Sakarya///54

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...beyker aramıza hoşgeldin..beyazcım alah yrdımcın olsun.canım..inşalah hakında en iyisi.. olur....buluma hanerlerine yazzdım ..ben öyleden sora evde olmıcam umarım bir değişiklik olmaz artık olursada bi zahmet haber verirsiniz artık.. öptüm kızlar herkese sevgiler

selam hanimlar hepinize hayirli günler hayirli ramazanlar.Beyazcim sana cuvallar dolusu dua ediyorum Allah her daim yar ve yardimcin olsun.Duydum iftar yemeginiz varmis simdiden afiyetler olsun benim yerimede bol bol yiyin insallah.Ya hanimlar benim sayfamda protesto kösesi kayipti zatende simdide islam ve dinler kösesi kayip.Sizlerde nasil bir bilen varsa benide bilgilendirsin.Bir kac gün internetimizde sorun vardi giremedim konu basliklarim ortadan kaybolmus.Endiselenip yönetimden sorayim mi yoksa sizlerde de mi yok telase etmeyeyim mi?Simdiden tesekkürler.

selam kızlar....bugün çok üzüldüm.senağlamaanacığım rahatsızlandı.öğleden sonra apar topar annemim yanına gittim.aslında akşam rahatsızlanmış ama canın kıymetini pek bilmez önemsememiş.acile falan gitmişler.bakalım çok şükür şimdi iyi gibi..ya ödüm koptu kötü bişey çıkacak diye...allah bütün hastalara şifa versin...
bu arada umarım iftarınız güzel geçmiştir.

canım çok geçmiş olsun Alah anneni başınızdan eksik etmesinnn
iftarımız çok güzeldi her buluşmamız gibi bu da çok güzel geçti ama gözler sizi aradıııı bir dahakine hep birlikte oluruz inşallahhhhh:1hug:

arkadaşım çok geçmiş olsun allahım şifa versin yanımızda olmanızı çok isdedik nasip inşallah birdahaki buluşmaya sevgiler

sağolun canlarım...allah herkesin annesini bağışlasın eksik etmesin.....herşey nasip işte..inşalllah bir dahaki sefere...

kısmetsiz pisim çok geçmiş olsun anneciğine canım.umarım şimdi sağlığı iyidir.. bu anneler zaten canlarının kıymetini hiç bilmezler... yıpratırlar kendilerini.roşum ve seninle tanışmayı gerçekten çok isterdim inşallah bayramdan sonra bi buluşma daha yaparız canım.. Şeniz

çok teşekkür ederim ablacım.çok şükür bugün daha iyi.elticimle ben seninle tanışmayı gerçekten çok istedik ama bayramdan sonraya kaldı artık.....kısmetsizliğim bu konuda tescillenmiş oldu:roflol:.baksana kaç buluşma oldu ama bi türlü karşılaşamadık yaffff
canom sanada teşekkür ederimmm.allah analarımızın acısını göstermesin,aminn:Saruboceq:

hayırlı cumalar arkadaşlar ..buluşmamız çok güzeldi..eğlnceli geçti yemekten sonra çay bahçesine geçtik orda epey kaynattık..kısmetsiz kedi ve roşum sizinde aramızda olmanızı isterdik .ama nasip diyelim...kısmettsiz kedicim alah şifa versin umarım annen daha iyidir..

slm canlar..bu yağmur dolu bizim köyün netini altüst etti valla çıldırcam buluşma olduğundan beri doğru düzgün giremedim.anca geldi inşallah bir daha gitmez.gümüşüm iyiyim canım parmağım şişmişti ama şimdi iyi sevgilerimle

burdada siteye girilmiyor gündüz prblemli dün hiç giremedim bende..hayırlı iftarlar alah oruçlarınızı kabul etsin arkadaşlar...:lepi:

oh yedim içtim karnımı doyurdum birde ... rabbim kabul etsin cümlemizin ibadetlerini... :Saruboceq:

kızlar iyi dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun.annem çok şükür iyi..gne başladı dolanmaya.enerjik kadın yaff..bende yok onun enerjisi..şaka bi yana iyi olsunda dolaşsın onu öyle yatarken görmek beni gerçekten çok üzmüştü..o iyi olunca bende iyiyim..
anladığım kadarıyla herkesin keyfi yerinde..allah ağzı tadımızı bozmasın.hepinizi öpüyorummmmmm

Kısmetsiz arkadaşım annenin iyi olmasına çok sevindim. İnşallah hep sağlıklı olurlar.
Allah onları başımızdan eksik etmesin. Bu arada bizim sakaryalı hanımlar buluşmalarda
aktif oldukları kadar topikte neden aktif değiller acaba? Yoksa gezmekten sıra buraya gelmiyormu? diyorum.
:roflol:

Aman Sakarya ikinci sayfaya düşüyodun :1shok:zor kurtardımşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…