Sakarya///54

zemuszemus
rabbim gülmekten ayırmasın....konuyu açtım beyazım canım...Şeniz

evet beyazım bugün gönderdim.bir güzel düğünlerimizide yaptık..haftaya pazartesi günü gelecekler...salıda ablam dönüş yapacak denizli ye...bu arada hoşbuldum...

hadi allah kavuştursun ablacım ohh ohh maşallah allah hayırlı mübarek etsin düğünlerinizi eğlenmişsinizdirde umarım ,ablanda olacak yani buluşmada süper...

hadi allah kavuştursun ablacım ohh ohh maşallah allah hayırlı mübarek etsin düğünlerinizi eğlenmişsinizdirde umarım ,ablanda olacak yani buluşmada süper...

evet ablamda olacak aslında sırf buluşma için düzce den geri geliyor..düğün tantanasından vakit bulamadık..teyzem ve annemde bendeydi...

onlarda katılsalar buluşmaya bi ellerini öperdik tanırdık ne güzel..

haydecin sülalesi geliyor diye açayım ben topiği ozamansempatiksalakcinni tabi olabilirdi şaka bir yana da ama vakit yoktu hiç..:1no2:bu hafta öldüm valla yorgunlukta...düğünler yordu anlıcan..:bbo:

haydecin sülalesi geliyor diye açayım ben topiği ozamansempatiksalakcinni tabi olabilirdi şaka bir yana da ama vakit yoktu hiç..:1no2:bu hafta öldüm valla yorgunlukta...düğünler yordu anlıcan..:bbo:

bak güzel bi başlık olurmuşş=)))onlarda senin gibi şekerlerdir eminin o yüzden her daim başımızın üzerinde yerleri var.şimdi dinlenme zamanı ozaman ablacım biraz mola ver kendine zaten kendine dikkat etmen lazım daha çok geçmedi rahtsızlığının üzerinden..

bu haydec ablan dinlenemez canım şimdide salça yapıyorum bir sürü siparişim var..yapmasamda olmuyor..malum... bu arada benim arkadaşım vardı kk ya üye oldu ama kızcağız birtürlü yazamadı..onuda çağırcam buluşmaya uygun olursa gelir tanışırsınız...vereliniortak

çok iyi olur yeni arkadaşlıklar renk katar topiğe

kızlar yarın kızımın ilk iş günü..ben onun adına çok heyecanlıyım..tubada heyecanlı uyuyamıyor şu an...:Saruboceq:dua edin kızıma işinde muaffak olsun inşallah...:Saruboceq:

kızlar yarın kızımın ilk iş günü..ben onun adına çok heyecanlıyım..tubada heyecanlı uyuyamıyor şu an...:Saruboceq:dua edin kızıma işinde muaffak olsun inşallah...:Saruboceq:

inşallah ablacım inşallah daimi olur ben bahtsız ablası gibi olmaz allah yolunu açık etsin inş.
bakıyorum ufaklıkta okullu olmuş allah onada zihin açıklığı versin:)

Günaydınlarrr herkeslere

Haydeç ablam tubaya bol şans inşallah güzel bir ortamı olur iş yerinde.En önemlisi bu yoksa insanın çalışası gelmiyor..Ufaklık okula başlamış hadi hayırlısı üniversiteye başladığı günleride görürürz inşallah..

Buluşma varmış ptesi iyi eğlenceler malum iş ben gelemem..

canım benim senin dediğin gibi olmuyor işte bu işler hiç biriin ailesi sütten çıkmış ak kaşık değil elbette ama bekarlığında daima seni savunan sana asla laf söyletmeyen adam evlendikten sonra tam tersine bunları ailesi için yapıyor malesef. Sanırım bu köprüyü geçene kadar muhabbeti malesef :1no2:

canım sorması ayıp görümcene ne oluyormuş da böyle direk emrivaki yapıyor ay nasıl sinir oluyorum böyle insanlara yaaaa ben kimseye karışmıyorsam herkesin düşüncesine kararına saygı gösteriyorsam aynı şeyi karşımdaki de yapmalı ama nerdeeeeeeee
sen iyi etmişsin canım tam isabet olmuş zemuszemus zemuszemus zemuszemus

valla ne bilem pisicim yaaa bişiler yapmak gerek ama nee
parasını vermicen ucundan ucundan koklatıcan paranın kokusunu aldılarmı bak nasıl hızlanıyorlar...

evet canım sanırım evli olan tüm kadınlar benimle hem fikir bu konuda tecrübe var nede olsa dimi

oooo zelişim gülüm hoş gelmişsin yavrum nabersin...

Ayyyy kıısss takma diyorum şu eltini kafana sen kendi istediğini bildiğini yap salla onu yaaa oda yırtsın kendini dellensin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kııııss büyük güne çok az kalmış bacım hadi hayırlısı bakalım....
kopma bizden sakın tamammı sık sık gel haber ver kendinden düğünden sonrada

Mandalina cereniinde dediği gibi erkekler evlenince bekarken umursamadığı tüm ailesi melek oluyor birden.Laf söylersen sen kötü oluyorsun haklı olsanda.

Al işte bir tane daha vereliniortak vereliniortak

Günaydınlarrr herkeslere

Buluşma varmış ptesi iyi eğlenceler malum iş ben gelemem..

Günaydın şekerim naberrrrrr

evet o buluşmaya bende iştirak edemicem malum iş

Bu hatunlar hep kendilerine göre çalışmayan ev haınlarına gre hareket ediyorlar bacım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…