Sakarya///54

günaydınnnnnnnnnn kuzucuklar nasılsınızzzzz valla ben çok iyiyimm hava serinn ohhh mis gibiii esiyorki ne güzell nem yok temiz hava hep böyle devam etse yanmasak.mandalinaya katılıyorumm ramazan çokmu uzun bizemi öyle benmi onu tutuyorum omu beni tutuyo anlamadımmm valla bir deri bir kemik kaldım gelinlik her seferinde bol geliyooo daraltacak yerde kalmadıı geceleri mantı yiyoruz ama banamısın demiyoo eridim resmen bir evlenseydimmmboshayallersmile

tamam güzelim ama türkü evine gideceğimiz kesin değil sadece ben teklif sundum kızlar kabul ederlermi bilmiyorum büyük ihtimalle kent parktatda olabiliriz ozaman bi bardak çay içersin belki bizlerle hem diğer arkadaşlarlada tanışmış olursun

bu arada herkezlere tünaydın hanımlar ayy ben çok kötüyüm yaa habire aksırıyom tıksırıyom ama gördünüz üzre hiç bişeydende geri kalmıyom=)))
yaww bi türlü sohbetlerinize yetişemiyorum ben geliyorum millet dağılıyo bi iki lafın belini kıramadık ama dur perşembeyi bekliyorum ben=)

hayırlısıyla bir an önce olur inşallah

evet güzelim çarkın sonundaki ara sokakta ben çok eğlendim akşam arkadaşlarlada bunu paylaşmak istedim bakalım belkide sakin bi ortamda sohbeti tercih edeceklerdir

orayı biliyorum çok severek gittiğimiz bir mekandı fakat sahibin yaptığı bir hata yüzünden gitmez olduk ama orası kadar güzel rahat bir mekanda bulamadım yada bana öyle geliyor

bence senin bu eriyip bitmenin ramazanla alakası yok evlilik düğün stresiyle alakalı evlenince bişey kalmaz merak etme güzelim=))

bence senin bu eriyip bitmenin ramazanla alakası yok evlilik düğün stresiyle alakalı evlenince bişey kalmaz merak etme güzelim=))

kaydirigubbakcemile2valla beyazım evlilik başıma vurduu sanırımmm ondann :lepi:bu arada ben oraya gelincede toplanalım yine hemen eve net bağlatırızda uzak olmam hiç birşeyden

orayı biliyorum çok severek gittiğimiz bir mekandı fakat sahibin yaptığı bir hata yüzünden gitmez olduk ama orası kadar güzel rahat bir mekanda bulamadım yada bana öyle geliyor

evet gerçekten oldukça rahat sıcak bi ortam bundan sonra sık sık giderim diye düşünüyorum çok kalabalıkta değil akşam çok rahat ettim orda

kaydirigubbakcemile2valla beyazım evlilik başıma vurduu sanırımmm ondann :lepi:bu arada ben oraya gelincede toplanalım yine hemen eve net bağlatırızda uzak olmam hiç birşeyden

tabiki güzelim toplanırız hatta sana bile hayırlı olsuna geliriz hiç merak etme yalnızlık çektirmeyiz sana burda=)
hoş daha boşwerimize gitmedik ama oda şimdi ev değiştirdi bu evine gideriz artık sırayla =))

beyazım bildiğim kadarıyla boşverimdemikorucuğa tasında yanlışmı hatırlıyorum benimde korucuk dorukkentte oturup oturmayacağım belli olacak inşallh orası olursa bir taşta iki kuş vurmuş olursunuz olumunekankayizsmile kuşun biri ben lur biri boşver bizdende iyi kuş olur :roflol:hihoyyyt

tünaydın yafrulaa
hemencik sizlere bi ses edip kaçıciim,kociş tepemde pc der duruusositososito
ceroom buluşma topicinde demişler nerde olduunu cnmcıım,
biz iftar sonrası geliciiz,sen gitçen,tatlışım oomaz ben iziin virmem,guclubacismile
hemencik yer değiştirilir,sen de bakem saa nereler uyarkaydirigubbakcemile
:))) açlıkmı oyyyyyyyy bu ramazan çok uzun sürdü
kuzum açlığa dayanıklıyım bende,midemde reflü var,açlıktan tüm sistem bozulmuş durumda,kötüyüm ondan sebep:gitme:
güzel demek oruç seni tutuyo
merak etme evlenince kocişin başın etini yeyip kiloları geri alırsınkaydirigubbakcemile5
evet beyazcım güzel olabilirdi fekat,müzik eşliinde muhabbette zor olur gibi,
hem cerenimede uygun bi yer olsunkaydirigubbakcemile5

yok güzelim o karamanda oturuyodu merkeze taşındı ama sen hiç üzülme biz ikinizinde sırayla gönlünüzü yaparız.

cerenbebişiyle katılamıcanı söyleyince bende uygun olmıcanı düşündüm canım neyse ilerleyen saatlerde belki aranızdan kandırdıklarım olursa onlarla gideriz:)))

yok güzelim o karamanda oturuyodu merkeze taşındı ama sen hiç üzülme biz ikinizinde sırayla gönlünüzü yaparız.

ay beyazımm evlilikte oruçta başıma vurduu korucuğa biri taşınacaktı acaba elticiklerden birimi taşınacaktı benöylemi hatırlıyorum yanılıyormuyumm herşeyi birbirine kattım karıştırdım:bbo:

evet güzelim kısmetsiz kedimiz taşınacak korucuğa öyle kısmetsizki kendi evine taşınacak maşaallah komşu olursunuz onla allah herkeze böyle kısmetsizlik nasip etsin=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…