ayy ablacım inan bu yazını okuyunca bi kahkaha attım o kadar gerilmişim ki heh tam oldu şimdi buluşma sinirlerim bozuldu yaa ondan yanlış anlama sakın ama seni çok özledim nerde ne zaöman istersen buluşma teklifine hazırım...=)))
evet beyazım bugün gönderdim.bir güzel düğünlerimizide yaptık..haftaya pazartesi günü gelecekler...salıda ablam dönüş yapacak denizli ye...bu arada hoşbuldum...
zemuszemus
rabbim gülmekten ayırmasın....konuyu açtım beyazım canım...Şeniz
hadi allah kavuştursun ablacım ohh ohh maşallah allah hayırlı mübarek etsin düğünlerinizi eğlenmişsinizdirde umarım ,ablanda olacak yani buluşmada süper...
evet ablamda olacak aslında sırf buluşma için düzce den geri geliyor..düğün tantanasından vakit bulamadık..teyzem ve annemde bendeydi...
onlarda katılsalar buluşmaya bi ellerini öperdik tanırdık ne güzel..
haydecin sülalesi geliyor diye açayım ben topiği ozamansempatiksalakcinni tabi olabilirdi şaka bir yana da ama vakit yoktu hiç..:1no2:bu hafta öldüm valla yorgunlukta...düğünler yordu anlıcan..:bbo:
bak güzel bi başlık olurmuşş=)))onlarda senin gibi şekerlerdir eminin o yüzden her daim başımızın üzerinde yerleri var.şimdi dinlenme zamanı ozaman ablacım biraz mola ver kendine zaten kendine dikkat etmen lazım daha çok geçmedi rahtsızlığının üzerinden..
bu haydec ablan dinlenemez canım şimdide salça yapıyorum bir sürü siparişim var..yapmasamda olmuyor..malum... bu arada benim arkadaşım vardı kk ya üye oldu ama kızcağız birtürlü yazamadı..onuda çağırcam buluşmaya uygun olursa gelir tanışırsınız...vereliniortak
kızlar yarın kızımın ilk iş günü..ben onun adına çok heyecanlıyım..tubada heyecanlı uyuyamıyor şu an...:Saruboceq:dua edin kızıma işinde muaffak olsun inşallah...:Saruboceq:
inşallah ablacım inşallah daimi olur ben bahtsız ablası gibi olmaz allah yolunu açık etsin inş.
bakıyorum ufaklıkta okullu olmuş allah onada zihin açıklığı versin:)
ya evet ablası benim ufaklıkta okullu oldu artık...hihoyyyt
haylazlıklara biraz mola bakalım şimdi ders çalışma vakti:))
valla benim oğlum mola konusun da biraz kötü diyebilirim..delikafaduldenhem yaramazlık hemde okul iki işi bir arada götürebilir kanımcaakannehir
ben kaçtım ablacım hayırlı geceler tatlı uykular sizlere öpüyorum:)
valla hiç kusura bakmasın ailesine toz kondurmayacaksa ailesinin temiz olması lazım :))
araba gönlüme göre oldu görümcem gol atıp son anda kendi arabasını süsletip kendide arabaya oturma düşüncesini işleme koydu ama son bir bucuk saatte gol kalesine döndü araç kiraldık hemde istediğimiz gibi 60 model chavrolet arabaya hiç biri binemedi ohh sefam olsun :))
ah cerencim ne etsek bu usta milletini aceppinşallah hayırlısıyla evime çıkcm..ama bu işler öldürcek beniiiiakannehirbende mandalina gibi parnağamı şıklatsamda taşınıversin ne güsel olurduboshayallersmile
oh mandalinacım ne güsel olmuş istediğin gibi..allah mesut etsin bi ömür..
ama cerenin dediği gibi erkekler ailesine laf söletmeyi sevmez.fazla ses etmeden bazı şeylei görmesini sağlarsan kazanan sen olarsın.nacizane bi apla tavsiyesii
kızlar ne oluyo bu topiğe biraz soğukluk var gibi boşverelim konuyada girmeyelim HAYAT GÜZEL BİZ GÜZELİZ deyip geçelim sositososito
mandalinam hoş geldin okuduklarıma göre evlilik iyi gidiyo maşallh düğünde güzel olmuş yakın foton yokmu koysaydın allah mutlu mesut etsin aile meselesine gelince o bizdede var eltim abisi burda senin gibi arabaya oturma derdindeler ne oluyorsa bende oturtmamak için elimden geleni yapıcamaklinialirimsmilebir golde ben atayımdelikafadulden
banada az kaldıı cuma düğünümm çok garip duygular içindeyim çok yakın ama çok uzak gibikafamçokkarıştı inşallh herşey yolunda gider
eltimde hiç artma eksilme yok bu arada yapacağını yine yapıyo kötükedihüso eltimi ne yapmalı kaynar kazana atmalıı yandım eltim dedikçe altına odun atmalıkötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
şimdilik öpüldünüz a.s.
Mandalina cereniinde dediği gibi erkekler evlenince bekarken umursamadığı tüm ailesi melek oluyor birden.Laf söylersen sen kötü oluyorsun haklı olsanda.
Günaydınlarrr herkeslere
Buluşma varmış ptesi iyi eğlenceler malum iş ben gelemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?