Sakarya///54

Bende öyle düşünüyorum canım iyiki gelmişim.Özlemişim sizleri

canım benim güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim tatlım bende senin için aynı şeyleri düşünüyor sana karşı aynı duyguları besliyorum :asigim: :asigim:
İlan-ı Aşk gibim oldu bu yafff kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

umarım dediğin gibi buluşmalara katılabilirim gelecek günler ne gösterir bilemicem yane olumunekankayizsmile

Cerene katılıyorum.

Ablam karasuda bir yıl çalıştı ve gayet güzel bir yer.Yazları çok hareketli olur.Kışları biraz sakin olur.Merkezede sürekli araç olur.Rahatla zelişçim karasu güzel bir yerr

çok dert etti zeliş bu durumu çoooooooooookkkkkkkkk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

İftar yemeğiyle oruç tutamam zati mümkün değil.Bünyem şu sıralar zaten zayıf.Zorlamayım dedim.Allah affetsin.Kışa telafi ederim inşallah

yok bencede yani normal şartlarda zaten kötü oluyorsun birde sahursuz orucu düşünemiyorum bileeeee delikafadulden

Günaydınnnnnnnnnn canooooooooooooooo bayanssulusmile bayanssulusmile

sağol cicim sende çok hanım hanımcık bir hatunsun ve de çıtı pıtı pıtırcık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amin diyem gülüm duana aminnnnn :Saruboceq:

ceren nasıl hitap etmek istersen öyle hitap et adım zehra ama bana herkes zeliş der hiç zehra diyen olmaz oyüzden bir garipsiyorum adımı zehra deyince.
ne bilim insan bir garipsiyor önce ama alışırım zamanla.ceren kayseri çok büyük bir şehir sakaryadanda büyük gayet işlek bir yerdede oturuyorz sakinliğe alışkın değilim kalabalıktada büyüdüm yanlızda hiç kalmadım azcık tıstım okuluda ailemin yanında okudum dışarıda çıkmadım ondan yani

Karasudan sürekli araç var merkese merak etme sen.

Cerene katılıyorum.
Ablam karasuda bir yıl çalıştı ve gayet güzel bir yer.Yazları çok hareketli olur.Kışları biraz sakin olur.Merkezede sürekli araç olur.Rahatla zelişçim karasu güzel bir yerr

inşallh boşverim iyi olur herşey bugün ev tutulursa hafta sonuna gelecem inşallh

canom kısmet alışana kadar baya zorlanıcam ama herşey yoluna girer inşallh yazları sizlerde gelirsiniz işte ne güzel olur yazınki buluşmaları karasuya ayarlarızzemuszemus

mandalina böyle dediğini, kimsecikler duymasın seni evlenme meraklısı sanarlar

14 gün sonra provalar yok bir şeyleri beğenmek aramak seçmek yok evimden dışarı çıkmıycam bütün gün uyuycam derdim bu :))))

zelişcim karasuy ben severim bence çokta sakin değildir gece hayatı vardır mesela merkezde yoktur o radaki kadar tabi çevrendeki insanlar komşuların anlaşabileceğin insanlar bunu etkiler belki orada kafa dengi bir arkadaş bulursun merkeze hiç inmek istemezsin belki kimseyi bulamazsın bunalırsın bunlar hep şimdi muallak hele bir gel yerleş yaşamaya tanımaya başla sonrası çorap söküğü gibi gelir yavaş yavaş oturur herşey hayatında

neden ama prova yapmak gitmek gezmek benim çok hoşuma gidiyo ben gelinliği sanırım 50 kez giydimhemde çok hoşuma gıdıyo her zaman yatarsın mandalinam merak etme evlenince:1herşey kafamda muallakta şimdi canım ama hayırlısı olsun ne diyeliminşallh iyi komşularım olur hemen anlaşır kaynaşırız daha kolay olur benim içinde

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun

tünaydın güzeller
akşam güzel bi gece geçirdik.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederem..Şeniz
canom gerçekten yeşilgözlü ablamı özlemişiz.keşkem haydeç aplam da olaydı..:çok üzgünüm:
cerencim kıseçem kısçeni öpüyo..yıldızları pek bi barıştı..:ecrin_bebek:
boşver hakket iyi yapmışın tutmamakla günler çok uzun.insanı çok hırpalıyo.akannehir
beyaz kolay gelsin sana hayırlısı olsun..:teselli:
canoom bundan sona sana komşu kızı demeyi düşünüyorumm haberin olaa
hade ben şincilik kaçar akşama iftara misafirim var artı çarşıda işlerim vaaa.evde çok işim vaa.nası yetişcem bilmem..hade bana kolay gelee

tamam ciciş madem alışkanlık var zeliş diyem bende sana olumunekankayizsmile

canım benim tırsma dur önyargı ile yaklaşma daha çok erken bunları konuşman için kendini böyle şartlandırırsan ohhooo olmazki bacım sen hayırlısı ile bir gel bu tarafa hem zaten bak aklıma ne geldi bu yıl sen çalışmayacaksın heralde dimi sadece eşin çalışacak onun tayini karasuya çıktı madem karasu ilçesi çokta içine sinmedi o zaman merkezden ev tutun sende evde olucaksan eğer karasuda oturmanın anlamı yok eşin gidip gelir işine artık sen işe başlayacağın zaman bakarsınız durumlara göre....

şu işlerin bittip ayağımı uzatıp yatmak için sabırsızlanıyorum hem de düğünü atlatırsam toplantılarınıza katılıp bebişini sevecem :))

sen evlenince yatacağını sanıyorsun dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam canım sen gel sev bebişimi zaten gözde olan o benden bahseden heeç yok :kedi:

tünaydın güzeller
cerencim kıseçem kısçeni öpüyo..yıldızları pek bi barıştı..:ecrin_bebek:

tünaydın pisi pisi
bizde senin kısçeni öpüyoruzzzzz bizde onu çok sevdik
dün gece o kadar ilgi alaka gösterdiği içinde çok mercciiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tünaydın güzeller,bugün hiç ii deilim ben,
dün o hastane kısın bu hastane benim derkene çok yorulmuşum,
kısçemin sorunlarına acaip sıkıldım ama kendi dr umla paylaşınca biraz rahatladım,
pisikolocimde kötü etkilendi bu durumda tabii,
akşam eve geldiimde kociş oğlanla dışardaydı,üstüm başımla sızıp kalmışım düşününbilmiyorumkismile
neyse sıkıntılarımla sizleride sıkmıyayım şimdi,
akşam güzeldi hakket ,kafamı daatmak için ii oldu,gitmesem mi die düşünmüştüm ama iiki gelmişim diom şimdi,
CANOM sende pek durgun geldin bana ,neyin vardı diede konuşamadık kalabalıktan ama gözümden kaçmadı halin,
bende sıkıntılı olunca senin tam tersin olayı deliliğe vururum,kendimi öle hafifletiom ne ediimdelikafadulden
CEROM yorumların gibi samimi bi hatunsun maş.kısçenede yine yeniden maş.
çakırım ya ben nazarım kesin deer dimeeohaoldumsmile

zelişciim üzülmene üzüldüm bi danem,
karasu kötü bi yer sonuçta ve ulaşım sorunuda yok,
istediin zaman merkese gelip gidersin,kendini kötü die şartlandırma,
bide denersiniz,baktın olmuo merkese taşınırsınız,cerenin dediği mantıklı kocan işe gider gelir,kaydirigubbakcemile5
beyazcım nie dikkat testi oluon anlamadım ben,neyse hayırlısı olsun,:Saruboceq:
mandilinacıım kıs düğüne 14 gün mü kaldı,yüzüp kuyruğuna gelmşsin ölleyse,ne mutlu sanaŞeniz

cerencim kesinlikle yatmay uyumayı dinlenmeyi düşünüyorum aynı evi paylaşmak üzere olduğum beyede dedim eğer ses yapacak beni rahatsız edecek olursan git evden :))))))

roşum yok yaaa her şey son güne bırakılıyor sinir oluyorum eline iş verildimi bitir teslim et hemen dimi niye sonra sonra derlerki hiç anlamam

slm kızlar hayırlı iftarlar ayy bugün başım beynim döndü vesselam sabahın 8 de kalktım akşam 2 falandı zati yattım o kafayla gittim anasının gözüne 9 da dediler 9 :30 geldiler önümüze koydular bi deste kağıt anacım ecüc böcüc şekiller sayılar yok onu görmeye çalış yok bunu bulmaya çalış yok efendim bunu benzetmeye çalış birde en son çıkmadımı toplama çıkarma çarpa vede bölme ayyy ben kendimi bölecektim ikiye sanki fabrikaya işçi değil üni.ye öğrenci alıyorlar beynim döndü valla neysem elimden geldiğince yaptım bişeyler bide önümüze çivileri döküp 3 dkkada bişeye dizdirdiler hee bide o var her bi test için 1 3 dkka gibi süreler verdiler hepten insanın eli ayağı dolanıyo aman neyse işte hakkımızda hayırlısı nasipse olur nasip değilse kendini paralasan nafile....
eve geldim tabi saat 1 falandı yattım zıbardım 5 gibi kalktım anca kafamı toplamışım neyse yeter benden bahsettim sizler ne ettiniz bakalım cerencim bizlerden memnun kaldığına çok sevindim her zaman nerde nazaman istersen senle sohbete varım =)))
kız boşwer hem akşam erkenden kaçtın evcezine gittin hemde sahura kalkmadınmı deseydin bana gülüm zaten sahurda eve geldim bi çağrı atar uyandırırdım seni=)))
roşumcum sanada kızınada tekrardan çok geçmişler olsun umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı atlatırsınız..
canom takma be gülüm kafayaa her kez ne ederse kendine eder bu dünyada sen resimlerden haber ver bastınmı bakalım bi gidip bakayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…