ay ne yapsın hırsından göbek atıyordur şimdi çok kötüyüm bu aradazelişşşşşşşşşş eltin ne yapıyor :)))
Günaydınnnnnnn
kocan elinde olcak he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
umarım aile etkisinde fazla kalmayan bir kocan olur canım
ve inşallah dediğin gibi kaynananlar gelip sizde kalmazlar ayıp denen bir şey var canım yeni evli olacaksınız siz ne alaka yani....
hımmm nişanlın bu kez bir şey yapmadı yane :kedi: kaydirigubbakcemile3
ay kızlar ceren çok kötüyüm mahvoldum bize karasu çıktı :sinifsinif: çok kötüyüm hemde çok ne hayal kurdum ne buldum karasu nere sakarya nere korucuktan ev tuttuk nereye cıktı güzel ev hayal kurdum suya düştü onamı yanayım istanbul çekmişti kurada sakarya ile değiştirmiştik benim zorumla ilçe çıktı kabak benim başıma patladı onamı yanayım ay nerelere gideyim karasu nasıl bilmiyorum ben ne yapacam yaaaasenağlamasenağlamasenağlama
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ne yapsın hırsından göbek atıyordur şimdi çok kötüyüm bu arada
ay kızlar ceren çok kötüyüm mahvoldum bize karasu çıktı çok kötüyüm hemde çok ne hayal kurdum ne buldum karasu nere sakarya nere korucuktan ev tuttuk nereye cıktı güzel ev hayal kurdum suya düştü onamı yanayım istanbul çekmişti kurada sakarya ile değiştirmiştik benim zorumla ilçe çıktı kabak benim başıma patladı onamı yanayım ay nerelere gideyim karasu nasıl bilmiyorum ben ne yapacam yaaaa
ay kızlar ceren çok kötüyüm mahvoldum bize karasu çıktı çok kötüyüm hemde çok ne hayal kurdum ne buldum karasu nere sakarya nere korucuktan ev tuttuk nereye cıktı güzel ev hayal kurdum suya düştü onamı yanayım istanbul çekmişti kurada sakarya ile değiştirmiştik benim zorumla ilçe çıktı kabak benim başıma patladı onamı yanayım ay nerelere gideyim karasu nasıl bilmiyorum ben ne yapacam yaaaa
valla çok moralim bozuk inanın çok kötüyüm karası 70 km imiş herşeyim yarım kaldıı bilmediğim bir yer gidip gelemem ben hiç küçük yerde kalmadım daha doğrusu ana kuzusuyum ay çok ağlıyorumm:a015:Üzülme canım ya.Karasu güzel bir yerdir.Adapazarına otobüsle 45 dakika mesafede..
ne bilim ceren attan indim eşşeğe bindim gibi birşey oldu benim okulum stajım var merkezde ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum kabak benim başıma patladı yine inşallh iyi olur herşeyzeliş üzme kendini lütfen akrasu sakaryaya bağlı bir ilçe tursitlik bir yer deniz falan kışın sakin olur yazın kalabalık üzülecek kadar kötü bir yer değilki orası
ya inşallh iyidir otobüs varmıki oraya akşam saatlerinde iyimi gerçekten kızlar orası beni kandırmıyorsunuz demii mafoldumbencanım üzülme karasu çok güzeldir merkeze o kadar uzak değil benim çalıştığın yerde çalışan bir abi karasuda oturuyor ve her gün işe gidip geliyor merkeze
semricancım hayırlı olsun.a.s.oğluşumuz erkek oldu yani..allah damatlığınıda göstersin inşallah..slm canlar nasılsınız bayadır giremedim 40 küsür sayfa geçmiş okumaya başladım ama ooo oku oku bitmiyor hareket gelmiş topiğe canlanmış benim hemşolarım guclubacismile bu arada geçen hafta çarşamba oğluşumu sünnet ettirdim onunla uğraşıyorum seneye yaza çok güzel bir düğün yapacaz allah kısmet ederse adapazarında hep beraber tabiki panterim başın sağolsun bu arada adapazarında görüştüğümüzde eş arıyordun zeusa :teselli: hepinizi çoook öpüyorum görüşürüzopuyorumnanaktan
canımüzülme herşeyin hyırlısı..karasuda güzeldir.evet küçük turistik bi yer.ama ulaşım sorunu olmaz merak etme..şöyle düşün istanbulda olsaydında yol hep problem istanbulda.bide eltin orda olacaktı. insan oğlu herşeye alışıyo canım ya..moralini bozma.herşey bişekilde yoluna girer inş..:teselli:ay kızlar ceren çok kötüyüm mahvoldum bize karasu çıktı çok kötüyüm hemde çok ne hayal kurdum ne buldum karasu nere sakarya nere korucuktan ev tuttuk nereye cıktı güzel ev hayal kurdum suya düştü onamı yanayım istanbul çekmişti kurada sakarya ile değiştirmiştik benim zorumla ilçe çıktı kabak benim başıma patladı onamı yanayım ay nerelere gideyim karasu nasıl bilmiyorum ben ne yapacam yaaaa
eltim eltim nerdesin merak ettim beaabilmiyorumkismileşimdilik geçmiş olsun.sona bilahere konuşurukkolumunekankayizsmilekıslar hiç geçmişi bakamadan size bi slm ediim dedim,
bugün sabah 9 da kalktım hazırlanıp çıktım ,kısçemle kendimi dr açıkardım,1 saat önce eve girdim şimci yicek bişeler hazırliim,
acaip yoruldum,çok fenalardayım,keşki buluşma bu akşam olmasadı,çok zor olcak benim için:2:
iyigeceler kızlar sizler belki yatıp uyudunuz bilem ama ben daha eve yeni geldim sayılır doyamadım bu gece muhabbete hepicinizi gönderdikten sonra cerenimle çarkta bi çay kahve muhabbeti daha yaptık=))) sağolsun sonra eşi gelip eve bıraktı.
ilk olarak bende yorumumu yapayımdedim gelen herkeze çok tşk ederim yine güzel bi iftar muhabbeti yaptık umarım daha güzellerine ulaşmayı mevlam nasip eder.özellikle cerencim senle tanıştıma çok memnun oldum arkadaşlığımız daim olsun inş ufak cerenide kocaman öpüyorum, hadi bende kaçtım yarın dikkat testi olucam nasıl olacaksam dua edin hepinize allah rahatlık versin...
Günaydın kızlarrrŞeniz
Akşam sahura kalkamadık bizzz:çok üzgünüm:
günaydın kızlarrr sohbetiniz bol olsun buluşma gerçekleşmiş darısı biz gelmeye inşallh olur artık karasudan nasıl gelirsem mafoldumben
günaydın kızlarrr sohbetiniz bol olsun buluşma gerçekleşmiş darısı biz gelmeye inşallh olur artık karasudan nasıl gelirsem mafoldumben
zelişçim günaydın
gerçi neden zeliş diyorsak ama isminle de hitab edemem annemin adı çünkü garip gelir
evet tatlım dün akşam buluma gerçekleşti vede güzel geçti en azından benim açımdan öyle idi diğer arkadaşlar gelince yorumları alırız
tatlım yaaa sen hala karasu mevzusunamı takıksın yeter yapma bu kadar eziyet kendine düğün üstü bozma psikolojini yavru ne olucak yaaaa sen gelirsin buraya biz geliriz oraya yeterki gönüller bir olsun tatlişkom sıkma kasma bu kadar kendini karasu köhne bir kasaba değilki hayatım daha şimdiden ön yargı ile yaklaşma hele bir gel sende seversin kesin
hemde kayseri gibi bir yerden gelince daha çok seversi diye düşünüyorum......
Günaydın canım nabersin akşam erken kaçtın olmadı ama :umursamaz:
umarım iftar yemeği ile oruç tutmayı düşünmüyorsunlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?