iyi geceler hanımlar yarın malum benim mahkeme var saat 10 gibi ne olur dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var
beyazım inşallah herşey senin istediğin gibi olur.dualarım seninle canım....:1hug:iyi geceler hanımlar yarın malum benim mahkeme var saat 10 gibi ne olur dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var
selam kızlar....bugün çok üzüldüm.senağlamaanacığım rahatsızlandı.öğleden sonra apar topar annemim yanına gittim.aslında akşam rahatsızlanmış ama canın kıymetini pek bilmez önemsememiş.acile falan gitmişler.bakalım çok şükür şimdi iyi gibi..ya ödüm koptu kötü bişey çıkacak diye...allah bütün hastalara şifa versin...
bu arada umarım iftarınız güzel geçmiştir.
selam kızlar....bugün çok üzüldüm.senağlamaanacığım rahatsızlandı.öğleden sonra apar topar annemim yanına gittim.aslında akşam rahatsızlanmış ama canın kıymetini pek bilmez önemsememiş.acile falan gitmişler.bakalım çok şükür şimdi iyi gibi..ya ödüm koptu kötü bişey çıkacak diye...allah bütün hastalara şifa versin...
çok teşekkür ederim ablacım.çok şükür bugün daha iyi.elticimle ben seninle tanışmayı gerçekten çok istedik ama bayramdan sonraya kaldı artık.....kısmetsizliğim bu konuda tescillenmiş oldu:roflol:.baksana kaç buluşma oldu ama bi türlü karşılaşamadık yaffffkısmetsiz pisim çok geçmiş olsun anneciğine canım.umarım şimdi sağlığı iyidir.. bu anneler zaten canlarının kıymetini hiç bilmezler... yıpratırlar kendilerini.roşum ve seninle tanışmayı gerçekten çok isterdim inşallah bayramdan sonra bi buluşma daha yaparız canım.. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?