Sakarya///54

evlilikten zayıflamak mı ben niye kilo alıyorum ozaman yaaaaakaydirigubbakcemile

bilmemki canım bende veriyorum alsam keşke 50 kiloyum 6 kilo birden verdim güzel olmasına güzelde gelinliği zor taşıyorumm kayboldum içinde hem kilo almak iyi kilo ayıbı örter demişler bende yiyorum ama alıırm inşallh ama hiç ekmek yemem ben oyüzden almıyorumm sanırımm

kızlar ben bu smileri kullanamayıyorum yaa bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı aranızda, kendimi ifade edemiyorum yaa size onlarla sinir oluyorum=)))

evet güzelim kısmetsiz kedimiz taşınacak korucuğa öyle kısmetsizki kendi evine taşınacak maşaallah komşu olursunuz onla allah herkeze böyle kısmetsizlik nasip etsin=))

böyle kısmetsizliğe can kurban dimi inşallh ya komşu oluruz ev alma komşu al demişlerrr boşa dememişler böyle komşuyada can kurbannnkaydirigubbakcemile5

kızlar ben bu smileri kullanamayıyorum yaa bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı aranızda, kendimi ifade edemiyorum yaa size onlarla sinir oluyorum=)))

beyaz bende yeni yeni keşvediyorum alıntı yap yapınca aşağıda silyler çıkıyorda normal yazınca yazı karakterinin üzerinde gülme işareti var oraya tıklayınca çıkıyo alt altta ordan şeçiyorsan farklı bir sorunsa onu bilemem

böyle kısmetsizliğe can kurban dimi inşallh ya komşu oluruz ev alma komşu al demişlerrr boşa dememişler böyle komşuyada can kurbannnkaydirigubbakcemile5

kesinlikle canım eğer komşu olursanız çok seveceğinden eminim çok şeker hoş sohbet biridir kendileri arkadaşım diye söylemiyorum ben çok severim=)

aslında yakın zamana kadar kullanabiliyodum ama ne oldu bi ayarlarımı karıştırdım ne yaptım bilmiyorum cevap yazdığımız sayfanın altındaki smileri kullanıyodum artıkkullanamıyorum

aslında yakın zamana kadar kullanabiliyodum ama ne oldu bi ayarlarımı karıştırdım ne yaptım bilmiyorum cevap yazdığımız sayfanın altındaki smileri kullanıyodum artıkkullanamıyorum

valla bende çok bir bilgim yok beyazım düzelir herhalde neyse ben kaçar biraz ders çalışımm bağlandım kaldım buraya ders çalışmam lazım öpüyorum sizia.s.

hemde nasıl ceren ölüyorummmmm

tövbe de beee
madem o kadar etkileniyon tutma güzelim orucu....
sağlığını bozacak halin yok ya....

ooo gelin hanım hoş geldiniz efendim nasılsınızzzzz

ne kadar güzel kayseri serin dimek gerçi burasıda çok aşırı sıcak değil artık
kısss evlilik stresi seni eritmiş anacım sen hiç meraklanma
sen hele bir evlen o kilolalar fazlası ile geri gelir rahat ol

hımm anladım canım ben sırf hani türkü evi müzikli ortam olduğu için dedim hayatım yoksa eğer kent parka gidilirse tabikide size eşlik ederim kızım için ideal bir yer orası
bir bardak değil bir demlik içerim orda çayı
haaa bu arada bizim kız çocukları çok seviyor gariii başka yanında çocuk getirecek olan varsa memnun kalırım ceren onlarla oynarken bende sizle sohbet edebilirim

tekrardan tünaydın cicim....
bekle bekle umarım hayal kırıklığı yaşamazsın...

heee gördüm gördüm nerde olduğunu

tımam sen izin vermiyorsan bende gitmiyorum (kentpark olacak ama)

ben didim nireler uygun diye yafrum kentpark ideal çocuk için malum yani :)

sağolasın roşumm beyaz zaten değiştirdi hemen yeri opuyorumnanaktan

cerenbebişiyle katılamıcanı söyleyince bende uygun olmıcanı düşündüm canım neyse ilerleyen saatlerde belki aranızdan kandırdıklarım olursa onlarla gideriz:)))

bak sen baakk sen büyüttün tabi çocukları oohhhh sefa sürme sırasındasın öyle olsun bakem alsanaalsanasmile

bencede evlende rahatla kaydirigubbakcemile3

evlilikten zayıflamak mı ben niye kilo alıyorum ozaman yaaaaakaydirigubbakcemile

sen ben gibi rahatsın o zaman canım bende zayıflamamıştım
gerçi kiloda almamıştım

manyağa bak hem ekmek yemem diyor hemde kilo kaybediyorum diyor daha ne olmasını bekliyordun sen :hulya:

kızzz zelişşşşşşşş
merak ettim aklınada getirmiş olcem amma
ne oldu seninki geldimi istanbuldan eltin uğraşıyormu yine seninle

günaydın sakaryamm
bugün bi baş ağrısıyla uyandım.bide çarşıda işlerim var.bakalım ne etcemm..

koştum geldim :)))))
du ozaman bidaa öpiiimmmmmŞenizŞeniz

evet cancağızım.korucuğa taşınacak olan ben oluyorumminşallah bayramdan sonaa kendi evcağızıma taşınıcam kaydirigubbakcemile5umarım komşu oluruz..
kesinlikle canım eğer komşu olursanız çok seveceğinden eminim çok şeker hoş sohbet biridir kendileri arkadaşım diye söylemiyorum ben çok severim=)
teşkür ederim canımm:kedi:ay utandımşincii.
bide iftar sonaası için bencede biraz sakin biyer olursa iyi olur..biziftara katılamayacağımızdan cerenle tanışamıyacağız.ama iftar sonrası sakin bi yer olursa cerende katılır.daha mikkemmel olur diyorum bennolumunekankayizsmile

kimler gelmiş iyi insan lafı üstüne derler nasılsın kısmetsizim
yaa geçen sene çok istemiştik yaa canlı müziğe gidelim falan diye hatta senin bi arkadaşın mekanına gidecektikolmadı dün akşam orayı görünce baktım ortam bize çok uygun rahatta edeceğimiz bi yer söyleyim dedim ama cerenin bebişi unuttum tabi neyse başka bi akşama yaparız belki siz kocaları kandırabilirseniz.

valla cerencim şimdiye kadar olan toplantılarımızdan hiç pişman olmadım bizim hatunlarla bir araya gelmek bana büyük bi keyif veriyo helede şimdi senin gibi yeni bi arkadaşla tanışacak olmaktan daha büyük keyif alacama eminim güzel bi sohbet akşamı bizi bekliyo ben buna eminim çocuk meselesine gelince büyüttüm ama anamda ağladı onları büyütürken bu hafta babalarındalar zaten o bakımdan rahatım ama burda olsalarda annem sağolsun ona bırakıyorum yoksa çok pipirikliyim hiç rahat edemem..

efet çok şekerdir de ben senden çok sefiim bi kerealsanaalsanasmile
valla bende çok bir bilgim yok beyazım düzelir herhalde neyse ben kaçar biraz ders çalışımm bağlandım kaldım buraya ders çalışmam lazım öpüyorum sizia.s.
pikii aklinialirimsmilede get dersini çalış bakemkaydirigubbakcemile
anam benim kısçem kıs bebeleri pek sefer,
zate burdaki fotosundan bayıldı cerene,kaynaşırlarsa rahat edersin inan ololumunekankayizsmile
beyaz özgür hatun anacıım,bizimkiler deve kaa oldular ama sefa sürme olayı yinede limitliboshayallersmile
kızzz zelişşşşşşşş
merak ettim aklınada getirmiş olcem amma
ne oldu seninki geldimi istanbuldan eltin uğraşıyormu yine seninle

duu hele şimcii,kısın aklına getirtip sinirini hoplatma beeeguclubacismilealsanaalsanasmile

Son düzenleme:
evet hatırlıyorumama işte kısmet diyorum şekercimm
kısma kıseltim eltim bende seni çok sefiyommmmopuyorumnanaktanŞeniz
he valla bizimkiler ergen oldular amma dertleri bitmiyoo.
evet bizim kıscelerle kaynaşırsa no problemmmkaydirigubbakcemile5

günaydın sakaryamm
bugün bi baş ağrısıyla uyandım.bide çarşıda işlerim var.bakalım ne etcemm..
ooy eltim şimci farkettim,geçmş ossun ,oruçtan galba hee,
bende bugün daa rahat gibiim,şu çarşı işi mühim deelse çıkma bee,
benimde dr a gitmem gerek adatıpa bugünde erteledim,bakalım ne vakit gitçemboshayallersmile
ayyy ayyy sen kıskandınmı aman canım aman asla iki elti arasına girmem =)))

aklinialirimsmilesositososito

sağolasın canımmm.valla bilmiim neden oluyo..
annem aradı.onla çıkcem.yani emir büyük yerden..
sende fazla erteleme dr işini.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…