Sakarya///54

aman neyse herkezlere slm hanımlar nasılsınız bugün ben biraz acılı ve gerginim varmı güneş yanığının acısını hafifletecek bildiğiniz bi formül eğlenmek suda oynamak zıblama güzelde sonradan şu ızdırabı olmasa offf valla off yani

roşumcum dün kızının doğum günüymüş ben onu atlamışım güzelim kusura bakma rabbim nice mutlu huzurlu sevdikleriyle beraber hayırlı seneler nasip etsin inş.doğum günü kutlu olsun güzel kızının
kısmetsizim hadi evin hayırlı olsun gülüm güle güle huzurla oturun inş.
boşvercim umarım gelirsin iftara özledik senide bayadır görmüyoruz bence taşınma sonrası iyi stres atarsın bizlerle
cerencim gelebilme ihtimaline çok sevindim beklicem mutlaka seni yer hakkındada fikirlerini bekliyorum
canom ne alemdesin güzelim yoksam sen bendendemi kötüsün hiç sesin çıkmıyıo=)
bi öğretmen arkadaş vardı buralara taşınacaktı sesi çıkmaz oldu geldimi yerleştimi acep ...

yaaa efet bu yılki güneş malesef ciddi hasarlar bırakacak kadar zararlı idi çok çok dikkatli olmak gerek bundan sonraki yıllar malesef böyle dahada ısınarak zarar vererek geçecek küresel ısınma yüzünden

valla canım ben 4-5 yıl önce yaşadım güneş yanığını ama tabii kullandığım güneş kreminin tarihi geçmiş ben fark etmedim koruyacağına beni güneşin tüm etkilerini daha çok üzerime çekmişti öyle böyle değil 2. derece yanıktı hemde yüz ve tüm vücut düşünebiliyormusun delikafadulden delikafadulden
hastaneye gitmiştim bana jel vermişlerdi o baya yumuşatıp acısını yanmasını almıştı
senin hastanelik bir durumun yoktur belki ama bir eczaneden en azından yumaşatması için jel krem tarzı bir şey alabilirsin. Yoğurt deneme sakın daha beter yakıyor haberin olsun

evet canım dedim yaaa eğer benim kuzu bir sürpriz yapmaz herşey yolunda olursa perşembe akşamı aranıza katılabilirim. böylelikle ilk tanışma faslımız gerçekleşmiş olur.

yer konusunda da araştırmadım daha ama bence bir an önce karar verilmesi gerek dimi herkes ona göre gelicek

o öğretmen arkadaş evlenince gelicek adapazarına canım şuan kayseride eylül sonunda düğünü var nasipse eylülden sonra burda olucak.

yok yok güzelim o evliydi çocuğu bile vardı yozgattan geleceklerdi hani evleri beyenmemişti çok eski falan demişti kent parkın oralarda ev tutmuşlardı .

Ah beyazım toprağım seni anlıorum ben bu yanık olayını balayında yaşadım ben felaketti

Bepantene al canım iyi gelir

şimdi çıkıp eczaneye gidecem zaten canım bakalım alıcaz bişeyler en azından ağrı kesici alayım ağrılarım hafiflesin mutlaka bi kremde verir eczane.
tahmin ettiğim gibi canomun kızıda fena olmuş buda bize ders olsun aç aç koca gün güneşin altında durulmaz öyle çarpar işte adamı bidahakine börekler çörekler ve ogün bütün gün hayalini kurdumuz karpuzuda alııp gidelim=))

yogunluk iş olarak değil beyin olarak var zor ve tahmin edilemeyeceği kadar bencil insanlarla çalışıyorum

kaydirigubbakcemile

düğün telaşıda var ondan kafam karışık

ceren düğünde 24 25 eylül inşallh bir aksilik olmazsaa :teytey:
Hayırlı ugurlu olsun canım

tünaydın
roşummm kıscene hayırlı ömür versin rabbimmmmm

bu hayatta benim su balemi görebilen bi kaç kişilik azınlık içindesin bil kıymetiniolumunekankayizsmile
buluşalım perşembe mübarek gün hem:))

canım hayırlı ugurlu olsun gülegüle oturun inşallah

Allah kolaylık verir inşallah boşverimbi taşın az zorlanda sonradan rahatlayınca iyiki taşındım dersin:)
perş. inş. bi aksilik çıkmaz da görüşürüz

şengülcüm ,üstünden uzun zaman geçti ve esas bunu yaşayanlar buraya yansıtmadı bizler huzursuz olmayalım , diye muhtemelen,buraya taşınması hoş olmadı bence de

olayın en dısında olan kısı olarak yorum yazabılecek en son kısı sensın arkadasım
ondan bu konuda konusma ıstersen he

slm mıllet
agzımızın tadı kacmasın hıc sengul yasananı yedırememıs yazmıs
orada olmayan ark.. yorum yazmasıda ck anlamsız
ama konu ck farklı yerlere gıtmıs nse zaten canım sıkkın bıde ıııcene sıkmayın be

nsem sahurda yatııım bırden acı ıle uyandım kolumda bı kasıntı ne oldugunu anlayamadım
kasndıkca battı battıkca kasındı nsem demın uyandımkol balon gıbı olmus dogru doktora gıttım
orumcek ısırmıs ılac ıle jel werdı
eger ıftara kadar gecmezse acıle gıdıp ıgne olcam

yok yok güzelim o evliydi çocuğu bile vardı yozgattan geleceklerdi hani evleri beyenmemişti çok eski falan demişti kent parkın oralarda ev tutmuşlardı .

heee anladım mumy diyorsun sen onlar geldi canım evide taşıdılar artık burda oturuyorlar buraya yazmıştı o artık geldim burdayım diye ama şuan yine yozgata gittiler okul işler için sonra kütahya ankara okul açılana kadar yapılacak işleri varmış adapazarında değiller yani şuan.

bencede aç aç denizemi girilir sizinkiside bir alem olmuş yaniii

evet git bir an önce al tedaviye başla.

yogunluk iş olarak değil beyin olarak var zor ve tahmin edilemeyeceği kadar bencil insanlarla çalışıyorum

kaydirigubbakcemile

düğün telaşıda var ondan kafam karışık

anladım canım allah kolaylık versin sana ne diyim zordur öyle tipler

düğün telaşı derken seninmi
profilde evli yazıyorr da

tunaydın sakaryam .....

Tünaydın pantercik nabersin....

bencede kimsenin ağzının tadı kaçmasın mübarek günde hiç gerek yok
konu nedir ne değildir bilmiyorum ama bu yüzden de çok yorum yazmıyorum umarım bir an önce sorun ne ise yada varsa çözümlenir ve arada kırgınlık kızgınlık kalmaz

eneeeeeeeeee çok geçmiş olsun yavruuzzz
allah allah yaaa nirden bulmuş örümcek seni zehirli değildir heralde sadece kaşıntımı vardı hay allah bak şu örümceğin yaptığına
inşallah iğneye gerek kalmazda jel ile geçer akşama kadar.

örümcek korkusu(araknafobya) tawan sekılde
aklım sasar normalde
gorsem yolumu degıstırırm dusun o kadar yanı
nerden geldı nasıl oldu anlamadım cnm dedım yha uyuyodum zehırlımıdır zehırsızmı bılemem
ama benı fena sısırdı kol oldu balon gıbı orucluyum ılac ıcemıyorum jelde ne kadar fayda eder bılmıyorumm cnm benım
bu arada smılıy mı kullanmaalsanaalsanasmile

Haklısın CANO sana sözüm yok
Dahada ne bişey derim ne bişey yazarım
BYE
ben bu durumu kurtarıcam diye bi tarafımı çatlatttım
madem açtınız konuyu bukadar bu saatten sonrada hiç kimse alınganlık yapmasın
öyle ben yazmam ben gelmem çocuklugu da yapmasın plz

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…