Kızlar meraba Sakarya ' da ev kiraları ne kadar fıstıklar
Adapazarı/ Serdivan da bilhassa ?
haydeç ablacm inş.emar sonuçları kötü çıkmazda bi rahat edersin maşallahınvar yinede hastayım demeden tırtıl gibi her işe giriyosun .. .
ben bugün sabahtan akşama kadr evin altını temizledim bu saattede yorgunluktan her yanımın ağrısından uyuyamıyorum anlıcağın bu kardeşin senden çürük ...-tatlicadiarzu-
yeşilgözlü ablacım sanada geçmş olsun sıcakta fazla dolanmaktan tansiyon şaşımıştır sen de az değilsin kıpır kıpır maş.dikkat et kendine a.s
galiba benden başka kimse kalmamış buralarda hepsinise ii uykulaar :1closedeyes:inş.banada:sm_confused:
***************slm hanimlar biraz gec kaldik bu gün ama malum isler ancak bitti.Keyifleriniz nasil ? Iki gündür yogunluktan fazla zamanim olmadi giremedim kk ya.ya hanimlar bir sorum var,kk yi actim protesto kösesi yok benim kaldirildimi ki?Sizlerin varmi bir zahmet bakarmisiniz.sasirdim birazcik bu da mi yeni acaba diye.Yeniliklere falan baktim ama bir sey göremedim.Yada sadece yurtdisinda yasayanlara mi yapildi acaba.bana bir haber verin.Merak etttim.
canım biraz tansiyon problemi var ama iyiyim seninde emarın inşallah iyi geçm iştir
biz bugün nişan alış verişine gittik esmerimin kızının nişanı olacak bayram haftası inşallah ay çok yoruldum saat 2 den 9 zakadar çok yorulduk ama bunlar tatlı yorgunluk
sağol canım benim..yapmadan olmuyor işte...hep yat yat oda olmuyor... benim ev kalabalık...yaz hazırlığı kış hazırlığı..birde köyde oturmanın verdiği iş fazlalığı..ne yapayım.ufakta olsa eve katkım olsun diye yapıyorum.yoksa gerçekten sağlığım el vermiyor bunca işe..yarın 4 den sonrada fındığın altında kalanları toplamaya gitcem ..gelde yapma işte... of of kafamçokkarıştı
Merhabalar arkadaşlar..
Evet protesto başlığımız son bir kaç gündür aktif değil..Ama bu sonsuza kadar böyle olacak anlamına gelmiyor..Lütfen biraz zaman tanıyınız bizlere..En yakın zamanda protesto başlığı adına yakışır konu ve yorumlarla yeniden sitemizde yerini alacaktır..
Şimdiden teşekkür eder bu konuda başka bir başlık açılmamasını rica ederiz..
berşule bunu yazmış en son protesto bölümüyle ilgili yani dün o bölüm komple kaldırıldı ama açılacak deniyor bende sadece bu kadarını biliyorum canımmm hazırlıklar bitti galiba gözün aydınnnnn:1hug:
haydeç ablam dikkat et kendine yorma fazla inşallah emar sonucun da iyi çıkarrr:Saruboceq:
yeşilgözlü ablam geçmiş olsunnn
sakaryanın güzel hanımları iyi geceler hepinizeeea.s.
myhopeve kısmetsiz kedi çok teşekkür ederim .... inanın sizin verdiğiniz moral bana yetiyor... sağolun... burdaki tüm arkadaşlarımla buluşmada inşallah iyi bi dertleşir konuşuruz....
haydec ablacim insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun.ama bu tip rahatsizliklarda malum kendini fazla yormaman lazim.Bunlar senelerin birikimleri.Azicik kendini kolla ablacim.herkez seni sagken sever.Kimseden kimseye fayda yok bu devirde.Bende geldim geleli saglik problemleriyle ugrasiyorum sorma.basima hic aklima bile gelmeyecek seyler geldi.sasirdim sasa kaldim.Allah dermansiz dert verip kullarina derman aratmasin .Digerleri gelip gecer.
Allahım sizi korusunnnnnnnnn,
dikkat edin birazcık kendinize yaa ,hep gez hep gez olmuyo tabii:)
naturel beslenin ve çokk gülünnnnnnnn
sizi seviyorum
sağol canım.ne kadar güzel söylemişsin herkes seni sağken sever ne kadar doğru... senin neyin var çok geçmiş olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?