Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın cerencim valla başladıkta ne başladık evlenince bu kadar sorun olmaz sanırımm koca elimde nasıl olsakaydirigubbakcemile3kaynanamlar kışları bize gelir kalırlar emekli adamlarda inşallh olmaz öyle bir durum bakalım ne yaparsak artık.
ev hazır ceren dorukkentten baktık kapora ne verdik ama lakin hala görev yeri belli değil ilçemi merkezmi onu bekliyoruz inşallh merkez olurda o ev olur yoksa ilçe olursa halimiz kötü ev arayacaz inşallh olmaz bakalım canım bu konuda suçsuz nişanlımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın pisim,panterim,roşum,beyazım,sengülüm,boşwerim,cerenim,mandalinam daha sayamadığım tanımadığım diğerleri herkese günaydınnnnnnnnnnzemuszemus
zelişşşşşşşşşş eltin ne yapıyor :)))
tunyadın sakaryamanacımı dr goturcem karamana 2 de randewusu war
hade gorusuruz panter kacar
günaydın kızlar topic almış başını gitmiş okuyamadım hepsini
aa yazdım attım gelmemiş
tüh baaa
sen heç merak etme gülüm ayarlarız sizlerde bzizm için kim önce giderse artıktünaydın güzeller..
bugün gene çok sıcakk
pantercim anacığına geçmiş olsun.
canom kıs bidaa yazsaydın ya.merak ettim neler yazdın o kaa
evet kıslar akşama bizden önce kentparka giderseniz bize yer ayırın ayakta kalmayalım ona göre..kaydirigubbakcemile2
plan programlar yapılmış inşallah çok iyi zaman geçirirsiniz
bendende herkezlere kocaman tünaydınn nabersiniz kızlar bugün büyük gün akşama yine buluşuyoruz ayy sanki sevgilimle buluşucam niyeyse bu heyecan=)))
cerencim senden naber heyecan varmı heyecan=)))
aa yazdım attım gelmemiş
tüh baaa
hanımlar rezervasyon yaptırdım haberiniz olsun
oooo misafirimiz var pati22 buyur canım kimsin??
plan programlar yapılmış inşallah çok iyi zaman geçirirsiniz
saol mandalınımgeçmiş olsun panter
randewuyu o saate almıs anacım ne edersın canogeçmiş olsun pantiş
tamda güneşe kalmışsınız yine
saol cerooogeçmiş olsun pantercik hadi kolay gelee
olmuş demiiii doğru diyon falla bilmiyorumkismile
saol beyaz soledım oda samna slm edıııııbendende herkezlere kocaman tünaydınn nabersiniz kızlar bugün büyük gün akşama yine buluşuyoruz ayy sanki sevgilimle buluşucam niyeyse bu heyecan=)))
boşwecim akşam gelebilmene çok sevindim dün ulaşamadım ama bugün senden haberdar oldum yaa önemli değil
panter annene geçmiş olsun selamımı söyle lütfen
canocum burdanda sorayım ayy dün çok merak ettim seni rahatsız etmiyeyim diyede aramadım nasıl güzel geçtimi günün:)
cerencim senden naber heyecan varmı heyecan=)))
saol pisim operemtünaydın güzeller..
bugün gene çok sıcakk
pantercim anacığına geçmiş olsun.
canom kıs bidaa yazsaydın ya.merak ettim neler yazdın o kaa
evet kıslar akşama bizden önce kentparka giderseniz bize yer ayırın ayakta kalmayalım ona göre..kaydirigubbakcemile2
slm canlar nasılsınız bayadır giremedim 40 küsür sayfa geçmiş okumaya başladım ama ooo oku oku bitmiyor hareket gelmiş topiğe canlanmış benim hemşolarım guclubacismile bu arada geçen hafta çarşamba oğluşumu sünnet ettirdim onunla uğraşıyorum seneye yaza çok güzel bir düğün yapacaz allah kısmet ederse adapazarında hep beraber tabiki panterim başın sağolsun bu arada adapazarında görüştüğümüzde eş arıyordun zeusa :teselli: hepinizi çoook öpüyorum görüşürüzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?