:))))) teşekkür ederim sen hep beni koru olurmu :)))))
:))) açlıkmı oyyyyyyyy bu ramazan çok uzun sürdü
herkese kocamaaaaaannnnnnnn Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız hatun hanımlar eyimisinizzzzzzzz.....
canım iftar nerde yapılacak? Yer belli oldu demişsin ama neresi olduğunu yazmamışsın
bu arada iftardan sonra sanırım ben size eşlik edemeyeceğim güzelim çünkü benim minik kızımda yanımda olucak malum ve öyle müzikli ortamlara henüz ayak uyduramıyoruz birazcık daha büyümemiz gerekiyor. İftarda sizlerle birlikte olurum bu seferlik cicim.
hangi türkü evi bu çarkcaddesinin sonundakimi
günaydınnnnnnnnnn kuzucuklar nasılsınızzzzz valla ben çok iyiyimm hava serinn ohhh mis gibiii esiyorki ne güzell nem yok temiz hava hep böyle devam etse yanmasak.mandalinaya katılıyorumm ramazan çokmu uzun bizemi öyle benmi onu tutuyorum omu beni tutuyo anlamadımmm valla bir deri bir kemik kaldım gelinlik her seferinde bol geliyooo daraltacak yerde kalmadıı geceleri mantı yiyoruz ama banamısın demiyoo eridim resmen bir evlenseydimmmboshayallersmile
evet güzelim çarkın sonundaki ara sokakta ben çok eğlendim akşam arkadaşlarlada bunu paylaşmak istedim bakalım belkide sakin bi ortamda sohbeti tercih edeceklerdir
günaydınnnnnnnnnn kuzucuklar nasılsınızzzzz valla ben çok iyiyimm hava serinn ohhh mis gibiii esiyorki ne güzell nem yok temiz hava hep böyle devam etse yanmasak.mandalinaya katılıyorumm ramazan çokmu uzun bizemi öyle benmi onu tutuyorum omu beni tutuyo anlamadımmm valla bir deri bir kemik kaldım gelinlik her seferinde bol geliyooo daraltacak yerde kalmadıı geceleri mantı yiyoruz ama banamısın demiyoo eridim resmen bir evlenseydimmmboshayallersmile
bence senin bu eriyip bitmenin ramazanla alakası yok evlilik düğün stresiyle alakalı evlenince bişey kalmaz merak etme güzelim=))
orayı biliyorum çok severek gittiğimiz bir mekandı fakat sahibin yaptığı bir hata yüzünden gitmez olduk ama orası kadar güzel rahat bir mekanda bulamadım yada bana öyle geliyor
kaydirigubbakcemile2valla beyazım evlilik başıma vurduu sanırımmm ondann :lepi:bu arada ben oraya gelincede toplanalım yine hemen eve net bağlatırızda uzak olmam hiç birşeyden
tabiki güzelim toplanırız hatta sana bile hayırlı olsuna geliriz hiç merak etme yalnızlık çektirmeyiz sana burda=)
hoş daha boşwerimize gitmedik ama oda şimdi ev değiştirdi bu evine gideriz artık sırayla =))
ceroom buluşma topicinde demişler nerde olduunu cnmcıım,herkese kocamaaaaaannnnnnnn Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız hatun hanımlar eyimisinizzzzzzzz.....
canım iftar nerde yapılacak? Yer belli oldu demişsin ama neresi olduğunu yazmamışsın
bu arada iftardan sonra sanırım ben size eşlik edemeyeceğim güzelim çünkü benim minik kızımda yanımda olucak malum ve öyle müzikli ortamlara henüz ayak uyduramıyoruz birazcık daha büyümemiz gerekiyor. İftarda sizlerle birlikte olurum bu seferlik cicim.
kuzum açlığa dayanıklıyım bende,midemde reflü var,açlıktan tüm sistem bozulmuş durumda,kötüyüm ondan sebep:gitme::))) açlıkmı oyyyyyyyy bu ramazan çok uzun sürdü
güzel demek oruç seni tutuyogünaydınnnnnnnnnn kuzucuklar nasılsınızzzzz valla ben çok iyiyimm hava serinn ohhh mis gibiii esiyorki ne güzell nem yok temiz hava hep böyle devam etse yanmasak.mandalinaya katılıyorumm ramazan çokmu uzun bizemi öyle benmi onu tutuyorum omu beni tutuyo anlamadımmm valla bir deri bir kemik kaldım gelinlik her seferinde bol geliyooo daraltacak yerde kalmadıı geceleri mantı yiyoruz ama banamısın demiyoo eridim resmen bir evlenseydimmmboshayallersmile
evet beyazcım güzel olabilirdi fekat,müzik eşliinde muhabbette zor olur gibi,tamam güzelim ama türkü evine gideceğimiz kesin değil sadece ben teklif sundum kızlar kabul ederlermi bilmiyorum büyük ihtimalle kent parktatda olabiliriz ozaman bi bardak çay içersin belki bizlerle hem diğer arkadaşlarlada tanışmış olursun
beyazım bildiğim kadarıyla boşverimdemikorucuğa tasında yanlışmı hatırlıyorum benimde korucuk dorukkentte oturup oturmayacağım belli olacak inşallh orası olursa bir taşta iki kuş vurmuş olursunuz olumunekankayizsmile kuşun biri ben lur biri boşver bizdende iyi kuş olur :roflol:hihoyyyt
yok güzelim o karamanda oturuyodu merkeze taşındı ama sen hiç üzülme biz ikinizinde sırayla gönlünüzü yaparız.
kaydirigubbakcemile2valla beyazım evlilik başıma vurduu sanırımmm ondann :lepi:bu arada ben oraya gelincede toplanalım yine hemen eve net bağlatırızda uzak olmam hiç birşeyden
ay beyazımm evlilikte oruçta başıma vurduu korucuğa biri taşınacaktı acaba elticiklerden birimi taşınacaktı benöylemi hatırlıyorum yanılıyormuyumm herşeyi birbirine kattım karıştırdım:bbo:
evlilikten zayıflamak mı ben niye kilo alıyorum ozaman yaaaaakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?