayatımın en keyifli gününlerinden birini geçirdim hele canonun suyun içinde attığı taklaları görüp nasıl su balesi yaptını görmeniz gerek=))
neysem dünkü muhabbet süpermiş gelen giden olmuş iftardan bahsedilmiş dün canomlada konuştuk burdanda yazılan yorumlara görede haftaya perşembe yapmayı düşünüyoruz uygunmudur sizin içinde, kapalı değilde bahçeli bi yer düşünüyoruz ama daha bulamadık sizde bu konuda yardımcı olur fikir beyan ederseniz sevinirim bir an önce yerde belli olsunda herkeslere haber verelim dimi ama toplaşınca hep beraber rahat rahat dedikodu yaparız ayrıca imasız şifresiz açık ve net.
öpüldüzünüz tekerar hayırlı iftarlar.

selam hatunlarrrr
cerencimm kızcen çok şeker maşallah ..allah nazarlardan saklasın..inş. buluşmalara uyarsa tanışırız.
boşverim allah kolaylık versin.bende bayram sonrası taşınacam herhalde..ama şimdiden gözümde büyüyoo..
bende eltimdeydim.malum kızçemizin doğum günüsüydü.allahım ne çabuk büyüdüler.daha dün ufacıktılar..allahım iyi yazılar yazsın inşallah..
hade burdan da kutluyım.kıvırcık kızcem doğum günün kutlu olsunnn...sefiyoruz seniiiiii
mandalina şekerim arada cee diyip kaçıyosun.tanıt kendini canımmm
panter kıs ne bahtsızmışın.önce pil bitmiş sona elektrikler...gerçi benimde pc arızalı.onun için kocişinkinden giriyorumm
kızlar hepiciğiniz öperemmm.sıcaklarda dikkat olun kendinizee

Her zamanki gibi yoğunsun yani.Sen alışıksın zati bu yoğunluklara..

Kızınında doğumgünü kutlusun.Nice yıllara..
saolasın cnm,rabbim sanada bu günleri yaşamayı nasip etsinŞeniz
valla cnm zeki karıyamda ,benimki sadece tahmin artık doğru olup olmadıını görüştüümüzde dinleriz boshayallersmile
hele sen bi buluşmaya gelde lafta kalıp kalmadıını görürsünkaydirigubbakcemile
kısçem içinde çok tşk ederim,kocamaan bi aamin deyim:Saruboceq:
boşvercim doğrusunu açıklamış cnm,dilekerin için çok tşk ederim Şeniz
saolasın pantişim ,he valla kısçem 16 sından gün aldı,şaka gibinboshayallersmile

eltim saolasın,her iki kısçemizede rabbim ii yazılar yazsın inş.:Saruboceq:

cnm benim fırınım arçelik ,3 yıl önce almıştım,
hani şu üst gözü tek başına pişirenlerden,altındada 3 lü pişirme var,
şimdiye dek hiç sorun yaşamadım,çokta güzel pişiriyo,tam istediim gibikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…