günaydın güzelller
zelişş canım bence çok güzel olucak akşamları turlarsınız sahilde hem ne romantikkkkk:)
ulaşım problem değil yolu güzel oranın ,hayırlı olur inşallah,yalnız şu varkiii
yazın misafiriniz bol olur:))
semricanımızın oğluşu Erkekk adam olmuş ,Allah Damatlığını da göstersin Semricannnn
sonnacımaa
Beyazım Güzel geçer sınav inşallah canım,dualarımız seninle
Cerencim yaf hoş hatunsun vesselam:)kızın senden daha hoş amaaa:)))hehee
muhabbetini duruşunu bakışını sevdik yani,Allah muhabbetimizi artırsınnn ,AMİN
yeşil gözlü ablamızıda özlemişiz hasret giderdik
topicimizin oğluşu Alpte büyümüş ve hala sırıtıyo:)Roşum Kısmetsizim Panter ve konuğu
Ay yine bayaa kalabalıkmışız he
boşverim iyi ki geldin şekerim...
Akşam Cerencim ve şirinesi,yeşilgözlü ablam ve kızı,myhopem ve şeker oğlu,beyazım toprağım,canom çok keyifli bir iftar açtık.
Daha sonra kentparkta diğer arkadaşlarınlada katılımıyla güzel bir akşam geçirdik.Gerçi benim bey erkenci davrandı ama
Cerencim çok sıcak ve güleryüzlü hatunsun.Şahsen bizzat kendim olaraktan tanıştığıma çok memnun oldum seninle.inşallah tatlı kızınla buluşmalarımıza sık sık katılırsın..
Beyazım Toprağım Allah bu sınavdan alnının akıyla çıkmayı nasip etsin.Dualarım seninle..
Cerene katılıyorum.
Ablam karasuda bir yıl çalıştı ve gayet güzel bir yer.Yazları çok hareketli olur.Kışları biraz sakin olur.Merkezede sürekli araç olur.Rahatla zelişçim karasu güzel bir yerr
İftar yemeğiyle oruç tutamam zati mümkün değil.Bünyem şu sıralar zaten zayıf.Zorlamayım dedim.Allah affetsin.Kışa telafi ederim inşallah
günaydın güzelller
zelişş canım bence çok güzel olucak akşamları turlarsınız sahilde hem ne romantikkkkk:)
semricanımızın oğluşu Erkekk adam olmuş ,Allah Damatlığını da göstersin Semricannnn
sonnacımaa
topicimizin oğluşu Alpte büyümüş ve hala sırıtıyo:)Roşum Kısmetsizim Panter ve konuğu
iiim canım hatta sperim 14 gün kaldı :)))
ceren nasıl hitap etmek istersen öyle hitap et adım zehra ama bana herkes zeliş der hiç zehra diyen olmaz oyüzden bir garipsiyorum adımı zehra deyince.zelişçim günaydın
gerçi neden zeliş diyorsak ama isminle de hitab edemem annemin adı çünkü garip gelir
evet tatlım dün akşam buluma gerçekleşti vede güzel geçti en azından benim açımdan öyle idi diğer arkadaşlar gelince yorumları alırız
tatlım yaaa sen hala karasu mevzusunamı takıksın yeter yapma bu kadar eziyet kendine düğün üstü bozma psikolojini yavru ne olucak yaaaa sen gelirsin buraya biz geliriz oraya yeterki gönüller bir olsun tatlişkom sıkma kasma bu kadar kendini karasu köhne bir kasaba değilki hayatım daha şimdiden ön yargı ile yaklaşma hele bir gel sende seversin kesin
hemde kayseri gibi bir yerden gelince daha çok seversi diye düşünüyorum......
Karasudan sürekli araç var merkese merak etme sen.
Cerene katılıyorum.
Ablam karasuda bir yıl çalıştı ve gayet güzel bir yer.Yazları çok hareketli olur.Kışları biraz sakin olur.Merkezede sürekli araç olur.Rahatla zelişçim karasu güzel bir yerr
canom kısmet alışana kadar baya zorlanıcam ama herşey yoluna girer inşallh yazları sizlerde gelirsiniz işte ne güzel olur yazınki buluşmaları karasuya ayarlarızzemuszemusgünaydın güzelller
sonnacımaa
iiim canım hatta sperim 14 gün kaldı :)))
kıss neye 14 gün kaldı bayramamı düğünemi
kıs bu kadan meraklı olma evlenmeye delüüü ayıp ayıp
mandalina böyle dediğini, kimsecikler duymasın seni evlenme meraklısı sanarlar
14 gün sonra provalar yok bir şeyleri beğenmek aramak seçmek yok evimden dışarı çıkmıycam bütün gün uyuycam derdim bu :))))
zelişcim karasuy ben severim bence çokta sakin değildir gece hayatı vardır mesela merkezde yoktur o radaki kadar tabi çevrendeki insanlar komşuların anlaşabileceğin insanlar bunu etkiler belki orada kafa dengi bir arkadaş bulursun merkeze hiç inmek istemezsin belki kimseyi bulamazsın bunalırsın bunlar hep şimdi muallak hele bir gel yerleş yaşamaya tanımaya başla sonrası çorap söküğü gibi gelir yavaş yavaş oturur herşey hayatında
neden ama prova yapmak gitmek gezmek benim çok hoşuma gidiyo ben gelinliği sanırım 50 kez giydimhemde çok hoşuma gıdıyo her zaman yatarsın mandalinam merak etme evlenince:1herşey kafamda muallakta şimdi canım ama hayırlısı olsun ne diyeliminşallh iyi komşularım olur hemen anlaşır kaynaşırız daha kolay olur benim içinde
ceren nasıl hitap etmek istersen öyle hitap et adım zehra ama bana herkes zeliş der hiç zehra diyen olmaz oyüzden bir garipsiyorum adımı zehra deyince.
ne bilim insan bir garipsiyor önce ama alışırım zamanla.ceren kayseri çok büyük bir şehir sakaryadanda büyük gayet işlek bir yerdede oturuyorz sakinliğe alışkın değilim kalabalıktada büyüdüm yanlızda hiç kalmadım azcık tıstım okuluda ailemin yanında okudum dışarıda çıkmadım ondan yani
şu işlerin bittip ayağımı uzatıp yatmak için sabırsızlanıyorum hem de düğünü atlatırsam toplantılarınıza katılıp bebişini sevecem :))
tünaydın güzeller
cerencim kıseçem kısçeni öpüyo..yıldızları pek bi barıştı..:ecrin_bebek:
tamam canım sen gel sev bebişimi zaten gözde olan o benden bahseden heeç yok :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?