Sakarya///54

hadi kızlaar kimse uğramamış cano haydeç yeşil gözlü ee ben demedimmi ben açarsam 4 sayısını geçmeyiz diye hadi yaa kıralım şu şeytanın bacağınıkötükedihüso

ben de varım beni de sayyyyyyyhihoyyythihoyyyt
bir terslik olmazsa inşallah ordayım kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
da nerdeyizzzzzzz:sm_confused:

kızlar biraz yoğundum anca girdim pcye ....inşallah bişey olmazsa kısmetsiz buluşmaya VARIM diyor..
haydeç ablam inşallah emar sonuçları temiz çıkar inşallah ..haberlerini bekliyorum

cano kısmetsiz kedi teşekkürler canlar..a.s.. buluşma ya ben varım inşallah beyazım üzülme herzamankinden kalabalık olacak buna emin ol..:teytey:... sinyora seninle tanışmadık ama sende hoşgeldin protesto bölümünde sitemini okudum ama ben geldiğimde siteye sen yoktun canım arkadaşalardan duydum ismini...senide tanımak isterim .... Şeniz

ne hanimlar daha uyanamadiniz herhalde kimsecikler ugramamis?Ben siftahi yapayim dedim.Yufka acacagiz birazdan vaktim olmayabilir sonraya.

ne hanimlar daha uyanamadiniz herhalde kimsecikler ugramamis?Ben siftahi yapayim dedim.Yufka acacagiz birazdan vaktim olmayabilir sonraya.

ooo maşallah...ne güzel kolay gelsin.bizde akşama yapıcaz önce komşuma sonra bana..burası çok sıcak ondan serinde yapalım dedik..a.s

kolay gelsin
bizde yufka falan yapan yok bu kardeşinizide görün:))))
şaka bi yana ramazan hazırlıkları bşladı sanırım
aman olayı abartıp ramaznın özünden şaşmayalım mühim olan vucudu dinledirerek ibadet
ve bizim yediklerimizi yiyemeyen insanlarla soframızı paylaşmak.........

iyi geceler hanımlaar valla bu gün koştur koştur çok yoruldum bi yandan evde bi yandan yok davetiyeleri al yok kıza elbise al yok ee tabi kendime ciciş almadan olurmu bu arada geliyonuz dimi pazar günü cemiyetimize fazla öyle kalabalık olmıyacak hanımlar sıkılırız falan diye düşünmeyin biz bize işte okcokacimcoook

beyazım toprağım ohhhh ne güzel ciciler aldın kim bilir......iyi günlerde giy.onlar eskisin sen eskime......:Saruboceq:Şeniz
davetin için çok sağol....gönül gelmeyi arzu etsede herşey kısmet..allah damatlığınıda göstersin...Şeniz

günaydın topraklarım.nasılsınız.sakaryamı çok özledim ya....ordaki hatıralarım, okul yıllarım, arkadaşlarım aklıma geldi bugün nedense....ve de gençlik günlerimmm
herkese kocaman sevgiler.Allaha emanet olun...

Son düzenleme:
slm canlar... bugün emar günüm bakalım ne olacak ... sizlerden ses yok nerdesiniz...beyazın işi var anladıkta sizler nerelerdesiniz...yeşilgözlüm neyin var canım belin mi yine ...geçmiş olsun canım Şeniz

kıslar ne o ya kimse uğramamış..ikinci sayfaya düşmüşüz.CADIARZU
haydeç ablam emarı bugün çektirdin dimi?hadi hayırlı haberler inşallah......:Saruboceq:
kıslar nerdesiniz yaf kimse yok mu

kıslar ne o ya kimse uğramamış..ikinci sayfaya düşmüşüz.CADIARZU
haydeç ablam emarı bugün çektirdin dimi?hadi hayırlı haberler inşallah......:Saruboceq:
kıslar nerdesiniz yaf kimse yok mu

çektirdim canım ...salı günü alıcam sanırım sonrada dr göstericem bakalım bu hafta belli olacak ..:Saruboceq:

slm canlar... bugün emar günüm bakalım ne olacak ... sizlerden ses yok nerdesiniz...beyazın işi var anladıkta sizler nerelerdesiniz...yeşilgözlüm neyin var canım belin mi yine ...geçmiş olsun canım Şeniz

canım biraz tansiyon problemi var ama iyiyim seninde emarın inşallah iyi geçm iştir

biz bugün nişan alış verişine gittik esmerimin kızının nişanı olacak bayram haftası inşallah ay çok yoruldum saat 2 den 9 zakadar çok yorulduk ama bunlar tatlı yorgunluk

geçmiş olsun ...aman yorgunlukların hepsi böyle olsun..esmerim canım benim hayırlı uğurlu olsun ..a.s.

haydeç ablacm inş.emar sonuçları kötü çıkmazda bi rahat edersin maşallahın var yinede hastayım demeden tırtıl gibi her işe giriyosun ...
ben bugün sabahtan akşama kadr evin altını temizledim bu saattede yorgunluktan her yanımın ağrısından uyuyamıyorum anlıcağın bu kardeşin senden çürük ...-tatlicadiarzu-
yeşilgözlü ablacım sanada geçmş olsun sıcakta fazla dolanmaktan tansiyon şaşımıştır sen de az değilsin kıpır kıpır maş.dikkat et kendine a.s
galiba benden başka kimse kalmamış buralarda hepsinise ii uykulaar :1closedeyes:inş.banada:sm_confused:

günaydın sakaryam nasılsınız roşum teşekkür ederim iltifatın için beni kıpır kıpır görmende güzel yabide zayıf olsak kimbilir neler olur

Kızlar meraba Sakarya ' da ev kiraları ne kadar fıstıklar
Adapazarı/ Serdivan da bilhassa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…