Sakarya///54

hastalara şifa dertlilere devaaaa ver Ya Rabbimmmmm
duayı eksik etmeyelim hayatlarımızdannnn
kızlart hepinizi seviyorum....a.s.

iyi geceler arkadaşlar aylaya katılıyorum ama bukadarda uyunmazki arada gözlerinizi açında bibakın sakaryama gümüşcüm nasıl oldu eşin merak etdim iyidir inşallah kısmetsiz yeğenin nasıl oldu ve bu arada beyazım senide merak ediyorum durumlar ne oldu bugünlerde pek rpor yazmadın

selam kızlar..
okadar yorgunum ki..haftasonunu hastanede geçirdik.yeğenim bizi çok korkuttu.ilkgün okadar bitap durumdaydı ki(daha 15 yaşında)çok şükür bu gün daha iyi..kendi başına tuvalete gidebiliyo,biraz biraz yemek yemeğede başladı.idrar yollarında ağır bi enfeksiyon varmış.yarın idrar kültürünün sonuçlarını alıcaz.bide ulutrason çekilecek böbreklerde sorun olup olmadığına bakılacak..inşallah temiz çıkarda hepimiz rahatlarız.......

gümüşüm inşallah eşininde bişeyi çıkmaz.
haydeç ablam oğluşun nasıl..alçıda bi yenilenme varmı:) küçük adamı çok öpüyorum.
bu arada yeni öğretim yılı hepimize hayırlı olsunnn...

çok çok çok geçmiş olsun canım.şimdi iyi olmasına sevindim yiğeninin.. benim oluşun 3. alçısı neyse inşallah iyleşmiştir ayağıda perşembe çıkartırlar.bakalım bnede sabırsızlıkla bekliyorum... herkese iyi gecelerkaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar eşim cuma günü oğlumu hastaneye götürdü dr nun söylediği testler yapıldı.
Sonuçlara göre bu duruma sebep birşey bulunmadığını söylemiş dr isterseniz çocuk
nörolojisine veya başka branşlardaki dr lara götürün demiş. Aklım karıştı benimde
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Ama madem herşey normalse neden oğlum
bu sıkıntıyı yaşıyor ? anlamadım gitti. Yarında okullar açılıyor. Bu gece heyecanla uyudu
yavrum 6 sınıfa gidicek onun heyecaanı varmış anne koskoca ilkokul bitti diyor.a.s
Bakalım bir süre daha gözleyeceğiz dilerim yine sıksık tekrarlamaz. Keşke sebebi
bulunsaydı da tedavisine başlamış olsaydık. Şimdilik bu kadar aklım kalbim sizlerde
gözüm bu topikte bana geçmiş olsun dileklerini yazan ve o güzel sözlerle beni anlayıp
moral veren bütün arkadaşlarıma tektek teşekkürler ediyorum.İyiki varsınız çok sağolun.
Sahuruda yaptık hiç uyumaya gerek kalmadan bakalım son bir sigara daha içeyim
uyuyacağım artık malum yarın koşuşturma var. Oğlum 6 sınıfa kızım bir yıl daha
anasınıfına gidecek bende okuldayım yarın.
Beyazım her zaman aklımın bir köşesindesin, dualarım seninle canım.
Kısmetsiz arkadaşım yiğenine çok geçmiş olsun, şimdi daha iyi olmasına sevindim.
Haydeç ablacığım hadi bakalım 3 alçıyla bu iş tamamdır inşallah az kalmış kurtulmaya.
Gümüşboncuk arkadaşım inşallah eşin biran önce sağlığına, sizde huzura kavuşursunuz
canım, bilirim hastanelere gitmek çok yıpratıyor insanı.
Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz daimi olmanızı dilerim.a.s.

çalıkuşum canım kardeşim.bende ne diceğimi şaşırmış durumdayım..ne olduğu belli değil diyorsun.kötü bi hastalık çıkmaması çok sevindirici bi durum.. siz yinede dikatli olun dr önerilerine kulak verin.. çok dikkatli bi annesin bunun farkındayım. ayrıca oğlum inşallah bu perşembe kurtulurda alçılardan. bakalım hayırlısı olsun.. yeni öğretim yılı tüm öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı olsun.evlatlarımıza zihin açıklığı versin.. :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar hayırlı iftarlar rabbim oruçlarınızı kabul etsin her bir oruçlu gününüz için cennette sizlere bir güzel yer versin inş
bu gün biraz keyifsizim oğlum hafta sonu bendeydi malum bu gün okullar açıldı ve sabah erkenden babaannesine götürdüm onun bu ilk gününde malesefki yanında olmadım onunla beraber 2. sınıfa başlama heyacanını yaşayamadım malesef bu gün çok kederlendim çok valla üzüntüdenmidir sıkıntıdanmıdır başım çatlayacak gibiydi koca gün yattım desem yalan olmaz ne diyeyim Allaha havele ediyorum artık ve göz yaşlarımı içime akıtıyorum

iyi akşamlar hanımlar .beyazcım seni çok iyi anlıyorum..tabiki oğlnun yanında olmak isterdin..ama bu kadar yıpratma kendini tutki çalışıyorsun ..herkes çocuğunu yanında olamıyor ki..sağlık olsun..önemli olan bu ..canım üzme kendini.. hanımlar herkes hastaneden bahsder oldu..herkese acil şifalar versin..allah....sevdklerini acısını kimseye göstermesin..ben deeşimin yanına gidip geliyorum aykta tedavi görüyor şimdilik burda .ama istanbula gitme ihtimali var daha belli olmadı..herkesi öpüyorum hanımlar ....

ben diyorum size inanın nazara geldik.beyazım gerçekten bir anne olarak evladının yanında olmayı istersin ama mutsuz bir yuvada yetişen evlatlarında pisikolojisini düşün derim ve yıpratma kendini evlatlarının hep yanında ol canım...

gümüşüm seninde eşine sağlık sıhhat diliyorum.. sakaryalı canlar sizleride kocaman öpüyorum ...Şeniz

Son düzenleme:
günaydın şehrimin sultanları (şimdi uyandımda ben)... günlerdir yasdıklarınızı okuyup çıkıyorum şu pc başına oturmaya vaktim kalmıyo yaa , akşama kadar temizlikti,yemekti güya günler uzun...-tatlicadiarzu-ramazanla aranız nasıl gidiyo valla benim midemle bağırsaklarım karışmış durumda vurmaya başladı son günlerde dayanacaz nidelim...kafamçokkarıştı
çalıkuşucum tah.temiz çıkmasına sevindim ama nedenini öğrenmek sizleri rahatlatırdı diye düşünüyorum belkide psikolojiktir atlatır inş. tekrar geçmş olsun cnm...
gümüşçüm eşine acil şifalar diliyorum cnm...
beyascım üzülme tatlım bu sıkıntıların mükafaatı olacak elbette...
haydeç ablacım oğluşun maş.rekora gidiyo kırdığı alçılarla tekrar geçmş olsun...
yeşligözlüm sendede inş. herşey yolundadır ...
hepinizi öpüyorumŞeniz rabbim sofralarınıza berekt versin oruçlarınızı kabul etsin...:Saruboceq:

slm kızlar..valla kafam çok karışık..yeğenim tifonun kenarından dönmüş.bu hazır gıdalar da bulunabilen bi mkrop (salmonella diye bişey) aynı şekilde tifoyu taklit edebiliyomuş.özellikle çocuklarınıza bol bol su içirin.bol su alımında bu mikrop midede tutunamıyomuş.aklınızda bulunsun.yeğenim bizi çok korkuttu çünkü...ama çok şükür şimdi daha iyicene,hastanedende çıktı.allahıma şükür..rabbim nerde şifa bekleyen varsa hepsine şifa versin
beyazım sakın üzülme sen çocuklarının için en iyisini yapıyosun.huzursuz bi ortamda büyüceklerine senin gibi güçlü bi annenin desteğiyle büyüyecekler.

slm arkadaşlar nabersiniz keyifler nasıl ben bu gün biraz daha iyiyim ee arkidişler şu iftar tarihini belirliyelimmi yavaş yavaş varmı bir fikir ve yer öne süren...

teşekkür ederim arkadaşlar ahh ah bende iki bicirik olmasa ben atlar atlar gelirimde ben gelsem kovarsınızda siz benim oğluşum akıllara zarar

iyi geceler canlar..ben anca oturabildim pc başına.kızlardan sıra gelmiyork.gündüz oruç tan gözümü açamıyorum.gecede kızlardan sıra gelmiyor...bayramdan sonra artık hep burda olurum ve sık sık buluşur dertleşiriz inşallah...kaydirigubbakcemile5

sakaryalı hatunlar keyifler nasıl
sizde benim gibi gününüzü uyukluyarakmı geçiriyorsunuz
ben sahura kadar oturuyorum o yüzden de bütün gün uyukluyorum
allah kabul etsin oruçlarımızı
birkaç gündür kayınvalidem bendeydi,bugün eltime gitti
raht rahat oturdum pc başına

merabalar bende yen, üyelerden,m bandırmada oturuyorum ama sakaryalıyım;(sapanca) böle bi topic görünce yazmadan duramadan herkese selamlar.... iyi gecelerr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…