Sakarya///54

zelişşşşşşşşşş eltin ne yapıyor :)))
ay ne yapsın hırsından göbek atıyordur şimdi çok kötüyüm bu arada

ay ne yapsın hırsından göbek atıyordur şimdi çok kötüyüm bu arada

ay kızlar ceren çok kötüyüm mahvoldum bize karasu çıktı çok kötüyüm hemde çok ne hayal kurdum ne buldum karasu nere sakarya nere korucuktan ev tuttuk nereye cıktı güzel ev hayal kurdum suya düştü onamı yanayım istanbul çekmişti kurada sakarya ile değiştirmiştik benim zorumla ilçe çıktı kabak benim başıma patladı onamı yanayım ay nerelere gideyim karasu nasıl bilmiyorum ben ne yapacam yaaaa

Üzülme canım ya.Karasu güzel bir yerdir.Adapazarına otobüsle 45 dakika mesafede..

zeliş üzme kendini lütfen akrasu sakaryaya bağlı bir ilçe tursitlik bir yer deniz falan kışın sakin olur yazın kalabalık üzülecek kadar kötü bir yer değilki orası

canım üzülme karasu çok güzeldir merkeze o kadar uzak değil benim çalıştığın yerde çalışan bir abi karasuda oturuyor ve her gün işe gidip geliyor merkeze

Üzülme canım ya.Karasu güzel bir yerdir.Adapazarına otobüsle 45 dakika mesafede..
valla çok moralim bozuk inanın çok kötüyüm karası 70 km imiş herşeyim yarım kaldıı bilmediğim bir yer gidip gelemem ben hiç küçük yerde kalmadım daha doğrusu ana kuzusuyum ay çok ağlıyorumm:a015:
zeliş üzme kendini lütfen akrasu sakaryaya bağlı bir ilçe tursitlik bir yer deniz falan kışın sakin olur yazın kalabalık üzülecek kadar kötü bir yer değilki orası
ne bilim ceren attan indim eşşeğe bindim gibi birşey oldu benim okulum stajım var merkezde ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum kabak benim başıma patladı yine inşallh iyi olur herşey

canım üzülme karasu çok güzeldir merkeze o kadar uzak değil benim çalıştığın yerde çalışan bir abi karasuda oturuyor ve her gün işe gidip geliyor merkeze
ya inşallh iyidir otobüs varmıki oraya akşam saatlerinde iyimi gerçekten kızlar orası beni kandırmıyorsunuz demii mafoldumben

kıslar hiç geçmişi bakamadan size bi slm ediim dedim,
bugün sabah 9 da kalktım hazırlanıp çıktım ,kısçemle kendimi dr açıkardım,1 saat önce eve girdim şimci yicek bişeler hazırliim,
acaip yoruldum,çok fenalardayım,keşki buluşma bu akşam olmasadı,çok zor olcak benim için:2:

semricancım hayırlı olsun.a.s.oğluşumuz erkek oldu yani..allah damatlığınıda göstersin inşallah..
canımüzülme herşeyin hyırlısı..karasuda güzeldir.evet küçük turistik bi yer.ama ulaşım sorunu olmaz merak etme..şöyle düşün istanbulda olsaydında yol hep problem istanbulda.bide eltin orda olacaktı. insan oğlu herşeye alışıyo canım ya..moralini bozma.herşey bişekilde yoluna girer inş..:teselli:

eltim eltim nerdesin merak ettim beaabilmiyorumkismileşimdilik geçmiş olsun.sona bilahere konuşurukkolumunekankayizsmile

iyigeceler kızlar sizler belki yatıp uyudunuz bilem ama ben daha eve yeni geldim sayılır doyamadım bu gece muhabbete hepicinizi gönderdikten sonra cerenimle çarkta bi çay kahve muhabbeti daha yaptık=))) sağolsun sonra eşi gelip eve bıraktı.
ilk olarak bende yorumumu yapayımdedim gelen herkeze çok tşk ederim yine güzel bi iftar muhabbeti yaptık umarım daha güzellerine ulaşmayı mevlam nasip eder.özellikle cerencim senle tanıştıma çok memnun oldum arkadaşlığımız daim olsun inş ufak cerenide kocaman öpüyorum, hadi bende kaçtım yarın dikkat testi olucam nasıl olacaksam dua edin hepinize allah rahatlık versin...

günaydın kızlarrr sohbetiniz bol olsun buluşma gerçekleşmiş darısı biz gelmeye inşallh olur artık karasudan nasıl gelirsem mafoldumben

Herkese en kocamanından Günaydınlar Hanımlarrrr
nasılız bakalım bugün keyifler yerinde inşallah.
Dün akşamki tanışma faslı iftar yemeği vede ardından kent park gezisi çok iyiydi cancanlar hepinize tek tek teşekkür ediyrum hepiniz ayrı ayrı ilgi alaka güler yüz gösterdiğiniz içinde çok memnun kaldığımı dile getirmek istiyorum.
Bakalım sizler beni nasıl bekliyordunuz (yada bekliyormuydunuz) nasıl buldunuz yorumları alalım

beyazım dopraaaammm nabersinnn gece yatağı görmeden topici görmüşsün ben eve varmadan sen buraya yazmışsın alem hatunsun vesselam

bende çok memnun oldum güzelim yukarıda da yazdığım gibi güler yüz gösteren herkese çok teşekkür ederim bu sıcak ve samimi davranışlardan dolayı Sanada çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan umarım dediğin gibi olur tatlım....
Dikkat testinde de herşey umarım senin lehine gelişir ve hakkında hayırlısını allah nasip eder.

Günaydın kızlarrrŞeniz

Akşam sahura kalkamadık bizzz
:çok üzgünüm:

Günaydın canım nabersin akşam erken kaçtın olmadı ama :umursamaz:
umarım iftar yemeği ile oruç tutmayı düşünmüyorsun lmaz:

günaydın kızlarrr sohbetiniz bol olsun buluşma gerçekleşmiş darısı biz gelmeye inşallh olur artık karasudan nasıl gelirsem mafoldumben

zelişçim günaydın
gerçi neden zeliş diyorsak ama isminle de hitab edemem annemin adı çünkü garip gelir

evet tatlım dün akşam buluma gerçekleşti vede güzel geçti en azından benim açımdan öyle idi diğer arkadaşlar gelince yorumları alırız

tatlım yaaa sen hala karasu mevzusunamı takıksın yeter yapma bu kadar eziyet kendine düğün üstü bozma psikolojini yavru ne olucak yaaaa sen gelirsin buraya biz geliriz oraya yeterki gönüller bir olsun tatlişkom sıkma kasma bu kadar kendini karasu köhne bir kasaba değilki hayatım daha şimdiden ön yargı ile yaklaşma hele bir gel sende seversin kesin
hemde kayseri gibi bir yerden gelince daha çok seversi diye düşünüyorum......

Akşam Cerencim ve şirinesi,yeşilgözlü ablam ve kızı,myhopem ve şeker oğlu,beyazım toprağım,canom çok keyifli bir iftar açtık.
Daha sonra kentparkta diğer arkadaşlarınlada katılımıyla güzel bir akşam geçirdik.Gerçi benim bey erkenci davrandı ama
Cerencim çok sıcak ve güleryüzlü hatunsun.Şahsen bizzat kendim olaraktan tanıştığıma çok memnun oldum seninle.inşallah tatlı kızınla buluşmalarımıza sık sık katılırsın..

Beyazım Toprağım Allah bu sınavdan alnının akıyla çıkmayı nasip etsin.Dualarım seninle..

Cerene katılıyorum.

Ablam karasuda bir yıl çalıştı ve gayet güzel bir yer.Yazları çok hareketli olur.Kışları biraz sakin olur.Merkezede sürekli araç olur.Rahatla zelişçim karasu güzel bir yerr

Günaydın canım nabersin akşam erken kaçtın olmadı ama :umursamaz:
umarım iftar yemeği ile oruç tutmayı düşünmüyorsun lmaz:

İftar yemeğiyle oruç tutamam zati mümkün değil.Bünyem şu sıralar zaten zayıf.Zorlamayım dedim.Allah affetsin.Kışa telafi ederim inşallah

günaydın güzelller
zelişş canım bence çok güzel olucak akşamları turlarsınız sahilde hem ne romantikkkkk:)
ulaşım problem değil yolu güzel oranın ,hayırlı olur inşallah,yalnız şu varkiii
yazın misafiriniz bol olur:))
semricanımızın oğluşu Erkekk adam olmuş ,Allah Damatlığını da göstersin Semricannnn
sonnacımaa
Beyazım Güzel geçer sınav inşallah canım,dualarımız seninle
Cerencim yaf hoş hatunsun vesselam:)kızın senden daha hoş amaaa:)))hehee
muhabbetini duruşunu bakışını sevdik yani,Allah muhabbetimizi artırsınnn ,AMİN
yeşil gözlü ablamızıda özlemişiz hasret giderdik
topicimizin oğluşu Alpte büyümüş ve hala sırıtıyo:)Roşum Kısmetsizim Panter ve konuğu
Ay yine bayaa kalabalıkmışız he
boşverim iyi ki geldin şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…