iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:
Bende uzun zamandan sonra bir yasadigima dair mesaj yazayim bari.Beni aramiyorsunuz da.malum ramazan biraz nakauvt olduk.Ama yavas yavas alisiyorum galiba.Allah hepinize kolaylik versin.Burasi o kadar sicak degil sükür bu sene ama günler uzun olunca biraz zor oluyor.Umarim zorlugun sevabi da bol olur.Hepinize sagliklar ve hayirli Ramazanlar arkadaslar.
aylacım canım tek tek isim yazmasakta biz burda kocamanız..kaydirigubbakcemile5.yani hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz için.yerimseniben......ama ramazan olunca herkes biraz sersemlemiş durumda..inşallah nasip olurda türkiyeye gelirsen görüşürüz inşallah..öpüyoruz seni ŞenizŞenizBende uzun zamandan sonra bir yasadigima dair mesaj yazayim bari.Beni aramiyorsunuz da.malum ramazan biraz nakauvt olduk.Ama yavas yavas alisiyorum galiba.Allah hepinize kolaylik versin.Burasi o kadar sicak degil sükür bu sene ama günler uzun olunca biraz zor oluyor.Umarim zorlugun sevabi da bol olur.Hepinize sagliklar ve hayirli Ramazanlar arkadaslar.
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:
Bende uzun zamandan sonra bir yasadigima dair mesaj yazayim bari.Beni aramiyorsunuz da.malum ramazan biraz nakauvt olduk.Ama yavas yavas alisiyorum galiba.Allah hepinize kolaylik versin.Burasi o kadar sicak degil sükür bu sene ama günler uzun olunca biraz zor oluyor.Umarim zorlugun sevabi da bol olur.Hepinize sagliklar ve hayirli Ramazanlar arkadaslar.
canım kardeşim kalbimiz seninle... seninde ramazanın mubarek olsun...bu arada senin durumunda nasıl oruç tutuyorsun sağlığın nedeniyle..bende soru işareti kaldı..dikkatli ol canım...CADIARZU
ya ablacim bir deneyeyim dedim bakayom tutabilecekmiyim.Bismillah dedim basladim fena gitmiyor dogrusu bu kadar iyi olacagini tahmin etmemistim.Zaten yemekle ilgili bayagi problemlerim vardi pek bir sey farketmedi senin anlayacagin acliga talim.bakalim sonu ne olacak.
Hayırdır, inşallah önemli bir problem yoktur canım. Bu aralar kk sakaryalı bayanlariyi akşamlar hanımlar ya içim garip bu akşam.. eşim hastaneye giti filim için yatırmışlar .onun peşinde koşturdum bugün çarşı hastane arası
canım çok geçmiş olsun .önemli bişey yoktur umarım .iyi haberlerini bekliyoruz.bizi habersiz bırakma.öpüyorum.Şeniziyi akşamlar hanımlar ya içim garip bu akşam.. eşim hastaneye giti filim için yatırmışlar .onun peşinde koşturdum bugün çarşı hastane arası
Merhaba arkadaşlar bende hep okuyorum, hepinizin yazdıklarına hergün gözatıyorum.
Alışkanlık yaptı kk yı açınca önce bu topikteki yeni yazılanlara bakmadan geçemiyorum.
Ramazana çok şükür kendi adıma alıştım, ilk iki gün zordu ama şimdi çok iyi gidiyor.
Bugün bizde hastanedeydik oğlumun mr sonuçlarını aldık Allaha çok şükür onlarda bir
sorun çıkmadı dr kan tahlilleri istedi onları yaptırdık bu durumu açıklayan birşey
çıkmamış, sonra başka tahliller gerekiyor dedi ve biz bunları yapasıya saat 4 olmuştu.
Malesef hastaneden geri döndük Hendeğe yarın eşim yine götürecek oğlumu tahliller
aç karnına yapılacakmış bakalım şimdide yarını bekliyoruz. Allah herşeyin hayırlısını
versin ne diyelim. İnşallah sebebi bulunurda oğlum tam okullar açılmadan bu sıkıntıdan
kurtulur. Benden bu kadar yeni bir gelişme olunca yine yazarım. Hepinize tekrar
hayırlı ramazanlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar bende hep okuyorum, hepinizin yazdıklarına hergün gözatıyorum.
Alışkanlık yaptı kk yı açınca önce bu topikteki yeni yazılanlara bakmadan geçemiyorum.
Ramazana çok şükür kendi adıma alıştım, ilk iki gün zordu ama şimdi çok iyi gidiyor.
Bugün bizde hastanedeydik oğlumun mr sonuçlarını aldık Allaha çok şükür onlarda bir
sorun çıkmadı dr kan tahlilleri istedi onları yaptırdık bu durumu açıklayan birşey
çıkmamış, sonra başka tahliller gerekiyor dedi ve biz bunları yapasıya saat 4 olmuştu.
Malesef hastaneden geri döndük Hendeğe yarın eşim yine götürecek oğlumu tahliller
aç karnına yapılacakmış bakalım şimdide yarını bekliyoruz. Allah herşeyin hayırlısını
versin ne diyelim. İnşallah sebebi bulunurda oğlum tam okullar açılmadan bu sıkıntıdan
kurtulur. Benden bu kadar yeni bir gelişme olunca yine yazarım. Hepinize tekrar
hayırlı ramazanlar dilerim.
sağol canım bakalım bakalım ilerki günlerde beli olcak bizmki..gerçekten kklılara bişeyler oluyo bu ara.. cano,nunda dedği gibi allah dermansız dert vermeesin..
Hayırdır, inşallah önemli bir problem yoktur canım. Bu aralar kk sakaryalı bayanlar
çok sık hastanelerdeyiz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Geçmiş olsun..
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?