Sakarya///54

çalı kuşum güzel arkadaşım inan sonuçların temiz çıkmasına o kadar sevindim ki anlatamam inş diğer sonuçlarda temiz çıkar

bu arada arkadaşlar benim kayım peder bu gün buraya adaya geldi celbi aldılar yaa paçaları tutuştu bunların bi görceksiniz önceden benimle hööt höt konuşan adam kızım evladım diye konuşuyo bu adamı benim ayağıma getiren rabbim inş bana daha güzel günler gösterir:Saruboceq:

inşallah toprammmmmmm
ay buluşalım yakın zamandada anlat havadisleri:1rolleyes:

çalıkuşum gözün aydın canım kardeşim..inan emar da bişey çıkmadığına çok sevindimmm. inşallah tahlillerdede bişey çıkmaz. dualarım sizlerle canım.....:Saruboceq:

arkadaşım allahım şifasını versin inşallah tahlillerde güzel çıkar iyi geceler

slm arkadaşlar bende aranıza katıldım sakaryalıyımm.sizlerin arasında olduğum için çok memnunumm:)

arkadaşım geçmiş olsun neoldu öyleya inşallah iyidir allahım şifa versin
sağol canım başı çok ağrıyordu..filimde damarlarda bir tutulum var demiş doktor.. benim tek istedim uzak yere hastaneye göndemesin..çok zor yakın en azından gidip gelmek kolay.. bu sabah erken gitçem herkese hayırlı günler arkadaşlar

gecmis olsun canim esine Allah sifa versin umarim en kisa zamanda atlatirsiniz bunlari.

cok gecmis olsun canim is cocuklar olunca bayagi bir üzülüyoruz.Umarim ciddi bir sey cikmaz diger tahlillerden de müjdeli haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…