Sakarya///54

kızzz zelişşşşşşşş
merak ettim aklınada getirmiş olcem amma
ne oldu seninki geldimi istanbuldan eltin uğraşıyormu yine seninle

aman ceren hiç sorma geldii bizimkinin ağzı kulaklarında bekar adamya şimdi bekar arkadaşlarla kalıyo geceli gündüzlü çalışıyorlar yengeside börek ne yapmış çamasını ne yıkamış ütülemiş yollamış pek sevindirik oluyo birde ordan tut sen tv plazma al ne kadar küçük al dediysemde git büyük 102 ekran al nereme koyacaksam onu hiç bilmiyorum.her neyse sonra eltim aradı onun yaptıklarını ne anlattı bana bende hepsinden haberim var dedim artık düğün için kıyafet alamamış daha doğrusu almayacakmş yeni aldığı pardesu daha 4ay olmadı çok kötü olmuş kıyafet yerine pardesu alacakmışta düğün salonuna pardesuyle gelecekmiş bunuda kaynama demiş acımız kayseriden elbise alacakmış koskoca istanbul çok pahalı kayseri ucuzmuş illa borç ödüyo durumları yok gözükecekya güyaa. neyse bizimkiylede tarıştık kavga ettik abisi demişki işte size bilezik takıcam bizimkide abi gerek yok borç öödüyorsun aramızda lafımı olur demiş şu bu derken benim yontulmamış odun nişanlım demişki sen bilezik tak yengesinin bileziği düğünden sonra çıkarır veririzz abiside elin kızı ne der demiş kötükedihüsotabi ben çok sinirlendim elin kızı lafına ne açtım ağzımı yumdum gözümü ne demek o takacak alacak hiç takmasın dedim ben onun altınında incisinde değilim dedim istemiyorum kendinde kalsınn.önce kendi karısına baksın lafı o etmesin dedim tepem attıki nasıl.telefonda bağırdım çağırdım ağzıma geleni saydım rahatladım konuşmuyoruz aramıyorum şimdi kendi arasın kaynanamada aradım dedim abim böyle böyle demiş borcu var takmasına gerek yok dedim benim için sıkıntıya girmesin kendı altınları kendının olsun dedim.benimki salak ha harbi salak kızında ablası evleniyo ona abisi takıyo bizimkine gelince borcu oluyo gsteriş yapıyo ben bu kadar ucuzmuyumm ya basmıyo kafası ama evlenince bastırırım ona şimdide kendi aryana kadar aramam ne hali varsa görsün acımıyorum valla

Acımada zaten gamsız ol vurdumduymaz ol boşver
acırsan acınacak hale düşersin bacım...
Hadi öpüyorum seni
takılma bunlara sen git ders çalış oku zemuszemus zemuszemus

uuu zeliş ne çok doldurmuşsun içini ne takıyorsun kafana eltinin bileziğini takarlarda geri isterlerse yanlışlıkla ikiye katlanmış olarak bulursun sende çok şaşırırsın aaa kusura bakma çok üzüldüm dersin birde :)))))) bu durumda sen sinir olup kendini yıpratacağına o yıpranır sinir olur :))))

kıssss o kadan hareketli olursan kalırmı yediklerinden eser
yaşta genç tabee gidiyor hepiciği sen bir evlen birde çocuk yap canım o zaman yine grş.

aynen şekerim yerimseniben yerimseniben

slm sakaryam
modemdekı arıza su saat ıtıbarı ıle duzelmıs bulunmakta rosum haklıymısssın para sıkısmısalsanaalsanasmile
dun gece ıtıbarı ıle orucuma ara wermek zorunda kaldım karnım belımde ck agrı war ılk gunum normal olarak zorunlu sebeplerden 1 hafta oruc yk
yazılanları okudum yer bellı olmus kent park
turku ewı mantıklı degılmıs zaten
ıftar sonası kısmet artıkın gorusuruz

yok mandalinacım insanlara iyilik yaramıyor bu devir deve diken hesabını götürüyo öyle birşeye kalkışırlarsa cevabını benden alırlar yanii kötükedihüso

ceren 54 kiloydum 56 olmuşum ramazanda )))

bende kilo alıyorum deyince birşey sandım seni gayet iyi bence benim normal halim 56 idi zaten ama şimdiki halimi seviyorum ama gelinlik olmayacak malesef benım derdım o bence gayet iyi bunuda kendine kuruntu etme sen ye iç yatmaya devam et güzelim irşeycik olmaz boyun kaç bilmiyorum ama normallkaydirigubbakcemile5

evl, hanımlar yemekte ne var iftara acayip acıktım midem yapıştı resmen birde aç acıda kafam derste almıyo.Şöyle kayseri yağlaması olsada sarmısaklı yoğurda manıp yesekk offffmafoldumben

pantercim sen okul öncesi ücretli başvurularından haberin varmı acep orda başladımı başvurular burda başladı sakarya meb e giriyorum ama bir bilgi vermemiş hiç o konuda birbilgin olursa haber edermisin ben burdan evrakları getirip başvuruda buluncam yoksa nişanlım benim yerime verecek vekalet istemezlerse.

ha birde manlinacım kızlar sizin ilk dans şarkınız neydi mandalina sen hangi şarkıyla dans edeceksiniz bir şarkınız varmı ben biraz kararsız kaldımm sizinkileri sorum dedimmaklinialirimsmile

birde bişiy daha diyesim geldi siz nasıl birden fazla kişiye cevap yazabiliryosunuz nasıl oluyo ben sürekli gönderiyorummm banada dende bende öyle yapım bir türlü beceremedim birden fazla cevap vermeyi

iyi akşamlar sakaryamm
zelişcim aman boşver üzme kendini..eltin şincilik diş geçirir nişanlına..sonarsında heç bişicik yapamaz.en güzel zamanlarını kendinede nişanlınada zehiretme...
cerencim valla hayla başım ağırıyor.dünde hafif ağrı vardı.bugün iyice kudurduakannehir
zelişcimçoklu alıntı yapmak için:mesajların sağ alt köşesinde "no"yazan buton var.alıntı yapmak istediğin kişilerin mesajının altındaki no ya tıklıyorsun.en son alıntı yapacağın kişinin mesajında ise alıntı yapa yıklıyosun.böllece işlem temama.umarım anlatabilmişimdir.
haydeç ablam napıyosunn.altan bakma öle yaff..özledim beaaa

bebegım bu konuda bılgım yk ama arkadaslardan ogrenır yazarım cnm
su olayları kafan da ck buyutuyosun yapma bole
bunlar bırıkım olur
ılerde kucucuk bı olayda patlarsın cnm benım
rahat olllll
ne yasıyosan ıcınden yasa karsıkıne bıldırme bebegım yha
yazılarımızın altında ''no''butınuna tıkla en son alacagın yazınında'alıntı'butonunu tıkla bebegım bu kadarcıkkkkkk

pısıcım acıklamayı yapmıs zaten
bakmadan ustune bende yapmısım
ben goremedım haydecımı:1ninca:

hayırlı iftarlar kızlar şimdiden
Akşamınız güzel geçsinyarın yokum perş görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…