Sakarya///54

hmmmm
hmmmmm
hmmmmmm
senağlama
kestiriyonuzz yaniii
hmmmm
hmmm
ama ben dayanamam buna:1no2:
o yüsden gelmicemmmirmirmirmir

derrmiiiişimmmmmmmm:smiley-cool:
dukkandaydım bugün, temizlik var yarında devam edicez pazartesiye yetişmesi gerek
cokacimcoook
kıymalı pilav hepinize yarasınlülülülülülü

kestirme işini geçen sene hallettik canım şimdi halis mulis dana etli pilav yiceeeeeznaniknanikcokacimcoookşakkıdı

kestirme işini geçen sene hallettik canım şimdi halis mulis dana etli pilav yiceeeeeznaniknanikcokacimcoookşakkıdı

:roflol::roflol::roflol:
:) ne diyim afiyet olsun size
bana kolay gelsin:çok üzgünüm:
yatıyorum ben artık çok uykum geldi,öptüm yanaklarından:1hug:

canocum hakket mesajlara bişeyler olmuş:roflol::roflol:
canım beyazım kıs seni sormamışım uyku sersemi..:bbo:..küsmedin demii.....:teselli:Şeniz
ooo guzel topraklarım :)) meger sakarya bolumu varmıs ben gormemısım :)
canım hoş geldinnn...... :teytey::1hug:

kızlar farkındamısın gümüş boncuk ve yeşil gözlüm yoklar nerdesiniz ya inşallah sağlık sorunu yoktur ses verin canlar

ooo guzel topraklarım :)) meger sakarya bolumu varmıs ben gormemısım :)

aramıza hoşgeldin cancazım inş. buluşmda tanışırız...kaydirigubbakcemile5
eeee buraların müdavimleri güzeller neler yapıyonuz bakem çok sıcak bi gün allah yardımcımız olsun...
beyaz toprakçım kardeşinin sünneti hayırlı olsun cnm allah damatlığını göstersin...a.s.
haydeç ablacım hakkaten bu günlerde gümüşle yeşilgözlü yok artıkın bizi beğenmiyolar mı dersin...gamyoncuiremsu
eltim sen ne yapıyon bakem görüşmeyeli...sengözlerimebaksanab
gününüz güzel geçsin hepinizi öptm...

canım onların ya işi var yada bilmiyorum artık gümüşle msn dede denk gelmiyoz anlamadımki cicimCADIARZU

canlar ben serin bi yer bulmaya gidiyom..yandık evde biz köyde piştik siz çarşıda ne yapıyorsunuz...yandıkkkkkkkk of bu ne sıcak yaffffff..of gidem komşumun bahçesine çok serin orası...Şeniz

kızlar. 4 yasımdan beri sakaryadayım. ogrenciyim bircogunuzdan ufagım ama bircogunuzddan ogrenmem gereken cok sey oldugunu dusunuyorum. 19 yasımdayım fransız dili edebiyatı okuyorum. umarım bulusmaya katılır hepinizle tanısırım :)

haydeç evet gerçekten cok sıcak bizde karasuya kactık ramazandada böyle olursa yandık valla. çalışanlar napıcak bilmem

sakaryamın güzel hatunları.......nasılsınız bakalım..:teytey::teytey:
evet ya bugün gerçekten çok sıcaktı ve biz kardeşim kuzenler felan göle kaçtık:sm_cool:.yüzdük güldük eğlendik..sositososito.çok güzel ve serin bi gün geçirdik.....
haydeç ablam sizin köy bi nebze serindir sanırım...yeşil göslü ablacım hastamısın kısssssssss
beyazım nasıl geçti sünnetin???a.s. gümüşüm çok mu yoğunsun bacım??
eltim eltim biz iyiyiz siz ne ediyonuz bakemm???:CüvCüv:

iyi akşamlar hanımlar bu kardeşiniz çok yorgun bu kardeşiniz çok bitkin ama yinede sizlere bi selam vermeden şöööyle günün özetini geçmeden edemedimirmirmirmir
neyse efem ben size şöylecik kısaca sünnetimiz anlatayım ee gelmediniz yaa birazcık kıskandırayım sizi belki tüh tüh neleride kaçırmışız deersiniz .sabah erkenden kalkıp son hazırlıklarımızı yaptık babam pilav et ve tatlılarla ayranları ayarlamaya gitti bu arada anneannemler dayımlar teyzemler yengemler sülaladen kimi ararsanız geldiler işte-tatlicadiarzu-iki tane bayan hoca geldi erkekler bahçede oturup yediler içtiler bizde hoca hanımların sohbetlerini dinledikten sonra yedik mamalarınımızı tabi benim halimi düşünün bi oraya bi buraya koşturmaktan canım çıktı sizide burada görmeyi çok isterdim ama gelmediniz neyse artık nasip değilmiş işte böyle hanımlar şincikte biraz dinleneyim ayy çok yorulmuşum hadi hepicinize allah rahatlık versinmirmirmirmir

iyi geceler sakarya,Beyazım hayırlı ugurlu olsun Allah daha birsürü güzel günlerini göstersin sana ve bütün aileye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…