evlilikten zayıflamak mı ben niye kilo alıyorum ozaman yaaaaakaydirigubbakcemile
evet güzelim kısmetsiz kedimiz taşınacak korucuğa öyle kısmetsizki kendi evine taşınacak maşaallah komşu olursunuz onla allah herkeze böyle kısmetsizlik nasip etsin=))
kızlar ben bu smileri kullanamayıyorum yaa bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı aranızda, kendimi ifade edemiyorum yaa size onlarla sinir oluyorum=)))
böyle kısmetsizliğe can kurban dimi inşallh ya komşu oluruz ev alma komşu al demişlerrr boşa dememişler böyle komşuyada can kurbannnkaydirigubbakcemile5
beyaz bende yeni yeni keşvediyorum alıntı yap yapınca aşağıda silyler çıkıyorda normal yazınca yazı karakterinin üzerinde gülme işareti var oraya tıklayınca çıkıyo alt altta ordan şeçiyorsan farklı bir sorunsa onu bilemem
aslında yakın zamana kadar kullanabiliyodum ama ne oldu bi ayarlarımı karıştırdım ne yaptım bilmiyorum cevap yazdığımız sayfanın altındaki smileri kullanıyodum artıkkullanamıyorum
hemde nasıl ceren ölüyorummmmm
günaydınnnnnnnnnn kuzucuklar nasılsınızzzzz valla ben çok iyiyimm hava serinn ohhh mis gibiii esiyorki ne güzell nem yok temiz hava hep böyle devam etse yanmasak.mandalinaya katılıyorumm ramazan çokmu uzun bizemi öyle benmi onu tutuyorum omu beni tutuyo anlamadımmm valla bir deri bir kemik kaldım gelinlik her seferinde bol geliyooo daraltacak yerde kalmadıı geceleri mantı yiyoruz ama banamısın demiyoo eridim resmen bir evlenseydimmmboshayallersmile
tamam güzelim ama türkü evine gideceğimiz kesin değil sadece ben teklif sundum kızlar kabul ederlermi bilmiyorum büyük ihtimalle kent parktatda olabiliriz ozaman bi bardak çay içersin belki bizlerle hem diğer arkadaşlarlada tanışmış olursun
bu arada herkezlere tünaydın hanımlar ayy ben çok kötüyüm yaa habire aksırıyom tıksırıyom ama gördünüz üzre hiç bişeydende geri kalmıyom=)))
yaww bi türlü sohbetlerinize yetişemiyorum ben geliyorum millet dağılıyo bi iki lafın belini kıramadık ama dur perşembeyi bekliyorum ben=)
tünaydın yafrulaa
hemencik sizlere bi ses edip kaçıciim,kociş tepemde pc der duruusositososito
ceroom buluşma topicinde demişler nerde olduunu cnmcıım,
biz iftar sonrası geliciiz,sen gitçen,tatlışım oomaz ben iziin virmem,guclubacismile
hemencik yer değiştirilir,sen de bakem saa nereler uyarkaydirigubbakcemile
evet beyazcım güzel olabilirdi fekat,müzik eşliinde muhabbette zor olur gibi,
hem cerenimede uygun bi yer olsunkaydirigubbakcemile5
cerenbebişiyle katılamıcanı söyleyince bende uygun olmıcanı düşündüm canım neyse ilerleyen saatlerde belki aranızdan kandırdıklarım olursa onlarla gideriz:)))
ay beyazımm evlilikte oruçta başıma vurduu korucuğa biri taşınacaktı acaba elticiklerden birimi taşınacaktı benöylemi hatırlıyorum yanılıyormuyumm herşeyi birbirine kattım karıştırdım:bbo:
evlilikten zayıflamak mı ben niye kilo alıyorum ozaman yaaaaakaydirigubbakcemile
bilmemki canım bende veriyorum alsam keşke 50 kiloyum 6 kilo birden verdim güzel olmasına güzelde gelinliği zor taşıyorumm kayboldum içinde hem kilo almak iyi kilo ayıbı örter demişler bende yiyorum ama alıırm inşallh ama hiç ekmek yemem ben oyüzden almıyorumm sanırımm
du ozaman bidaa öpiiimmmmmŞenizŞenizkoştum geldim :)))))
evet cancağızım.korucuğa taşınacak olan ben oluyorummay beyazımm evlilikte oruçta başıma vurduu korucuğa biri taşınacaktı acaba elticiklerden birimi taşınacaktı benöylemi hatırlıyorum yanılıyormuyumm herşeyi birbirine kattım karıştırdım:bbo:
teşkür ederim canımm:kedi:ay utandımşincii.kesinlikle canım eğer komşu olursanız çok seveceğinden eminim çok şeker hoş sohbet biridir kendileri arkadaşım diye söylemiyorum ben çok severim=)
efet çok şekerdir de ben senden çok sefiim bi kerealsanaalsanasmilekesinlikle canım eğer komşu olursanız çok seveceğinden eminim çok şeker hoş sohbet biridir kendileri arkadaşım diye söylemiyorum ben çok severim=)
pikii aklinialirimsmilede get dersini çalış bakemkaydirigubbakcemilevalla bende çok bir bilgim yok beyazım düzelir herhalde neyse ben kaçar biraz ders çalışımm bağlandım kaldım buraya ders çalışmam lazım öpüyorum sizia.s.
anam benim kısçem kıs bebeleri pek sefer,haaa bu arada bizim kız çocukları çok seviyor gariii başka yanında çocuk getirecek olan varsa memnun kalırım ceren onlarla oynarken bende sizle sohbet edebilirim
heee gördüm gördüm nerde olduğunu
tımam sen izin vermiyorsan bende gitmiyorum (kentpark olacak ama)
ben didim nireler uygun diye yafrum kentpark ideal çocuk için malum yani :)
sağolasın roşumm beyaz zaten değiştirdi hemen yeri opuyorumnanaktan
bak sen baakk sen büyüttün tabi çocukları oohhhh sefa sürme sırasındasın öyle olsun bakem alsanaalsanasmile
kızzz zelişşşşşşşş
merak ettim aklınada getirmiş olcem amma
ne oldu seninki geldimi istanbuldan eltin uğraşıyormu yine seninle
evet hatırlıyorumama işte kısmet diyorum şekercimmkimler gelmiş iyi insan lafı üstüne derler nasılsın kısmetsizim
yaa geçen sene çok istemiştik yaa canlı müziğe gidelim falan diye hatta senin bi arkadaşın mekanına gidecektikolmadı dün akşam orayı görünce baktım ortam bize çok uygun rahatta edeceğimiz bi yer söyleyim dedim ama cerenin bebişi unuttum tabi neyse başka bi akşama yaparız belki siz kocaları kandırabilirseniz.
kısma kıseltim eltim bende seni çok sefiyommmmopuyorumnanaktanŞenizefet çok şekerdir de ben senden çok sefiim bi kerealsanaalsanasmile
pikii aklinialirimsmilede get dersini çalış bakemkaydirigubbakcemile
anam benim kısçem kıs bebeleri pek sefer,
zate burdaki fotosundan bayıldı cerene,kaynaşırlarsa rahat edersin inan ololumunekankayizsmile
beyaz özgür hatun anacıım,bizimkiler deve kaa oldular ama sefa sürme olayı yinede limitliboshayallersmile
ooy eltim şimci farkettim,geçmş ossun ,oruçtan galba hee,günaydın sakaryamm
bugün bi baş ağrısıyla uyandım.bide çarşıda işlerim var.bakalım ne etcemm..
ayyy ayyy sen kıskandınmı aman canım aman asla iki elti arasına girmem =)))
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, beyaz toprak+,ceren54, mandalina01, roşum+
aman maşallah..topiciğimiz ne kaa hareketlii
sağolasın canımmm.valla bilmiim neden oluyo..ooy eltim şimci farkettim,geçmş ossun ,oruçtan galba hee,
bende bugün daa rahat gibiim,şu çarşı işi mühim deelse çıkma bee,
benimde dr a gitmem gerek adatıpa bugünde erteledim,bakalım ne vakit gitçemboshayallersmile
aklinialirimsmilesositososito
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, beyaz toprak+,ceren54, mandalina01, roşum+
aman maşallah..topiciğimiz ne kaa hareketlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?