valla ablacım benim koşturmam hiç bitmez.allah bitirmesin.günaydın kızneler yaptında okadar yoruldun kısmetsiz bu sözüde hiç duymamıştım dokuz ayın çarşambası iş yaparken zaman geçiyor yatarak zamanda geçmez rabbim kolaylığını veriyor bizim için birşeydeğil köydekiler neyapsın fındık toplayan var daha
iyi akşamlar hanımlar..ben geldim.. oruçla
aranız nasıl baklaım .. ee biraz uzatıyor insanı tabi günler uzun .. haydeçim buluşmaya gelemedin oğluşun nedeniyle..çok geçmiş olsun..inşlah alah acil şifalar versin. ..bende artık nette sizler kavuştuğum için çok mutluyum..
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:
canım sakın üzülme..yılmak yok..sen tanıdğım kadarıyla güçlü bi kadınsın..rabbim haklının yanındadır..dualarımız seninle canım..:teselli:iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?