Sakarya///54

kız kısmetsiz nediyon bian takvime baktım 2.ci haftadayız
ve ben sizlere küsüm
sebebini söylemiyecem
kötükedihüsoklava:

Bende sizlere küsümm...:çok üzgünüm:
Artık topiğe bile girmiyecemmm
:a015:

kız kısmetsiz nediyon bian takvime baktım 2.ci haftadayız
ve ben sizlere küsüm
sebebini söylemiyecem
kötükedihüsoklava:

Bende sizlere küsümm...:çok üzgünüm:
Artık topiğe bile girmiyecemmm:a015:
güzel gözlü ablam niyekine küstün bize ???

boşwerim canımcım ne oldukine..topice bile girmicek kadar küstün bize.......

:uhm::uhm:

ne oluyoruz yaaa sizide hiç boş bırakmaya gelmiyo hee bi ist gittik geldik küsen küsene hayırdır ne oldu yapmayın ramazan ramazan bak iftar edecez dimee:1closedeyes:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa noluyor bu sakaryaya..valla bize çok imreniyor diğer arkadaşlar... çok güzel dosluklar kurdunuz diyorlar..yoksa yanılıyorlarmıkafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar beyazcım buişlerden anca sen ve cano anlar bir gün kaldı şu rezeveyi yapın küstüğüm arkadaşlara azıcık cilve yapayım dedim gelmiyorlar diye ama siz sakın onlara söylemeyin herkesi seviyorum

:1no2::hayır canım köyündeyim
merkezindeydim ama köye gelmek zorunda kaldım.

hoşgeldin arkadaşım aramıza... 2 köylü oldu artık sakarya topiğinde..bende daha önce merkezdeydim.eşim emekli olunca köyümüze yerleştik...:içelim:

tünaydın sakaryamın fıstıkları ...
yeşilgözlü ablamın küsme sebebini ben anlamıştım özür dileriz cnm nolur bizi affet ama iftar sonrası kent parka gelirseniz katılabilirim ben şahsen telafi ederiz yane ...
boşvercimin küsme sebebin anıyamadım bi açıklasan şekerim...
beykercim hoşgeldin aramıza ...
gününüz güzel geçsin canlar öptm...

bu gün bir ara çarşıya çıkıp bu iftar lokantası işini halldecem hanımlar inş sizlerede hem burdan hem diğer topiçten haber vericem yalnız oraya belli bi yerden buluşup gideriz gelinmemezlik olursa iptal ederizki lokantaya mahçup olmayalım yani...

iyi geceler hanımlar yarın malum benim mahkeme var saat 10 gibi ne olur dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…