ya susmasını bilip,büyüklüğünü göstereceksin yada olur olmaz konuşup nefretimi hakedeceksin.!
Saygı gördüğünü farketmezsen, dikkat'e alınmadığını farkedersin..
Benim için hava hoş bilki sen kaybedersin.!
Tek zenginliğim gönlümdür..!
Tek fakirliğim kin'im ama dedim ya gönlüm zengin..
Fazla zorlama istersen,yoksa fakir tarafımdan hakkını veririm.!
:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
ne oldu kız en yırtıcı panterimmmmm
hıc ole bakınıyom cnm yha dusa gırcem totomu kaldıramıyom :umursamaz:
sen napıonnnnsempatiksalakcinni
şöyle bakayım bir dedimmmm
hepımız bakınıyos zaten gulum bakalım neler gorcezzzz:içelim:
hemde nasıl ama sıcaktan uyuyamıyorum evet ağrı kesicileri bile susuz içince beyin kanamsı yapabiliyomuş allah korusun aman dikkat etmek lazım böyle şeylere kızım kendine dikkat et sonra ben kimle didişicem=))ııdır beyaz ne olsun ac karnına ıcmedım hapı susuz ıctım oda dokundu sanırsam hala da sıkıntı yapıo yarına bısey kalmaz ınsssss
sen yorgunsundur heral
ne ne ne :uhm:
neyse ben birazda kitap okuyacam
kaçıyoreeee
size iii sohbetler
hadı ıı geceler cnm bende kalkam artıkkaydirigubbakcemile
hemde nasıl ama sıcaktan uyuyamıyorum evet ağrı kesicileri bile susuz içince beyin kanamsı yapabiliyomuş allah korusun aman dikkat etmek lazım böyle şeylere kızım kendine dikkat et sonra ben kimle didişicem=))
sağol cicim sende katılsaydın=))))))
iyi hadi sende git bakalım bende diğer topikleri bi turaayıp sonrada zıbaram iyigeceler
CEREN BÖYLE KONULAR KONUŞMAYIM PSİKOLOJİM BOZULUYOR BENDE GÖRÜMCE YOK AMA GÖRÜMCELİK YAPAN ÇOK ELTİM ÖYLESİNE KAYNANAM CABASII HANGİ BİRİNİ YAKAM BEN EN İYİSİ BOŞ VERMEK zemuszemus İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR HESABIkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
İFTARA AZ KALDI HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI İFTARLAR OLSUN BUGÜN ERKEN AÇMAK ZORUNDA KALDIM ORUCU BİRGÜNÜM BOŞA GİTTİ.BİRDE HALA BEN NERDE OTURACAM BELLİ DEĞİLL SÖZDE BUGÜN BELLİ OLACAKTI BENİM İŞİMDE EŞŞEĞİN KARNINDAKİ ELMASI BEKLEMEYE DÖNDÜ HA BUGÜN HA YARIN BİR SES YOKkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyigeceler kızlar hayırlı sahurlar diyim artık vakit yaklaştı nasılsınız bizim bugün iftarlık misafirlerimiz vardı pek uğrayamadım ama tüm sohbeti okudum allah muhabbetinizi arttırsın daim olsun inş.=))evet yarın büyük gün buluşuyoruz kaynaşıyoruz ayy ne güzel ne güzel cerencimlede tanışıyoruz ohh ohh kıskananlar çatlasın herkezleri bekliyoruz güzel bi ortam olacak kimselerin kaçırmamasını tavsiye ederiz....
Günaydın herkeslereŞeniz
Heeeyyyy Günaydıınnnnnnnn Milleettttttttttt Nabersiniz
keyifler yerindedir inşallah
Sen zaten daha şimdiden eltigille başlamışsın aile içi şiddete gülüm ben sana ne diyem
ben heç değilse evlendikten bir sene sonra başladım (daha doğrusu başlattılar)
aman takılma sende salla gitsin gariiii
kocan yanında ise problem yok cicim....
senin nişanlında ne hikmetse ağırdan alıyor işleri sen bu konuda baskı kur istersen sonra ortada kalmayın anacım
gerçi korucukta her daim vardır ev mutlaka bulunur ama yinede tedbiri elden bırakmamalı.
evet canım nasipse bu akşam tanışıcaz umarım memnun kalırız hepimiz bu tanışmadanvereliniortak
Günaydınnnnnnnnnnn naberrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?