aman neyse herkezlere slm hanımlar nasılsınız bugün ben biraz acılı ve gerginim varmı güneş yanığının acısını hafifletecek bildiğiniz bi formül eğlenmek suda oynamak zıblama güzelde sonradan şu ızdırabı olmasa offf valla off yani
cerencim gelebilme ihtimaline çok sevindim beklicem mutlaka seni yer hakkındada fikirlerini bekliyorum
bi öğretmen arkadaş vardı buralara taşınacaktı sesi çıkmaz oldu geldimi yerleştimi acep ...
CumaymışmıııCADIARZU
Ben pazartesiden bekliyorum cumayı asla kaçırmam :lepi:
hımm anladım canım hakkında hayırlısı olsun umarım göz açıp kapayana herşey bitmiş olur.
evet canım bende istiyorum en yapıp ne edip kızçemi alıp takılcam size sende mutlaka gel emi bacım.
çalışan birisi olarak cuma olduğunun farkında değilsen eğer
ya işlerin çok yoğun günleri karıştırdın
yada ben gibi çalışmayı çok seviyorsun takip etmiyorsun
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hayırlı ugurlu olsun canımceren düğünde 24 25 eylül inşallh bir aksilik olmazsaa :teytey:
tünaydınheyooooooo tunaydın mıllet
naparsınız beeeeeeeeeeebilmiyorumkismile
bırazdan doncem cwplıycem de hemnecıkın zemuszemus
rosum kızcenın dooooom gunu kutlu we mutlu olsun eh masalllah 16 oldu he wayyyybeeeopuyorumnanaktan
bu hayatta benim su balemi görebilen bi kaç kişilik azınlık içindesin bil kıymetiniolumunekankayizsmileiyi akşamalr hayırlı iftarlar kızlar ben geeellddiiiiiim aman ne geldim sormayın yanıyorum valla cayır cayır allahım sen yakma
dün canom ben ve kızları denize gittik çok eğlendik serinledik bulutlu havaya aldandık yanmayız sandık ama şuan kıpkırmızı iğrenç bişey oldum yaa bide koca gün aç açına denizde debelenmekten bünye kaldırmadı akşam ateşlendim tansiyonum falan düştü anca toparladım kendimi ama deyinki pişmanmısın heç değilim çünkü hayatımın en keyifli gününlerinden birini geçirdim hele canonun suyun içinde attığı taklaları görüp nasıl su balesi yaptını görmeniz gerek=))
neysem dünkü muhabbet süpermiş gelen giden olmuş iftardan bahsedilmiş dün canomlada konuştuk burdanda yazılan yorumlara görede haftaya perşembe yapmayı düşünüyoruz uygunmudur sizin içinde, kapalı değilde bahçeli bi yer düşünüyoruz ama daha bulamadık sizde bu konuda yardımcı olur fikir beyan ederseniz sevinirim bir an önce yerde belli olsunda herkeslere haber verelim dimi ama toplaşınca hep beraber rahat rahat dedikodu yaparız ayrıca imasız şifresiz açık ve net.
öpüldüzünüz tekerar hayırlı iftarlar.
canım hayırlı ugurlu olsun gülegüle oturun inşallahselam hatunlarrrr
cerencimm kızcen çok şeker maşallah ..allah nazarlardan saklasın..inş. buluşmalara uyarsa tanışırız.
boşverim allah kolaylık versin.bende bayram sonrası taşınacam herhalde..ama şimdiden gözümde büyüyoo..
bende eltimdeydim.malum kızçemizin doğum günüsüydü.allahım ne çabuk büyüdüler.daha dün ufacıktılar..allahım iyi yazılar yazsın inşallah..
hade burdan da kutluyım.kıvırcık kızcem doğum günün kutlu olsunnn...sefiyoruz seniiiiii
mandalina şekerim arada cee diyip kaçıyosun.tanıt kendini canımmm
panter kıs ne bahtsızmışın.önce pil bitmiş sona elektrikler...gerçi benimde pc arızalı.onun için kocişinkinden giriyorumm
kızlar hepiciğiniz öperemmm.sıcaklarda dikkat olun kendinizee
Allah kolaylık verir inşallah boşverimbi taşın az zorlanda sonradan rahatlayınca iyiki taşındım dersin:)Günaydınnnn
Bugün cuma diye sevinmek vardı ama pazar ev taşıyacaz nasıl olacak bilemiyorummm
Kısmetsizim yeni evin hayırlı olsun seninde..
Beyazım Toprağım yanarsın tabi bembeyaz hatunsun sen yahuu..
Perşembe şimdilik uygun gibi gözüküyor banada bir aksilik çıkmaz umarım..
Pazartesi Salı izinli olacam büyük ihtimal.Buralarda olamam.Bir aksilik çıkarsa ararım seni.
şengülcüm ,üstünden uzun zaman geçti ve esas bunu yaşayanlar buraya yansıtmadı bizler huzursuz olmayalım , diye muhtemelen,buraya taşınması hoş olmadı bence deDedikodu falan değildi yapılan beyaz toprak sadece olmuş bir şeyin üzerinden yapılan ufak bir yorumdu. Ki o gün aramızda yeni bir arkadaş vardı ne olduğunu anlamadı bile kız. Onu bırak ben bile bir garip tuhaf oldum. Sadece bunu söylemek istemiştim. Yoksa ben asla iki kişi arasında olanlara karışmam beni ilgilendirmez. Ama ordaki durumda hatalı davranan sendin bana göre çünki oraya gelmeden önce olup bitenleri bilmeden ters yaptın kusara bakmada.... Dahada bir yorum yazmam aşkolsun yanee .....Neyseeeee diyommmmmm
alsanaalsanasmile
Bence ya burda olan biteni anlatın yada sorununuzu burda atışarak değil kendi aranızda çözümleyin.
Açıklamak istemiyorsanız(ki bu gayet normal) peki buraya niye taşıdınız konuyu.
Gerilimi daha çok yükseltmeye yarar bu sadece
..
yok yok güzelim o evliydi çocuğu bile vardı yozgattan geleceklerdi hani evleri beyenmemişti çok eski falan demişti kent parkın oralarda ev tutmuşlardı .
şimdi çıkıp eczaneye gidecem zaten canım bakalım alıcaz bişeyler en azından ağrı kesici alayım ağrılarım hafiflesin mutlaka bi kremde verir eczane.
tahmin ettiğim gibi canomun kızıda fena olmuş buda bize ders olsun aç aç koca gün güneşin altında durulmaz öyle çarpar işte adamı bidahakine börekler çörekler ve ogün bütün gün hayalini kurdumuz karpuzuda alııp gidelim=))
yogunluk iş olarak değil beyin olarak var zor ve tahmin edilemeyeceği kadar bencil insanlarla çalışıyorum
kaydirigubbakcemile
düğün telaşıda var ondan kafam karışık
tunaydın sakaryam .....
slm mıllet
agzımızın tadı kacmasın hıc sengul yasananı yedırememıs yazmıs
orada olmayan ark.. yorum yazmasıda ck anlamsız
ama konu ck farklı yerlere gıtmıs nse zaten canım sıkkın bıde ıııcene sıkmayın be
nsem sahurda yatııım bırden acı ıle uyandım kolumda bı kasıntı ne oldugunu anlayamadım
kasndıkca battı battıkca kasındı nsem demın uyandımkol balon gıbı olmus dogru doktora gıttım
orumcek ısırmıs ılac ıle jel werdı
eger ıftara kadar gecmezse acıle gıdıp ıgne olcam
eneeeeeeeeee çok geçmiş olsun yavruuzzz
allah allah yaaa nirden bulmuş örümcek seni zehirli değildir heralde sadece kaşıntımı vardı hay allah bak şu örümceğin yaptığına
inşallah iğneye gerek kalmazda jel ile geçer akşama kadar.
olayın en dısında olan kısı olarak yorum yazabılecek en son kısı sensın arkadasım
ondan bu konuda konusma ıstersen he
Haklısın CANO sana sözüm yok
Dahada ne bişey derim ne bişey yazarım
BYE
ben bu durumu kurtarıcam diye bi tarafımı çatlatttımHaklısın CANO sana sözüm yok
Dahada ne bişey derim ne bişey yazarım
BYE
geçmiş olsunnsem sahurda yatııım bırden acı ıle uyandım kolumda bı kasıntı ne oldugunu anlayamadım
kasndıkca battı battıkca kasındı nsem demın uyandımkol balon gıbı olmus dogru doktora gıttım
orumcek ısırmıs ılac ıle jel werdı
eger ıftara kadar gecmezse acıle gıdıp ıgne olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?