haydeççim geçmiş olsun allahım birdaha göstermesin ayağını sıcak su ile sabunla pansuman yapın dahada çabuk iyi olur çocujlara slm iyi geceler
roşum geçmiş olsun dktora gittinmi gitsen çabuk iyi olursun ceyranda kaldın herhalde zaman var daha gelmeye çalış hep beraber olalım iyi geceler
bayanlar mrb...
ben sakaryada okuyorum..sevgilim bilecikte askerlik yapıyor...sakaryadan bileciğe nasıl gidebilirim?hangi otobüs firmaları var?birde bilecik merkezde değil söğütte...bilecik terminalden söğüte araba varmıdır?
canım termilde eskişehir arabaları var sık sık hareket ediyorlar bilecikte terminalde iniyorsun oradan söğüte tabiki var orada yönlenirsin adapazarından terminal eskişehir arbasına binersen gidersin ok
canım o şekilde var ama izmit gibi sık gitmiyorlar kütahya yönüne giden arabaların hepisi oradan geçiyorlar ve bilecik terminal yol üzerinde zaten 2 saat sürüyor terminalden söğüte araba bulman kolay olur bilecik küçük bir yer
tatlım çok sağol bende öğrendim bişiler bugün...
aytur diye bir firma varmış sakaryadan bileciğe götürüyormuş..bilecik merkezde inince bizim söğüt arabalarımız var onlara binip askeriyenin önünde inersiniz dediler...hallettim gibi canım yol mevzusunu...sakaryadan bileciğe her saat kalkıyormuş araba...2saat sürüyormuş..
şimdi kafama takılan bilecik nasıl yani tek gideceğimde bişey olmaz değil mi ya?
canım çok tşk ederim ilgin için......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?