Sakarya///54

iyigeceler kızlar hayırlı sahurlar diyim artık vakit yaklaştı nasılsınız bizim bugün iftarlık misafirlerimiz vardı pek uğrayamadım ama tüm sohbeti okudum allah muhabbetinizi arttırsın daim olsun inş.=))evet yarın büyük gün buluşuyoruz kaynaşıyoruz ayy ne güzel ne güzel cerencimlede tanışıyoruz ohh ohh kıskananlar çatlasın herkezleri bekliyoruz güzel bi ortam olacak kimselerin kaçırmamasını tavsiye ederiz..
panter geçmiş olsun aç karnına yuttuysan ondan dokunmuştur belki yoğurtfalan yeseydin iyi gelirdi..
boşvercim hadi bakalım evin hayırlı olsun güle güle otur canım yarın mutlaka bekliyorum..
neysem bendede pek havadis yok olan biten bu işte hadi yarın görüşmek üzere öpüldünüz..

ııdır beyaz ne olsun ac karnına ıcmedım hapı susuz ıctım oda dokundu sanırsam hala da sıkıntı yapıo yarına bısey kalmaz ınsssss
sen yorgunsundur heral

ııdır beyaz ne olsun ac karnına ıcmedım hapı susuz ıctım oda dokundu sanırsam hala da sıkıntı yapıo yarına bısey kalmaz ınsssss
sen yorgunsundur heral
hemde nasıl ama sıcaktan uyuyamıyorum evet ağrı kesicileri bile susuz içince beyin kanamsı yapabiliyomuş allah korusun aman dikkat etmek lazım böyle şeylere kızım kendine dikkat et sonra ben kimle didişicem=))

sağol cicim sende katılsaydın=))))))

iyi hadi sende git bakalım bende diğer topikleri bi turaayıp sonrada zıbaram iyigeceler

dıkkat edıomkım sorarsa da ancak bu kadarı gelıyo elımden
dıdıscek bulursunda benım gıbısını zorrr bulursun (ckmu abarttım nan)
sen turla cnm yha ben bı gırıp cıkam hala gıdemedım bu arada

Günaydın herkeslereŞeniz
Sabahları kalkmak resmen ızdırap oluyor artık neyseki yarın son.3 gün tatil:lepi:
Beyazım Toprağım dün telefonumu evde unutmuşum aramışın,geri dönemedim kontörüm yok çünküsositososito
Bugün sizlerleyim inşallah.kaydirigubbakcemile5
Eğitimim var bugün nette biraz turlayıp kendi işlerime bakayım.:hulya:
Öğleden sonra sanırsam uğrarım buralara hadi baş baş

Heeeyyyy Günaydıınnnnnnnn Milleettttttttttt Nabersiniz
keyifler yerindedir inşallah

Sen zaten daha şimdiden eltigille başlamışsın aile içi şiddete gülüm ben sana ne diyem
ben heç değilse evlendikten bir sene sonra başladım (daha doğrusu başlattılar )
aman takılma sende salla gitsin gariiii
kocan yanında ise problem yok cicim....

senin nişanlında ne hikmetse ağırdan alıyor işleri sen bu konuda baskı kur istersen sonra ortada kalmayın anacım
gerçi korucukta her daim vardır ev mutlaka bulunur ama yinede tedbiri elden bırakmamalı.

evet canım nasipse bu akşam tanışıcaz umarım memnun kalırız hepimiz bu tanışmadan vereliniortak

Günaydın herkeslereŞeniz

Günaydınnnnnnnnnnn naberrrrrrrrrr

günaydın cerencim valla başladıkta ne başladık evlenince bu kadar sorun olmaz sanırımm koca elimde nasıl olsa kaydirigubbakcemile3kaynanamlar kışları bize gelir kalırlar emekli adamlarda inşallh olmaz öyle bir durum bakalım ne yaparsak artık.

ev hazır ceren dorukkentten baktık kapora ne verdik ama lakin hala görev yeri belli değil ilçemi merkezmi onu bekliyoruz inşallh merkez olurda o ev olur yoksa ilçe olursa halimiz kötü ev arayacaz inşallh olmaz bakalım canım bu konuda suçsuz nişanlımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın pisim,panterim,roşum,beyazım,sengülüm,boşwerim,cerenim,mandalinam daha sayamadığım tanımadığım diğerleri herkese günaydınnnnnnnnnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…