kızzz zelişşşşşşşş
merak ettim aklınada getirmiş olcem amma
ne oldu seninki geldimi istanbuldan eltin uğraşıyormu yine seninle
aman ceren hiç sorma geldii bizimkinin ağzı kulaklarında bekar adamya şimdi bekar arkadaşlarla kalıyo geceli gündüzlü çalışıyorlar yengeside börek ne yapmış çamasını ne yıkamış ütülemiş yollamış pek sevindirik oluyo birde ordan tut sen tv plazma al ne kadar küçük al dediysemde git büyük 102 ekran al nereme koyacaksam onu hiç bilmiyorum.her neyse sonra eltim aradı onun yaptıklarını ne anlattı bana bende hepsinden haberim var dedim artık düğün için kıyafet alamamış daha doğrusu almayacakmş yeni aldığı pardesu daha 4ay olmadı çok kötü olmuş kıyafet yerine pardesu alacakmışta düğün salonuna pardesuyle gelecekmiş bunuda kaynama demiş acımız kayseriden elbise alacakmış koskoca istanbul çok pahalı kayseri ucuzmuş illa borç ödüyo durumları yok gözükecekya güyaa. neyse bizimkiylede tarıştık kavga ettik abisi demişki işte size bilezik takıcam bizimkide abi gerek yok borç öödüyorsun aramızda lafımı olur demiş şu bu derken benim yontulmamış odun nişanlım demişki sen bilezik tak yengesinin bileziği düğünden sonra çıkarır veririzz abiside elin kızı ne der demiş kötükedihüsotabi ben çok sinirlendim elin kızı lafına ne açtım ağzımı yumdum gözümü ne demek o takacak alacak hiç takmasın dedim ben onun altınında incisinde değilim dedim istemiyorum kendinde kalsınn.önce kendi karısına baksın lafı o etmesin dedim tepem attıki nasıl.telefonda bağırdım çağırdım ağzıma geleni saydım rahatladım konuşmuyoruz aramıyorum şimdi kendi arasın kaynanamada aradım dedim abim böyle böyle demiş borcu var takmasına gerek yok dedim benim için sıkıntıya girmesin kendı altınları kendının olsun dedim.benimki salak ha harbi salak kızında ablası evleniyo ona abisi takıyo bizimkine gelince borcu oluyo gsteriş yapıyo ben bu kadar ucuzmuyumm ya basmıyo kafası ama evlenince bastırırım ona şimdide kendi aryana kadar aramam ne hali varsa görsün acımıyorum valla
çok uğraştım bir doktor civan bana desinki sen oruç tutma diye ama hiç biri demiyor hatta bazıları 12 ay tutsanda bünyen kaldırı diyorkaydirigubbakcemile
zeliş dert etme benim gibi ev makarnası bile ekmekle yiyip yatarsın hiç hareket etmez bütün gün oturursun çikilota tatlı gibi enfes şeyleri aralıksız hüpletirsin sonra benim gibi kilo alırsın kendim iyi örneğim ya ondan örnek verdim :))))
kız bende acayip yerim hemde gizli saklı çatlayana kadar yatarımda çikolata tatlı cips kola hamur işleri pastalar böreklerrrr ayyyyyyyyyyy kötü oldummm bakk yemek yemek onları yerim ama alamıyorumm kurt bu var neyy birde çok hareketliyimya canım sıkılınca yapacak birşey bulamasam çıkar aynanın karşısına kulaklığı takar göbek atarımm hemde stres atarımm:roflol:hihoyyytdelikafadulden
kız bende acayip yerim hemde gizli saklı çatlayana kadar yatarımda çikolata tatlı cips kola hamur işleri pastalar böreklerrrr ayyyyyyyyyyy kötü oldummm bakk yemek yemek onları yerim ama alamıyorumm kurt bu var neyy birde çok hareketliyimya canım sıkılınca yapacak birşey bulamasam çıkar aynanın karşısına kulaklığı takar göbek atarımm hemde stres atarımm:roflol:hihoyyytdelikafadulden
uuu zeliş ne çok doldurmuşsun içini ne takıyorsun kafana eltinin bileziğini takarlarda geri isterlerse yanlışlıkla ikiye katlanmış olarak bulursun sende çok şaşırırsın aaa kusura bakma çok üzüldüm dersin birde :)))))) bu durumda sen sinir olup kendini yıpratacağına o yıpranır sinir olur :))))
çok uğraştım bir doktor civan bana desinki sen oruç tutma diye ama hiç biri demiyor hatta bazıları 12 ay tutsanda bünyen kaldırı diyorkaydirigubbakcemile
zeliş dert etme benim gibi ev makarnası bile ekmekle yiyip yatarsın hiç hareket etmez bütün gün oturursun çikilota tatlı gibi enfes şeyleri aralıksız hüpletirsin sonra benim gibi kilo alırsın kendim iyi örneğim ya ondan örnek verdim :))))
hee sen zıpla hopla enerjiyi tüket niye kilo alamıyorum de ben 24 saat oturuyorum yada yatıyorum :)))
hee sen zıpla hopla enerjiyi tüket niye kilo alamıyorum de ben 24 saat oturuyorum yada yatıyorum :)))
nee oturuyon yatıyon sende hareket et o vakitttt
ceren 54 kiloydum 56 olmuşum ramazanda )))
aboowwww şuna bak hele şunaaaa kiloluyum diyor birde ben öliyim o zaman sen bu halinle kilolu isen
sen benim evlenmeden önceki halimsin kıızzz
şimdiki kilomu söylemiyorum bileee bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
uuu zeliş ne çok doldurmuşsun içini ne takıyorsun kafana eltinin bileziğini takarlarda geri isterlerse yanlışlıkla ikiye katlanmış olarak bulursun sende çok şaşırırsın aaa kusura bakma çok üzüldüm dersin birde :)))))) bu durumda sen sinir olup kendini yıpratacağına o yıpranır sinir olur :))))
valla canım ister istemez çocuklarla haşır neşir olmaktan bir yıl boyunca bende çocuklaşıyorum durmuyorum yerimde yatyıyorum kalkıyorum ama arada bir esiyoo oynuyorum kurtlarımı döküyorummm ama süper oluyo tavsiye ederim aynanın karşısında değişik oyun fügürleri öğreniyorsun şimdi ben abartmıyrorum ama salsadan tangoya halaydan kolbastıyo hepsini biliyorum birazda okulda kursta öğrwendim tabi oynamayı eylenmeyi seviyorum insan gençleşiyor beeeeeesositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ceren 54 kiloydum 56 olmuşum ramazanda )))
evl, hanımlar yemekte ne var iftara acayip acıktım midem yapıştı resmen birde aç acıda kafam derste almıyo.Şöyle kayseri yağlaması olsada sarmısaklı yoğurda manıp yesekk offffmafoldumben
pantercim sen okul öncesi ücretli başvurularından haberin varmı acep orda başladımı başvurular burda başladı sakarya meb e giriyorum ama bir bilgi vermemiş hiç o konuda birbilgin olursa haber edermisin ben burdan evrakları getirip başvuruda buluncam yoksa nişanlım benim yerime verecek vekalet istemezlerse.
iyi akşamlar sakaryamm
zelişcim aman boşver üzme kendini..eltin şincilik diş geçirir nişanlına..sonarsında heç bişicik yapamaz.en güzel zamanlarını kendinede nişanlınada zehiretme...
cerencim valla hayla başım ağırıyor.dünde hafif ağrı vardı.bugün iyice kudurduakannehir
zelişcimçoklu alıntı yapmak için:mesajların sağ alt köşesinde "no"yazan buton var.alıntı yapmak istediğin kişilerin mesajının altındaki no ya tıklıyorsun.en son alıntı yapacağın kişinin mesajında ise alıntı yapa yıklıyosun.böllece işlem temama.umarım anlatabilmişimdir.
haydeç ablam napıyosunn.altan bakma öle yaff..özledim beaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?