tövbe de beee
madem o kadar etkileniyon tutma güzelim orucu....
sağlığını bozacak halin yok ya....
ooo gelin hanım hoş geldiniz efendim nasılsınızzzzz
ne kadar güzel kayseri serin dimek gerçi burasıda çok aşırı sıcak değil artık
kısss evlilik stresi seni eritmiş anacım sen hiç meraklanma
sen hele bir evlen o kilolalar fazlası ile geri gelir rahat ol
hımm anladım canım ben sırf hani türkü evi müzikli ortam olduğu için dedim hayatım yoksa eğer kent parka gidilirse tabikide size eşlik ederim kızım için ideal bir yer orası
bir bardak değil bir demlik içerim orda çayı
haaa bu arada bizim kız çocukları çok seviyor gariii başka yanında çocuk getirecek olan varsa memnun kalırım ceren onlarla oynarken bende sizle sohbet edebilirim
tekrardan tünaydın cicim....
bekle bekle umarım hayal kırıklığı yaşamazsın...
heee gördüm gördüm nerde olduğunu
tımam sen izin vermiyorsan bende gitmiyorum (kentpark olacak ama)
ben didim nireler uygun diye yafrum kentpark ideal çocuk için malum yani :)
sağolasın roşumm beyaz zaten değiştirdi hemen yeri opuyorumnanaktan
bak sen baakk sen büyüttün tabi çocukları oohhhh sefa sürme sırasındasın öyle olsun bakem alsanaalsanasmile
bencede evlende rahatla kaydirigubbakcemile3
sen ben gibi rahatsın o zaman canım bende zayıflamamıştım
gerçi kiloda almamıştım
manyağa bak hem ekmek yemem diyor hemde kilo kaybediyorum diyor daha ne olmasını bekliyordun sen :hulya:
anloorum,ana olunca arada bize söz düşmez tebii,sağolasın canımmm.valla bilmiim neden oluyo..
annem aradı.onla çıkcem.yani emir büyük yerden..
sende fazla erteleme dr işini.olumunekankayizsmile
süpermiş sonunda yakaladım sizi=)))
kıslar dinlediim şarkıyı sizlere hediye ediim,
ayşe tunalı yıldızların altındaaa,sositososito
aman ne vaasa eski şarkılarda var bee,kocişim alıştırdı vallahi:asigim:
kıslar dinlediim şarkıyı sizlere hediye ediim,
ayşe tunalı yıldızların altındaaa,sositososito
aman ne vaasa eski şarkılarda var bee,kocişim alıştırdı vallahi:asigim:
anam kıs şarkılarla şahroş olmuşun bakıyorumm..zemuszemusyalan dünyaa herşey bomboooş ,
hancı sarhooş yolcu saarhooş ,amaneeysositososito
teşekkürler bende sana karagözlümü hedaye ediyorum :)
kıslar pantişimin modemi bozulmuş,ondan sebep gelemiii,
akşam komşusunun netinden girmişti,
sanırsam oda iftar sonrası katılcek buluşmayakaydirigubbakcemile5
napak eltim napak bişe yeyip içemioz,anam kıs şarkılarla şahroş olmuşun bakıyorumm..zemuszemus
size doyum olmuyor ama bana müsade şekerler azcık dışarda işlerim var onları halledip geleyim öpüldünüz
olabülüüükaydirigubbakcemile5hehe siz iftar sonrası katılacak olanlar bizi kent parkta toplaşıp bekleyin bizde karınımızı doyuduktan sonra sizin yanınıza geliriz...hoş belkim siz evden çıkıpta gelene kadar biz oraya gideriz bile=))
bende kaçıyorum
hepiciğinizi öperim en sulusundannnŞeniz
teşkür ederim canımm:kedi:ay utandımşincii.
bide iftar sonaası için bencede biraz sakin biyer olursa iyi olur..biziftara katılamayacağımızdan cerenle tanışamıyacağız.ama iftar sonrası sakin bi yer olursa cerende katılır.daha mikkemmel olur diyorum bennolumunekankayizsmile
valla cerencim şimdiye kadar olan toplantılarımızdan hiç pişman olmadım bizim hatunlarla bir araya gelmek bana büyük bi keyif veriyo helede şimdi senin gibi yeni bi arkadaşla tanışacak olmaktan daha büyük keyif alacama eminim güzel bi sohbet akşamı bizi bekliyo ben buna eminim çocuk meselesine gelince büyüttüm ama anamda ağladı onları büyütürken bu hafta babalarındalar zaten o bakımdan rahatım ama burda olsalarda annem sağolsun ona bırakıyorum yoksa çok pipirikliyim hiç rahat edemem..
anam benim kısçem kıs bebeleri pek sefer,
zate burdaki fotosundan bayıldı cerene,kaynaşırlarsa rahat edersin inan ololumunekankayizsmile
beyaz özgür hatun anacıım,bizimkiler deve kaa oldular ama sefa sürme olayı yinede limitliboshayallersmile
duu hele şimcii,kısın aklına getirtip sinirini hoplatma beeeguclubacismilealsanaalsanasmile
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, beyaz toprak+,ceren54, mandalina01, roşum+
aman maşallah..topiciğimiz ne kaa hareketlii
tükürelim en oruçlusundan tütühh maşne iğrencim demiiaklinialirimsmile
çok uğraştım bir doktor civan bana desinki sen oruç tutma diye ama hiç biri demiyor hatta bazıları 12 ay tutsanda bünyen kaldırı diyorkaydirigubbakcemile
zeliş dert etme benim gibi ev makarnası bile ekmekle yiyip yatarsın hiç hareket etmez bütün gün oturursun çikilota tatlı gibi enfes şeyleri aralıksız hüpletirsin sonra benim gibi kilo alırsın kendim iyi örneğim ya ondan örnek verdim :)))))
inleyen nağmeleeer ruhumu sardııı,
bir rüyakii orda heep şaarkılar vardıııı,
uçan kuşlaar, martılaar ,yeşil tatlı bi bahar ,gülen şen sevdalılar vardıııısositososito
anam mest oldum beezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?