Sakarya///54

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnn

kocan elinde olcak he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

umarım aile etkisinde fazla kalmayan bir kocan olur canım
ve inşallah dediğin gibi kaynananlar gelip sizde kalmazlar ayıp denen bir şey var canım yeni evli olacaksınız siz ne alaka yani....

hımmm nişanlın bu kez bir şey yapmadı yane :kedi: kaydirigubbakcemile3

günaydın pisim,panterim,roşum,beyazım,sengülüm,boşwerim,cerenim,mandalinam daha sayamadığım tanımadığım diğerleri herkese günaydınnnnnnnnnnzemuszemus

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zelişşşşşşşşşş eltin ne yapıyor :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tunyadın sakaryamanacımı dr goturcem karamana 2 de randewusu war
hade gorusuruz panter kacar

bendende herkezlere kocaman tünaydınn nabersiniz kızlar bugün büyük gün akşama yine buluşuyoruz ayy sanki sevgilimle buluşucam niyeyse bu heyecan=)))
boşwecim akşam gelebilmene çok sevindim dün ulaşamadım ama bugün senden haberdar oldum yaa önemli değil
panter annene geçmiş olsun selamımı söyle lütfen
canocum burdanda sorayım ayy dün çok merak ettim seni rahatsız etmiyeyim diyede aramadım nasıl güzel geçtimi günün:)
cerencim senden naber heyecan varmı heyecan=)))

tünaydın güzeller..
bugün gene çok sıcakk
pantercim anacığına geçmiş olsun.
canom kıs bidaa yazsaydın ya.merak ettim neler yazdın o kaa
evet kıslar akşama bizden önce kentparka giderseniz bize yer ayırın ayakta kalmayalım ona göre..kaydirigubbakcemile2

sen heç merak etme gülüm ayarlarız sizlerde bzizm için kim önce giderse artık

bendende herkezlere kocaman tünaydınn nabersiniz kızlar bugün büyük gün akşama yine buluşuyoruz ayy sanki sevgilimle buluşucam niyeyse bu heyecan=)))
cerencim senden naber heyecan varmı heyecan=)))

Tünaydın beyaaazzzz neyen bu kadan heyecan yaptın acepkine bilmiyorumkismile

yokkkk kııı heeç heyecan yok bende kendi düğününde gayet sakin duran gram heyecanı stresi olmayan insan sence böyle heyecanlanırmı

gariplik var dimi bende kaydirigubbakcemile3

aa yazdım attım gelmemiş
tüh baaa

tühhh gitti desene mafoldumben

hanımlar rezervasyon yaptırdım haberiniz olsun

mersi cicimmmm opuyorumnanaktan

oooo misafirimiz var pati22 buyur canım kimsin??

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

plan programlar yapılmış inşallah çok iyi zaman geçirirsiniz

sende geleydin yaaa 1 saat

slm canlar nasılsınız bayadır giremedim 40 küsür sayfa geçmiş okumaya başladım ama ooo oku oku bitmiyor hareket gelmiş topiğe canlanmış benim hemşolarım guclubacismile bu arada geçen hafta çarşamba oğluşumu sünnet ettirdim onunla uğraşıyorum seneye yaza çok güzel bir düğün yapacaz allah kısmet ederse adapazarında hep beraber tabiki panterim başın sağolsun bu arada adapazarında görüştüğümüzde eş arıyordun zeusa :teselli: hepinizi çoook öpüyorum görüşürüzopuyorumnanaktan

geçmiş olsun panter
saol mandalınım

geçmiş olsun pantiş
tamda güneşe kalmışsınız yine
randewuyu o saate almıs anacım ne edersın cano

geçmiş olsun pantercik hadi kolay gelee

olmuş demiiii doğru diyon falla bilmiyorumkismile
saol cerooo

saol beyaz soledım oda samna slm edııııı

saol pisim operem

hadı gozun atdın semracım erkeklıge adımını atmıs pasamız.........
saol bebegım ewt es araken zeusumu kaybettım ck ozluyorum ck aglıyorum ama elımden bıse gelmıo tekrar tsk ederım cnm benımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…